Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(samanaa @ 2015 04 11, 11:21)
Sejau sausio gale, turiu tik 8. Aciu einu persodint doh.gif

Jei tik tiek daigų, tai juokų darbas. Persodink į didesnius vazonus ir dienomis laikyk šiltnamyje. Į per daug didelius irgi nesodink, nes paskui bus sunku nešiot, o vėliau ir didelį guzą žemių sodint į šiltnamį nelabai patogu. Maždaug kad per 2-3 pirštus laisvumas būtų.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 11, 11:13)

Papildyta:

Tai jei nieko nesigaus, nebus ir sėklų.

Jeigu man nieko nesigaus biggrin.gif
Atsakyti
vakar visus pomidoru daigus išnešiau I šiltnami per nakti irgi palikus buvau , agro apklojau permiegojo gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 04 11, 10:34)
Kol mama tursi tursi su dezem i soliariuma.....

Tai tursenat toliau... user posted image

Mano šiąnakt pusė daigų balkone pernakvojo.Ne specialiai,ale taip gavosi.Nešdama vieną dėžę taip nusidaužiau alkūnes į staktas,kad paėmė isterija .Iškoneveikiau pusdurnius architektus,kurie tokias siauras duris suprojektuoja,kad su normalia dėže nepralysi,balkonus kišenės dydžio,kad apsisukt nėr kur normaliam žmogui user posted image...Ir palikau likusius.Nu ir nieko,net nepamėlo.Šiąnakt visus paliksiu.Bet mano balkonas sandarus,jei ką ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 04 10, 21:23)
As tokias nemazas pasiemiau is paukstyno pardes. Galiu prazonduoti kai mieste bunu wink.gif https://instagram.com/p/1TlLMPhr91/

Beje tavo gelyte auga o as nzn ka su ja daryt. Genet ar palikt taip biggrin.gif

mes gegužės mėnesį į tavo kaimuką augalų su anyta atlėksim pasižiūrėti tai galėsim susimatyti 4u.gif Nesivargink, nezonduok, radau didžiulę dėžę palėpėj ir iš likusių kartoninių jurginus išmesiu ax.gif

Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 04 11, 12:33)
Tai tursenat toliau... user posted image

Mano šiąnakt pusė daigų balkone pernakvojo.Ne specialiai,ale taip gavosi.Nešdama vieną dėžę taip nusidaužiau alkūnes į staktas,kad paėmė isterija .Iškoneveikiau pusdurnius architektus,kurie tokias siauras duris suprojektuoja,kad su normalia dėže nepralysi,balkonus kišenės dydžio,kad apsisukt nėr kur normaliam žmogui user posted image...Ir palikau likusius.Nu ir nieko,net nepamėlo.Šiąnakt visus paliksiu.Bet mano balkonas sandarus,jei ką  ax.gif .

Pas mus šiąnakt šalna buvo, MB grįžinėjo iš darbo tai skuto langus doh.gif Kad ir kaip tingisi nešioti atgal bet širdis neleidžia palikti blush2.gif Pažiūrėjau orų prognozes tai nekas doh.gif
Tuos vyrus architektus irgi keikiu ypač už kišenines virtuves blush2.gif Gerai kad mūsų namas perdarytas platesniems gabaritams blush2.gif
Atsakyti
Šią naktį ir aš paliksiu - numatoma šilta skant naktis. Bet jaučiu, tuom ir baigsis - dar savaitę reikės panešioti. Nieko tokio - gyvybės langelis arti, yra priėmėjas, nepablūsim biggrin.gif
Atsakyti
Jūs čia apie įstiklintus balkonus kalbat? Mano jau 3 savaitės paprikos balkone tūno nenešiojamos. Pomidorai 2, bet ne visi. Šviežiai pikiuotų nenešiau. Saulė labai gerą poveikį daro. Ant mažų tai ir dienos ženklas matyt.
Atsakyti
As tai balkone nepalikineju istiklintam, t-ra tik kokiu 1-2 laipsniu silciau nei lauke.
Kai buvo silta savaite buvau palikus su visam ankstyvuosius, tai paskiau vos atgaivinau per 2 savaites. Naktis saltos, nebent duris balkono laikyt atidarytas, bet as nenoriu, 1 a.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 04 11, 13:21)
Šią naktį ir aš paliksiu - numatoma šilta skant naktis. Bet jaučiu, tuom ir baigsis - dar savaitę reikės panešioti. Nieko tokio - gyvybės langelis arti, yra priėmėjas, nepablūsim  biggrin.gif

Šiąnakt ir maniškiai liks visi, net tie, kurie skilčialapiai dar tik. Tik galvoju, apklot agro, ar ne g.gif kaip jūs darot?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 04 11, 17:52)
Šiąnakt ir maniškiai liks visi, net tie, kurie skilčialapiai dar tik. Tik galvoju, apklot agro, ar ne  g.gif kaip jūs darot?

Aš užvožiu kartoninę dėžę , o tada dar agro . smile.gif
Atsakyti
Atnesiu graziu vaizdu smile.gif... SUNSUGAR
[attachmentid=234242]
Gal naudos is sito jau ir nebus, per anksti prazydo, bet uztai vaizdas geras smile.gif))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 11 balandžio 2015 - 17:38
QUOTE(tany @ 2015 04 11, 17:37)
Atnesiu graziu vaizdu smile.gif... SUNSUGAR
[attachmentid=234242]
Gal naudos is sito jau ir nebus, per anksti prazydo, bet uztai vaizdas geras smile.gif))))

Kodėl nebus? Esu ne kartą sodinusi net su vaisių užuomazgomis į šiltnamį. Viskas gerai buvo, toliau augino.
Atsakyti