Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilio nuoma užsienyje

QUOTE(lyrika @ 2015 04 13, 09:45)
suprasciau, kad sitaip elgtusi kokiam Egipte ar bent jau Turkijoje

va Turkijoje jau ne viena karta nuomavomes is anksto ir ne vienai dienai, tai super, nei nenormaliu pilno draudimo sumu, nei kokiu francizes sumu rezervavimu, nei apgavysciu del ibrezimo ar kokiu kitu nesamoniu. Grizus jokiu "atsibudusiu is gilaus miego" mokescius uz keliu, stovejimus ar baudas smile.gif tiesiog svajoniu salis nuomojantis auto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2015 04 13, 10:57)
Košmaras, 3199 depozito dar niekur nesutikau - tada juo labiau reikia įsigyti Insurance4CarHire frančizės draudimą (jis dengia iki 4000 GBP, be to dengia ne tik pažeidimus, padarytus išsinuomoto automobilio stiklams, padangoms, dugnui ir stogui; bet ir dažniausiai išimtimi laikomas išlaidas už pamestus išsinuomoto automobilio raktus (iki GBP 500 - vienai nuomai, iki GBP 2000 - visam draudimo periodui); bei šlaidas, susijusias su automobilio užpildymu neteisingu kuru.
Pačiai galva susisuko, niekaip iš economycarrentals.com nesulaukiu patvirtinimo dėl  sienos kirtimo į Portugaliją, tad kuo arčiau kelionė, tuo daugiau neaiškumų  blink.gif

Cia kazkokioj nesamoningoj kompanijoj uzmaciau toki skaiciu..na gal cia uz koki mersa kabrioleta tiek imtu,nesigilinau..
Bet jei bus kaip mum buvo,kad tiesiog nuskaiciuos uz nieka,be jokio paaiskinimo,kaip tada? Kaip tai Insurance kompajijai pateikt dokumentus? Gi gali nuskaityt ir uz baudas,nevietoj stovejimus ir t.t. tokiu atveju jokie draudimai negalioja.. vis tiek turi is nuomoa kompanijos ateit paaiskinimas.
O ir nuomavomes is Europcar,ne is kokio Dollar,na ji vis kazkiek geriau vertinama yra..
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2015 04 13, 11:07)
va Turkijoje jau ne viena karta nuomavomes is anksto ir ne vienai dienai, tai super, nei nenormaliu pilno draudimo sumu, nei kokiu francizes sumu rezervavimu, nei apgavysciu del ibrezimo ar kokiu kitu nesamoniu. Grizus jokiu "atsibudusiu is gilaus miego" mokescius uz keliu, stovejimus ar baudas smile.gif tiesiog svajoniu salis nuomojantis auto biggrin.gif

Va vadinas Europai,ypac pietinei,yra ko pasimokyt,nes dabar vienas galvos skausmas..nuomosimes n-taji karta,bet vis tos pacios bedos..
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2015 04 13, 11:07)

Cobre, didžioji keliautoja 4u.gif reikia patarimo, ar ieškant auto neteko užsakyti dviejų mašinų vienu metu su galimybe kažkurią atšaukti (mat iškilo daug abejonių, dėl visa ko noriu dar vieną pigią užsakyti, bet jau bijau, kad po to neduos atšaukti?)
Papildyta:
QUOTE(lyrika @ 2015 04 13, 11:14)
Bet jei bus kaip mum buvo,kad tiesiog nuskaiciuos uz nieka,be jokio paaiskinimo,kaip tada? Kaip tai Insurance kompajijai pateikt dokumentus? Gi gali nuskaityt ir uz baudas,nevietoj stovejimus ir t.t. tokiu atveju jokie draudimai negalioja.. vis tiek turi is nuomoa kompanijos ateit paaiskinimas.
O ir nuomavomes is Europcar,ne is kokio Dollar,na ji vis kazkiek geriau vertinama yra..
Papildyta:

Va vadinas Europai,ypac pietinei,yra ko pasimokyt,nes dabar vienas galvos skausmas..nuomosimes n-taji karta,bet vis tos pacios bedos..

