Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

Vaizdas nuostabus drinks_cheers.gif
O kodel nebus, bus ir naudos, uzaugs prinoks thumbup.gif
Atsakyti
nu gal ir bus, paziuresim, bet labai vilciu nededu(turiu jaunesniu), miega nakti siltnamyje...nemanau, kad patiks ziedams toks temperaturu skirtumas, tiesa nakti buna ~10 laispniu(sildau), bet kotelis nevisai patenkintas vis vien, matosi, kad tamsus...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 11, 12:33)
Tai tursenat toliau... user posted image

Sportas sveikata tongue.gif

QUOTE(saridon'e @ 2015 04 11, 12:48)
mes gegužės mėnesį į tavo kaimuką augalų su anyta atlėksim pasižiūrėti tai galėsim susimatyti  4u.gif Nesivargink, nezonduok, radau didžiulę dėžę palėpėj ir iš likusių kartoninių jurginus išmesiu  ax.gif
Papildyta:
Pas mus šiąnakt šalna buvo, MB grįžinėjo iš darbo tai skuto langus  doh.gif Kad ir kaip tingisi nešioti atgal bet širdis neleidžia palikti  blush2.gif Pažiūrėjau orų prognozes tai nekas  doh.gif
Tuos vyrus architektus irgi keikiu ypač už kišenines virtuves blush2.gif Gerai kad mūsų namas perdarytas platesniems gabaritams  blush2.gif

Ok lauksiu smile.gif tada i dideani vazona persodinsiu.

Šalna???? blink.gif prabudau puse 8. Siltnamyje saules nebuvo. 8 jau sviete į jį. Nunešiau termometrą. Rodė po valandos 18 laipsniu. Tai jei salna buvo gal nesamone termometras rode. Nesitiki kad neisgaravo siluma g.gif

Sianakt paliksiu jau termometra per nakti.

Ale... ar prie graziu ar prie sportuojanciu ir protingu.... gal susirink.... ar palikt... bet dengti neturiu kuom. Nebent ta pacia deze uzvozt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 04 11, 18:37)
Sportas sveikata tongue.gif
Ok lauksiu smile.gif tada i dideani vazona persodinsiu.

Šalna???? blink.gif  prabudau puse 8. Siltnamyje saules nebuvo. 8 jau sviete į jį. Nunešiau termometrą. Rodė po valandos 18 laipsniu. Tai jei salna buvo gal nesamone termometras rode. Nesitiki kad neisgaravo siluma g.gif

Sianakt paliksiu jau termometra per nakti.

Ale... ar prie graziu ar prie sportuojanciu ir protingu.... gal susirink.... ar palikt... bet dengti neturiu kuom. Nebent ta pacia deze uzvozt.  g.gif

Palikau ir niekuo nevožiau. Naktį pranašauja pliusą.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 04 11, 17:52)
Šiąnakt ir maniškiai liks visi, net tie, kurie skilčialapiai dar tik. Tik galvoju, apklot agro, ar ne  g.gif kaip jūs darot?

Aš palikau neklotus visus apie 350 daigu tik agurkus ir paprikas uždengiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 11 balandžio 2015 - 20:25
Šiandien man baigė statyti šiltnamį, tai pelergonijas nuo palangių visas sutempiau dalį pomidorų palikau nakvot ir kitokie augintiniai ten pasiliko.
Atsakyti
Kitąmet ir aš drąsi būsiu. Šiemet turiu mirk gyvenk prisiaugint derliaus.... velykų zuikis atnešė šiltnamį. Tai jei derliaus nebus.... sakė išsineš atgal.... geriau aš šiemet palakstysiu ax.gif palikau vieną nupiepelį. Bus eksperimentas.
aš gi dar net agro plėvelės neužsigyvenau..... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 11 balandžio 2015 - 20:12
QUOTE(ptashka @ 2015 04 11, 19:30)
Palikau ir niekuo nevožiau. Naktį pranašauja pliusą.

