Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Riolita. @ 2015 04 10, 23:01)
Aš pritarčiau jūsų vyrui  ax.gif  Pas mane prie 18 kv.m. šiltnamio stovi 1000 litrų talpa. Vienu laistymu išpilu apie pusę, kartais ir daugiau, vandens. Laistau retai, kartą per savaitę, bet gausiai. Laistau ne kiekvieną pomidorą, o visą žemę, nes mulčiuoju.

Sveikos merginos.Na jus pavarot,ne puslapius ,o temas tik speju vartyt biggrin.gif Na ir darbstumas jusu,turit laiko ir su suniukais,ir su pomikais i siltnami lakstyt,ir dar paplepat ''biski'' thumbup.gif
Mano siltnamis 13 ant 3,20,vyras suvirino 2 statines po 200l ir dar kibiru pripilu apie 10 po 16l,vistiek per viena karta visam siltnamiui neuztenka.Siais metai pirksiu kubine kvadratine talpa,vyras kraniuka itaisyt zadejo,va tada tai ir pomidoram ir paprikom su agurkiukais uzteks smile.gif
Atsakyti
Labas,reikia skubios jusu pagalbos! Pomidorai triju sprindziu aukscio, auga 0.8 l talpose,parsiveziau i kaima irmastau ar sodinti i dideles talpas ir dar auginti kambary,ar nesti i plevelini siltnami ir rizikuoti nusaldyti? Labai laukiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2015 04 11, 09:42)
Labas,reikia skubios jusu pagalbos! Pomidorai triju sprindziu aukscio, auga 0.8 l talpose,parsiveziau i kaima irmastau ar sodinti i dideles talpas ir dar auginti kambary,ar nesti i plevelini siltnami ir rizikuoti nusaldyti? Labai laukiu patarimu  4u.gif

nerizikuokit, nenušaldykit, gaila bus baisiai. Aš saviškius vis dar nešioju pirmyn atgal. Na, šianakt žiūrėsiu, jei pranešinės gerą temperatūrą - gaaaal paliksiu, be kamšymų (nervina, nepatogu).
Ryte 7 val. stiklo šiltnamy buvo +3,2 C temperatūros. Lauke 5.30 val. +3 C buvo. Klaipėda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 11 balandžio 2015 - 08:57
QUOTE(syri @ 2015 04 11, 09:56)
nerizikuokit, nenušaldykit, gaila bus baisiai. Aš saviškius vis dar nešioju pirmyn atgal. Na, šianakt žiūrėsiu, jei pranešinės gerą temperatūrą - gaaaal paliksiu, be kamšymų (nervina, nepatogu).
Ryte 7 val. stiklo šiltnamy buvo +3,2 C temperatūros. Lauke 5.30 val. +3 C buvo. Klaipėda.

O kazin laikyti dar galima tokiuose mazuose vazonuose,ar sodinti i didelius? Jau tuoj jie man zydes
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2015 04 11, 10:00)
O kazin laikyti dar galima tokiuose mazuose vazonuose,ar sodinti i didelius? Jau tuoj jie man zydes

pabandykit vieną daigą išimti pasižiūrėjimui kaip ten su šaknimis - balta raizgalynė ar dar yra vietos? O kada jie perėjo į tuos 0,8 ? kad nebūtų per dažnas persodinėjimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 04 11, 10:08)
pabandykit vieną daigą išimti pasižiūrėjimui kaip ten su šaknimis - balta raizgalynė ar dar yra vietos? O kada jie perėjo į tuos 0,8 ? kad nebūtų per dažnas persodinėjimas  g.gif

Pries menesi mazdaug. Paziurejau kad jau lenda saknys pro vazonu apacia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 04 11, 02:39)
Tai kad toje žemėje jau kiti auga...
Mičiko, žalios kriaušės daigas labai gražus, toks storuliukas, tvirtuolis smile.gif

Tai ruoškis, išlys prie kito. doh.gif nu nerealiai tie samocvetai sugeba. Turiu 8 lapų ir naujagymio kaiminystę vienam vazone. Kitam penkialapis su kūdykiu. doh.gif gal dar kur išlys. doh.gif užtai ir rėkiau, kad gelbėkit, puola samocvet izumrudai. lotuliukas.gif
Mano žalia kriaušė irgi labai daili. Ir rausvas triufelis. Abu tokie storuliukai. wub.gif
Atsakyti
Kol mama tursi tursi su dezem i soliariuma.....
https://instagram.com/p/1U4wh-Br9f/

Mazoji pagalbininke irgi patikrino wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 04 11, 10:27)
Tai ruoškis, išlys prie kito.  doh.gif nu nerealiai tie samocvetai sugeba. Turiu 8 lapų ir naujagymio kaiminystę vienam vazone. Kitam penkialapis su kūdykiu.  doh.gif gal dar kur išlys.  doh.gif užtai ir rėkiau, kad gelbėkit, puola samocvet izumrudai.  lotuliukas.gif
Mano žalia kriaušė irgi labai daili. Ir rausvas triufelis. Abu tokie storuliukai.  wub.gif

Norėčiau, kad ir mane šitaip samocvetai pultų lotuliukas.gif Ar galima bus prašyti sėklų, jeigu nieko nesigaus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2015 04 11, 09:42)
Labas,reikia skubios jusu pagalbos! Pomidorai triju sprindziu aukscio, auga 0.8 l talpose,parsiveziau i kaima irmastau ar sodinti i dideles talpas ir dar auginti kambary,ar nesti i plevelini siltnami ir rizikuoti nusaldyti? Labai laukiu patarimu  4u.gif

O kada sėjai, kad tokie milžinai?
Jei turi 3 ar 5 daigus, tai sodink į didesnius vazonus. Ar čia koks pusšimtis daigų pagrindiniam derliui? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dumsė @ 2015 04 11, 11:03)
Ar galima bus  prašyti sėklų, jeigu nieko nesigaus? 

Tai jei nieko nesigaus, nebus ir sėklų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 11 balandžio 2015 - 10:10
samocvietai sidygo visi tvarkingai, pirma sav. nedygo, po to vienas paskui kita, gal kiek ilgiau uz kitus, bet tikrai labai ilgai lauksti neteko ax.gif
O vat aladino lempos taip ir nesulaukiau sad.gif Ilgai laukiau, ale... Tiek jau to
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 11, 11:13)
O kada sėjai, kad tokie milžinai?
Jei turi 3 ar 5 daigus, tai sodink į didesnius vazonus. Ar čia koks pusšimtis daigų pagrindiniam derliui? g.gif
[b]Papildyt

Sejau sausio gale, turiu tik 8. Aciu einu persodint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanaa: 11 balandžio 2015 - 10:23