http://lt.instantcar...s-draudimas.php
Čia paaiškinta, kokių dok. reikėtų, jei koks įvykis nutiktų (neduokdie, aišku)
Už baudas teks susimokėti patiems.
Na, vien tai, kad nuomotojas neatsakinėja į žinutes - pasityčiojimas kažkoks, vien už tai bandykit pagasdinti ECC.
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2015 04 13, 10:30)
Cobre, didžioji keliautoja 4u.gif reikia patarimo, ar ieškant auto neteko užsakyti dviejų mašinų vienu metu su galimybe kažkurią atšaukti (mat iškilo daug abejonių, dėl visa ko noriu dar vieną pigią užsakyti, bet jau bijau, kad po to neduos atšaukti?)
Papildyta:
Čia paaiškinta, kokių dok. reikėtų, jei koks įvykis nutiktų (neduokdie, aišku)
Už baudas teks susimokėti patiems.
Na, vien tai, kad nuomotojas neatsakinėja į žinutes - pasityčiojimas kažkoks, vien už tai bandykit pagasdinti ECC.

as maza keliautoja, iki dideles man labai, labai toli unsure.gif
teko tik toje pacioje atsaukineti ir vel uzsakineti kelis kartus. Viena karta pabijojau, kad kazkas nesusipainiotu, tai atsaukinenajau mano vardu uzsakyta, o pries tai, kad nedigtu geras pasiulymas toje pacioje sistemoje, uzsakinejau kita vyro vardu. dar pries sita atsaukima-uzsakyma, toje pacioje sistemoje dariau savo vardu atsaukima ir kai pamaciau, kad ji patvirtino, tai pasidariau uzsakyma nauja (kuri veliau atsaukiau). visi atsaukimai kainavo, nes tokios buvo salygos, bet nauji uzsakymai buvo su geresnem kainom, tai vertejo taip zaisti.
jei tau salygos leidzia atsaukineti ir sistema patvirtina uzsakyma, tai as traktuociau, jog galima pasizaisti. bet galvos tai nededu, nes man neteko vienu metu, vienoje sistemoje, vienu vardu uzsakineti keliu auto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2015 04 13, 11:40)
as maza keliautoja, iki dideles man labai, labai toli  unsure.gif 
teko tik toje pacioje atsaukineti ir vel uzsakineti kelis kartus. Viena karta pabijojau, kad kazkas nesusipainiotu, tai atsaukinenajau mano vardu uzsakyta, o pries tai, kad nedigtu geras pasiulymas toje pacioje sistemoje, uzsakinejau kita vyro vardu. dar pries sita atsaukima-uzsakyma, toje pacioje sistemoje dariau savo vardu atsaukima ir kai pamaciau, kad ji patvirtino, tai pasidariau uzsakyma nauja (kuri veliau atsaukiau). visi atsaukimai kainavo, nes tokios buvo salygos, bet nauji uzsakymai buvo su geresnem kainom, tai vertejo taip zaisti.
  jei tau salygos leidzia atsaukineti ir sistema patvirtina uzsakyma, tai as traktuociau, jog galima pasizaisti. bet galvos tai nededu, nes man neteko vienu metu, vienoje sistemoje, vienu vardu uzsakineti keliu auto  smile.gif

Bandysiu laimę, tikėdamasi, kad po to neteks su vyru keliauti atskirais automobiliais lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakykit,o va sitas Europe60 yra metinis?http://www.insurance4carhire.com/european-car-hire-excess-insurance
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2015 04 13, 12:19)
Sakykit,o va sitas Europe60 yra metinis?http://www.insurance4carhire.com/european-car-hire-excess-insurance

Tikrai taip. Juo labiau apsimoka užsisakyti tiems, kas keliauja po kelis kartus per metus - draudžiamas ne konkretus auto, bet VAIRUOTOJAS su pasirinktu auto smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2015 04 13, 12:26)
Tikrai taip. Juo labiau apsimoka užsisakyti tiems, kas keliauja po kelis kartus per metus - draudžiamas ne konkretus auto, bet VAIRUOTOJAS su pasirinktu auto  smile.gif.

Jeee,vadinas as ji dar galiojanti nuo rugsejo turiu smile.gif kazkaip net nesigilinau tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2015 04 13, 12:34)
Jeee,vadinas as ji dar galiojanti nuo rugsejo turiu smile.gif kazkaip net nesigilinau tada smile.gif

Gerai, kai pasiplepėjusios mergaitės gali atrasti kažką naudingo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2015 04 10, 11:34)
Vis dar laukiu žinančių: nuomojantis automobilį Ispanijoje, kiek kainuoja Cross-Border card į Portugaliją, bent maždaug  rolleyes.gif .
Kažkada nieko nežinodami ir nepirkdami jokių leidimų, sėkmingai aplėkėm kelias valstybes. Dabar, pradėjus gilintis, pasirodo už viską reikia mokėti (o ko bijai, tas gali ir atsitikti  blush2.gif ) Norisi viską susitvarkyti iki galo. Parašėm užklausimą economicarrentals.com dėl kainų, vis negaunam atsakymo  g.gif , tad gal kas susidūrėt?

