Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 333

QUOTE(troliuke @ 2015 04 23, 18:45)
as visu UGG imu 10 dydi.
peda 26.5
nesioju 41  4u.gif

Niekada nepasitaike didinti ar mazinti  4u.gif

O siaip batus kokios išmieros perkat? 10 ar 11?
Atsakyti
Laba,mergaites del Kauno 04,17 siuntinuko laiskiukai visoms pasiusti,laukiu jusu. 4u.gif Jei kas negavot,o jusu daikciukai turejo but skambinkit ar rasykit. g.gif
Atsakyti

labai nedaug truksta
www.macys.com
-20% kodukas
user posted image

Papildyta:

netrukus perkam
www.coachoutlet.com

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2015 04 23, 20:43)
Labas vakaras, merginos,
noriu su jumis pasidalinti savo patirtimi smile.gif  Praeitą savaitgalį sulaukiau RL palaidinės iš šių mergaičių. Man ji buvo mažoka, pasimatavau tik kartą ir  paskelbiau pardavimuose. Ir čia buvau paskelbusi. Atsirado pirkėja,suderėjom už pigiau, nei man kainavo, išsiunčiau. Šiandien gaunu atsakymą:

Labas vakaras, gavau Jusu bliuskute, esu pasibaisejus!!!! As noriu ja grazinti!!!! ji nugaroj per siule isryskus, jokia cia nauja, padeveta kai reikiant, smirdinti net neisplauta. Ja reikia nesti i siuvykla persiuti ta siule. Daugiau 10 euru neverta!!! Prasau pervesti man pinigelius atgal as ja jum rytoj issiusiu!!! Apgavot juodai!!! Jei nesutinkat, paviesinsiu jus viesai!!!

Svarbiausia, kad nei smirdėjo man, nei siūlės kokios krito į akis g.gif
Tai va, kaip būna... Po to dingsta bet koks noras pirkti ir pardavinėti schmoll.gif

Ech, kaip nemalonu schmoll.gif
Man tai idomu, ko siekia tokios izulios pirkejos?! schmoll.gif Persiusti atgal vis delto netinkanti/nepatinkanti drabuzi ar tiesiog naglai atakuoja...o gal pasimetusi pardaveja sutiks grazinti dali kainos uz ale smirdanti ir prairusi drabuzi ir se tau... bus nauja RL palaidine uz 10 euru biggrin.gif Ka, geras deal'as juk biggrin.gif

O jei rimtai, tai paviesinkite tokias pirkejas 4u.gif
Atsakyti
Pasiulysiu cia Annick Goutal EDP. kvepalus citrinu gerbejoms turetu labai patikti 100ml. tik karta pabandyti 4u.gif 70eur.
user posted image
Atsakyti

Prisijunkite

us.levi.com
40% kodukas
user posted image

nedaug truksta labai 4u.gif
factory.jcrew.com
30 arba 35%
user posted image

Atsakyti
www.vitacost.com
180-30$

user posted image
Atsakyti
mergaits, conerse ar dar yra -25 nuo sale prekiu?
Atsakyti
QUOTE(jepsius @ 2015 04 24, 13:01)
mergaits, conerse ar dar yra -25 nuo sale prekiu?

raso, kad yra. bet man nebeminusuoja unsure.gif

pakuoju pastukus

Klaipeda, Panevezys, Alytus siuntinukus gaus rytoj
Siauliaiir Kedainiai turi buti siandien 4u.gif
Atsakyti

vel renkasi krepselis

www.toryburch.com
-30%
user posted image

Atsakyti
Pirksiu 6pm
prisijunkite drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2015 04 23, 20:13)
Negaliu patikėti, kad siuntimo metu ta palaidinė taip pasikeitė...

Siuntimo metu tikrai nepasikeitė, bet jeigu pirkėja neapskaičiavo savo gabaritų ir brovėsi į akivaizdžiai per mažą drabužį, tai tik taip galėjo 'pasikeisti'. Užjaučiu, jeigu taip ir nutiko, žinau, kaip tai šlykštu doh.gif 4u.gif

Atsakyti