as , savo parapijoj, jokiais pliusais dar nepasitikiu schmoll.gif . parnesiau ta viena deze nesiojamuju, anksciau setu. vos nepamirsau siandien. o praeita nakti tai kaip reikiant salna stuktelejo- man siltnamyje dalis ivariausiu menkaverciu( kuriuos tingejau parnest) daigu nusalo, nors buvau kokiais 5 sluoksniais agrodangos apklojus. ryte buvo balta balta nuo sekrsno...
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 04 11, 09:27)
Tai ruoškis, išlys prie kito.  doh.gif nu nerealiai tie samocvetai sugeba. Turiu 8 lapų ir naujagymio kaiminystę vienam vazone. Kitam penkialapis su kūdykiu.  doh.gif gal dar kur išlys.  doh.gif užtai ir rėkiau, kad gelbėkit, puola samocvet izumrudai.  lotuliukas.gif

Nevarom ant Samocvietų, gerai??? Pasėjau 2 sėklas, tvarkingai abi kartu ir išdygo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2015 04 11, 17:37)
Atnesiu graziu vaizdu smile.gif... SUNSUGAR
Gal naudos is sito jau ir nebus, per anksti prazydo, bet uztai vaizdas geras smile.gif))))

Kaip suprast??? Ola-polka pas mane jau pomidorų primezgę...tai nori pasakyti, kad neaugs tie pomidorai???

Kada sėjai tą gražuolį?
Atsakyti
ui, mergai, ką papasakosiu....

taigi vakar užsisvečiavau iki negaliu, parmyniau naktį- ir nė minties, kad mano pomikai šiltnamyje, ir net nedengti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif ryte tik eidama mašinon atsiminiau juos, ale pasižiūrėt nulėkiau tik popiet po darbo. naktį šalo, faktas, bet stebuklas- net nepamėlynavo g.gif ir nedengt niekuo.šiandien agro užmečiau ir vėl palikau- mažu bus gerai, ką... nedaug ten jų- vazone 5 ir eglutės 7 ax.gif
Atsakyti
Kam pomidorai žydi ir kankolus mezga, kas šiandien tik sėją baigė lotuliukas.gif
Gavau savo išsvajotuosius, pasėjau 4u.gif
user posted image

Pomidorai savaitgaliauja su manimi, visą dieną šiltnamyje, bet nakčiai parėjo namo, pas mane po septintos temperatūra ėmė septynmyliais žingsniais kristi. Ryt ryte vėl komandiruosis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 04 11, 21:15)
as , savo parapijoj, jokiais pliusais  dar nepasitikiu  schmoll.gif . parnesiau ta viena deze nesiojamuju, anksciau setu. vos nepamirsau siandien. o praeita nakti tai kaip reikiant salna stuktelejo- man siltnamyje dalis ivariausiu menkaverciu( kuriuos tingejau parnest) daigu  nusalo, nors buvau kokiais 5 sluoksniais agrodangos apklojus. ryte buvo balta balta nuo sekrsno...

ne nu nu nu nu nu pas tave čiūdai dedasi. doh.gif Kol visi nesusodins, kol neužtvirtins, negalėsi rizikuoti savo daigais 4u.gif .
Nulėkiau į šiltnamį pažiūrėt, ar visi vaikai miega. Šiandien gyvybės langelis nedirba, tai palikau. Pažiūrėjau tempą - +11,1 C. Vaikai nusispardę, tai per karties viršų tamsoj užmečiau agro (pas mane jie dideli - galvas nulaužysiu beklostydama dar) - kaip palapinė be galų. Bedangstydama tamsoj ištaškiau termometrą, susirinkau detades, grįžau, sudėjau vėl lego karsta.gif
Bet tokių naktų savaitės bėgyje daugiau ir nematau, reikės nešiotis skant tursi tursi smile.gif
Atsakyti