Mes nuomavomes is economycarrentals. Kompanija gavom Niza cars. Kainavo truputi virs 100 euru su pilnu draudimu, su Boarding card i Portugalija ir neime jokio uzstato! Nors pries tai irgi skaiciau nemazai blogu atsiliepimu apie juos, bet surizikavau smile.gif Beje, buvau atsaukus viena uzsakyma, nes po keliu savaiciu man dar pigesne kaina ismete tomis dienomis kai reikejo masinos. Ir dar, kai uzsisakinejau masina, nuimiau varnele kur draudzia langus ratus ir pan, nes prisiskaiciau kad kiti apgaudineja, ir sako jog negalioja tas internetinis pazymejimas. Tad vietoje uz tai susimokejom smile.gif Zodziu likome labai patenkinti sia kompanija, plius mums uz atidavima masinos ne darbo valandomis (3h nakties) nepaime jokio mokescio! thumbup.gif

P.S. Kuriomis dienomis jums reikia masinos? Ir is kur? Nes paziurejau kad kai kurioms masinoms jie duoda nemokamai arba papildoma vairuotoja, arba ta cross border. Ir reikia nuolat refreshinti puslapi, nes labai labai greitai ten keiciasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiga: 13 balandžio 2015 - 12:05
QUOTE(Tiga @ 2015 04 13, 13:05)

P.S. Kuriomis dienomis jums reikia masinos? Ir is kur? Nes paziurejau kad kai kurioms masinoms jie duoda nemokamai arba papildoma vairuotoja, arba ta cross border. Ir reikia nuolat refreshinti puslapi, nes labai labai greitai ten keiciasi smile.gif

Jau ketvirtą kartą keičiam (teisingiau tai aš žaidžiu) auto. Bijau, kad economycarrentals-as tuoj mane užbanins lotuliukas.gif Skrendam į Madridą, tai ten 2 savaitėms ir nuomosime. Tik prieš kelias dienas suradau, kad prie visų kėdučių ir kitų padargų užsakymo reikia pridėti boarding-ą. O užsakant prie Terms and conditions aiškiai pas juos parašyta, kad galima keliauti į Andorą, Prancūziją ir Portugaliją, tad gavusi gerą kainą, atsipūčiau ir laukiau kelionės ax.gif . Bet lyg nujausdama ką negero, pradėjau gilintis - tai visa laimė, sužinojau, kad už viską reikia papildomai mokėti blink.gif .
Padariau penktą auto pakeitimą su papildoma dovana - Boarder Card į Portugaliją, tik niekaip nepatvirtina g.gif (jaučiu aš juos užpjoviau tongue.gif ), o pilnus francizes ir kt. draudimus pirksiu iš jų
Tik kažkaip neramu, kad čia dar ne galas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2015 04 13, 12:24)
Jau ketvirtą kartą keičiam (teisingiau tai aš žaidžiu) auto. Bijau, kad economycarrentals-as tuoj mane užbanins  lotuliukas.gif Skrendam į Madridą, tai ten 2 savaitėms ir nuomosime. Tik prieš kelias dienas suradau, kad prie visų kėdučių ir kitų padargų užsakymo reikia pridėti boarding-ą. O užsakant prie Terms and conditions aiškiai pas juos parašyta, kad galima keliauti į Andorą, Prancūziją ir Portugaliją, tad gavusi gerą kainą, atsipūčiau ir laukiau kelionės  ax.gif . Bet lyg nujausdama ką negero, pradėjau gilintis - tai visa laimė, sužinojau, kad už viską reikia papildomai mokėti  blink.gif .
Padariau penktą auto pakeitimą su papildoma dovana - Boarder Card į Portugaliją, tik niekaip nepatvirtina  g.gif (jaučiu aš juos užpjoviau  tongue.gif ), o pilnus francizes ir kt. draudimus pirksiu iš jų
Tik kažkaip neramu, kad čia dar ne galas  blush2.gif

I kokia dabar kompanija papuolet? Man irgi zinokit buvo baisiai neramu, visa kelione, bet kai is kreditines nepaime uzstato, nieko nenuskaiciavo, tai tikrai atsipuciau thumbup.gif
Atsakyti