Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 333

QUOTE(neraida @ 2015 04 21, 18:22)
as ja taip myliu, kad turiu tokia mazyyyte lekstute, kur ja laikau biggrin.gif mano nuomone, neverta taupyt ir pirkt pigesni pakaitala, tuo labiau kad ji tarnauja ilgai (jeigu koks suniukas nesues, taip nutiko mano draugei biggrin.gif )

awww wub.gif smile.gif pirksiu ir as kempinele sita, vis perku perku mergaitems, laikas ir paciai issigyti smile.gif

www.yoox.com - 15 % kodukas ( raso kad viskam, patikrinsim ) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai laukiam

www.joesnewbalanceoutlet.com - 10 % kodukas drinks_cheers.gif

ir

www.uniqlo.com -15$ nuo 125$

www.forever21.com - 20 % kodukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 21 balandžio 2015 - 19:03
Laukiamiausi smile.gif

www.bloomingdales.com
100-25$
user posted image

www.bluefly.com
-20% kodukas
user posted image

www.saksoff5th.com
nuolaidos batams bei tasiukams
user posted image

www.jcrew.com
-30%
user posted image

www.converse.com
-25% clearance
user posted image

www.sephora.com
-15%
user posted image

us.benetton.com

user posted image

www.gymboree.com

user posted image

Hautelook

user posted image

www.saksfifthavenue.com
kodukas drinks_cheers.gif
user posted image

Papildyta:

perku
www.yoox.com
-15% kodukas

user posted image
Atsakyti

www.youniqueproducts.com

www.fragranceshop.com -15%

www.fragrancenet.com-20%

Papildyta:
www.forever21.com
-20% tik siandien

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 04 21, 15:17)
na, matyt, apsimoka , jei perka mergaites..su nuolaida vistiek kazkiek pigiau gaunasi  ax.gif

idomu, nesusidevi greit  g.gif ir filmuke rodo panaudojus, pastatyti isdziuti. bet pries tai ,turbut, isplaut ja reiktu ?  unsure.gif

O kiek % nuolaida buna? As bent jau kaip skaiciuoju jei koks 20% tai ta pati kaina gaunas kaip ir pas mus LT, apie 20 euru, o jei be nuolaidos, tai dar brangiau, turint omenyje dolerio kursa. Tos kempineles visam pasauly beveik tiek pat kainuoja ax.gif
Plaut jas rekomenduojama kas kart panaudojus, cia didziausias minusas. As plaunu reciau, su paprastu muilu blush2.gif

QUOTE(bfv403 @ 2015 04 21, 16:08)
Na man tas pas smile.gif gavau si savaitagli RT kempine, galvoju pabandysiu pigesne jei patiks nusipirksiu brangesne, na tai jau kelias dienas negliu atsidziaugti, sigma sepeteliai ilsisi, o su ta kempinele super ir kremine pudra dengiasi ir kreminiai skaistalai, kuriu nenaudojau nes nejo su sepeteliu graziai paskirstyti. Na tikrai labai vykes pirkinys. thumbup.gif

Na man RT kempinele irgi nereali, vien det to kirsto galo ji man niekada BB neatstos wub.gif

QUOTE(wetriuke @ 2015 04 21, 16:30)
Mergaites,o kur ta RT kempinele pirkot?

Drugstore yra 4u.gif Tik kai pirkau 4 dol su centais kainavo.
http://www.drugstore...mp;catid=325800
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2015 04 21, 19:50)
Labai laukiam

www.joesnewbalanceoutlet.com - 10 % kodukas  drinks_cheers.gif

ir

www.uniqlo.com  -15$ nuo 125$
www.forever21.com  - 20 % kodukas  drinks_cheers.gif

O Foreveriui ir Sale skyreliui galioja 20 proc.? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2015 04 21, 22:22)
O Foreveriui ir Sale skyreliui galioja 20 proc.? smile.gif

manau kad taip, nepirksim jeigu kazkam neduos nuolaidos ax.gif
siandien baigiasi nuolaidele, truksta dar iki 20 %, junkites mergaiciai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2015 04 21, 22:25)
manau kad taip, nepirksim jeigu kazkam neduos nuolaidos  ax.gif
siandien baigiasi nuolaidele, truksta dar iki 20 %, junkites mergaiciai  drinks_cheers.gif

Tuoj biggrin.gif
Atsakyti
As tai einu mergaitei sukneliu graziuju issirinkt, nes noriu tai vos ne visu smile.gif
http://www.forever21...y=girls_dresses
Atsakyti
Aš nepagailėčiau (netaupyčiau) originaliai, jau įsitikinau, kad skūpas moka du kartus. Man ta pigesnė nepasiteisino. Originali tikrai ilgai tarnauja!
Atsakyti
Mergaites junkities prie hautelook pvz. grazuole suknyte wub.gif https://www.hauteloo...713?color=BLANC
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
ar visos siaulietes gavot laiskucius del 04.10 dezutes? labai jau pasyviai vyksta atsiemimas daiktu. jei nepatogi vieta atsiimti, tai paskambinkit ar parasykit, gal iseis paderint susitikimo/ atsiemimo vieta. siandien apie 13val vaziuosiu i centra, galiu pasiimti siuntinius su savim jei kam taip patogiau. ryt apie 10.30 taip pat busiu centre.
ypatingai laukiu sveciuose Candy lips biggrin.gif
Atsakyti