Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 333

Paskutiniu metu pirkejos suizulėjo ,tikrai nebe pirmas kartas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivas31: 23 balandžio 2015 - 19:59
QUOTE(rimule @ 2015 04 23, 20:43)

na, tikrai nemalonu.. visokiu zmoniu keistu pasitaiko..

Mergiukai
prisijunkite. truksta poros prekyciu
-20% nuolaidai
www.coachoutlet.com

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2015 04 23, 19:43)
Labas vakaras, merginos,
noriu su jumis pasidalinti savo patirtimi smile.gif 

neimkit i galva , buvo ir man taip, Guess batukus visiskai naujus pardaviau, tokios pacios zinutes sulaukiau, gal netiko zmogui, tingi pardavinet, tai paprasciau juk grazint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 04 23, 22:07)
na, tikrai nemalonu.. visokiu zmoniu keistu pasitaiko..

Man pirmą kartą toks dalykas pasitaikė, kitais kartais puikiai sutardavome su pirkėjomis. Negaliu patikėti, kad siuntimo metu ta palaidinė taip pasikeitė... Bet daugiau, manau, drabužių siųsti nenorėsiu. Nebent gali atvažiuoti ir apžiūrėti. Baisiai nemalonu unsure.gif
Atsakyti
Renkat Coachoutlet 4 prekes su 20proc off? smile.gif
Atsakyti

dar labai laukiam siandien

www.ralphlauren.com
-15% kodukas
user posted image

www.lastcall.com

user posted image

us.levi.com
40% kodukas
user posted image

www.converse.com
-25% clearance
user posted image

www.joesnewbalanceoutlet.com
-10% kodukas
user posted image

factory.jcrew.com
30 arba 35%
user posted image

QUOTE(Diija @ 2015 04 23, 21:25)
Renkat Coachoutlet 4 prekes su 20proc off?  smile.gif

tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
tik dabar po darbu ir po studiju pribegau padekoti merginoms uz lupdaziukus, dar nebandziau bet spalvos matau labai fainos wub.gif
tai pat draugai varar atveze didyji siuntini is lietuvos, o jau svarowski abieju apyrankiu grozis, tai ojojojjjjj, fantastika, pradejau gailetis kad daugiau neemiau o tik dvi unsure.gif taip pat svarowsi auskarai fainuciai i studijas ir i darba pats tas. gavau ir blakstienu tusus, tie kur du tusai, bet reiks mokintis kaip juo gerai issiilginti blakstienas g.gif michael kors laikrodukas , na tikejausi didesnis bus, bet seip manau nesiosiu. bostonproper kiek matavausi ir cardiganas ir kailine labai puikiai bigsmile.gif RL botai superiniai, kaip tik, bus manau labai nesiojami, na o DKNY ILGAAULIAI BOTAI netiko, reiks pardavinet. vyrui RL smutkes tiko, laukiam siltesniu oru bigsmile.gif na bet labai jau nudziugino sis siuntinys wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aciu merginoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2015 04 23, 14:11)
o nėra taip, kad paskui jį nusivalyt puse valandos užtrunka?

Nusivalo be problemų , kaip bet koks tušas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 04 23, 12:38)

Kiek tas tusas,nerodo kainos man per telefona
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 04 23, 15:28)
priminkit kaip ji naudot reikia  ax.gif  blush2.gif seniai pirkau, bet kol akiu uzdegima issigydziau pamirsau jau  doh.gif  4u.gif

Aš darau , kaip parodyta popieriuke , pasidažau paprastu tušu, paskui gelis , paskui šereliai , paskui gelis , pirma vieną akį visą padarau , paskui tik kitą ,dabar pabaigiau tušą paprastą , tai pirmą sluoksnį tepu iškart gelio , tai irgi labai gerai gaunas , ilgos blakstienos thumbup.gif tik dabar jau baiginėjas jis man , tai gelis toks patirštėjęs tai sereliai truputį besidažant pabyra , nebeprikimba taip gerai doh.gif , bet užteko tai tikrai ilgam , apsimoka pirkt thumbup.gif dar noriu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rame25 @ 2015 04 23, 21:54)
Kiek tas tusas,nerodo kainos man per telefona

29 $ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2015 04 23, 21:31)
tik dabar po darbu ir po studiju pribegau padekoti merginoms uz lupdaziukus, dar nebandziau bet spalvos matau labai fainos  wub.gif
tai pat draugai varar atveze didyji siuntini is lietuvos, o jau svarowski abieju apyrankiu grozis, tai ojojojjjjj, fantastika, pradejau gailetis kad daugiau neemiau o tik dvi  unsure.gif  taip pat svarowsi auskarai fainuciai i studijas ir i darba pats tas. gavau ir blakstienu tusus, tie kur du tusai, bet reiks mokintis kaip juo gerai issiilginti blakstienas  g.gif michael kors laikrodukas , na tikejausi didesnis bus, bet seip manau nesiosiu. bostonproper kiek matavausi ir cardiganas ir kailine labai puikiai  bigsmile.gif  RL botai superiniai, kaip tik, bus manau labai nesiojami, na o DKNY ILGAAULIAI BOTAI netiko, reiks pardavinet. vyrui RL smutkes tiko, laukiam siltesniu oru  bigsmile.gif na bet labai jau nudziugino sis siuntinys  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif aciu merginoms  4u.gif

aciu Jums 4u.gif
bet tai kiek kantrybes reikejo laukti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2015 04 23, 20:58)
Aš darau , kaip parodyta popieriuke , pasidažau paprastu tušu, paskui gelis , paskui šereliai , paskui gelis , pirma vieną akį visą padarau , paskui tik kitą ,dabar pabaigiau tušą paprastą , tai pirmą sluoksnį tepu iškart gelio , tai irgi labai gerai gaunas , ilgos blakstienos  thumbup.gif tik dabar jau baiginėjas jis man , tai gelis toks patirštėjęs tai sereliai truputį besidažant pabyra , nebeprikimba taip gerai  doh.gif , bet užteko tai tikrai ilgam , apsimoka pirkt  thumbup.gif dar noriu  4u.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti