Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(saridon'e @ 2015 04 10, 15:11)

Šitas nerealus biggrin.gif genėti nereikės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 04 10, 18:32)
Su sąlyga, kad apšvietimas yra, o tai gali paskui ir tave tampyti su pomidorais biggrin.gif

Tai negi lakstysiu po visa Lietuvėlę ir klausinėsiu: a tu adija? Nouru patusyt biggrin.gif

Sulaksciau atgal karsta.gif ziu saulė nusileido, tai kol ne naktis ir susitempiau... lai namie pabūna dar. Ryt vėl nešt reiks. ale sportas nemenkas gaunas lotuliukas.gif tursi tursi i siltnami isdelioji. Tursi tursi atgal susirenki. Dabar susirenki ir sunesi diena dar deziu raadau tai tik dedu ir nesu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 04 10, 19:52)
Tai negi lakstysiu po visa Lietuvėlę ir klausinėsiu: a tu adija?  Nouru patusyt biggrin.gif

Sulaksciau atgal karsta.gif ziu saulė nusileido, tai kol ne naktis ir susitempiau... lai namie pabūna dar. Ryt vėl nešt reiks. ale sportas nemenkas gaunas lotuliukas.gif tursi tursi i siltnami isdelioji. Tursi tursi atgal susirenki. Dabar susirenki ir sunesi  diena dar deziu raadau tai tik dedu ir nesu biggrin.gif

Tikras sportas būna, kai tai yra 6.00, reikia suruošti vaiką, duot laisvės šuniui, išnešti pomidorus. Galiausiai dažais kamštyje pakeliui į darbą smoke.gif
Atsakyti
Ten rytine trefke lotuliukas.gif o man vakarine gavos. Suns neseriau. Bet mazaja parikdziau, nes mama dingo is horizonto ir laksto kaip pamisus su keistom dezem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 04 10, 19:52)
Tai negi lakstysiu po visa Lietuvėlę ir klausinėsiu: a tu adija?  Nouru patusyt biggrin.gif

Sulaksciau atgal karsta.gif ziu saulė nusileido, tai kol ne naktis ir susitempiau... lai namie pabūna dar. Ryt vėl nešt reiks. ale sportas nemenkas gaunas lotuliukas.gif tursi tursi i siltnami isdelioji. Tursi tursi atgal susirenki. Dabar susirenki ir sunesi  diena dar deziu raadau tai tik dedu ir nesu biggrin.gif

o aš ieškojau dėžių, radau su jurginų gumbais, išmečiau ir pomidorus sukroviau bet vis vien jų maža, o nusipirkti niekaip neprisiuošiam doh.gif O kai persodinsiu į majonezinius ( po savaitės, dviejų) indukus jaučiu nebenešiosiu namo, reiks dangstyt nakčiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 04 10, 19:37)
Ir labai kompaktiškas, jei dar derlius skoniu nenuvils  ax.gif

...tai teks visą palatą sėklomis aprūpinti bigsmile.gif

Maniškiai sėdėjo šiltnamyje iki 21 val. Buvau dičkius palikusi, ale paskui baisu pasidarė - vdrug sušals patys vertingiausi, su kunkolais... parėjo ir jie biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras.Darėm šiemet tuneliuką,tai pirkom senukuose 16 mm baltą santechninį aliuminizuotą vamzdį,karpėm po 2,5 metro.Nereikia armatūros,tvirtas bet lankstus. doctor.gif kolegei gal kiek padėjau pasirenkant?
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 04 10, 20:51)
...tai teks visą palatą sėklomis aprūpinti  bigsmile.gif

Maniškiai sėdėjo šiltnamyje iki 21 val. Buvau dičkius palikusi, ale paskui baisu pasidarė - vdrug sušals patys vertingiausi, su kunkolais... parėjo ir jie  biggrin.gif

ką padarysi, spjaudysim kartu su MB sėklas į bliūdelį biggrin.gif
Aš anksčiau parsinešiau, patamsy laviruot tarp česnakų lysvių ir po kojom besimaišančiais katinais ne taip paprasta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 04 10, 20:25)
o aš ieškojau dėžių, radau su jurginų gumbais, išmečiau ir pomidorus sukroviau bet vis vien jų maža, o nusipirkti niekaip neprisiuošiam  doh.gif O kai persodinsiu į majonezinius ( po savaitės, dviejų) indukus jaučiu nebenešiosiu namo, reiks dangstyt nakčiai  blush2.gif

As tokias nemazas pasiemiau is paukstyno pardes. Galiu prazonduoti kai mieste bunu wink.gif https://instagram.com/p/1TlLMPhr91/

Beje tavo gelyte auga o as nzn ka su ja daryt. Genet ar palikt taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2015 04 10, 13:52)
tai sakot uztenka ir  200l vienam laistymui. zinosiu kad nereik man tada to kubo tikrai smile.gif  o tai visi gasdina, kad nespesiu liet

Aš pritarčiau jūsų vyrui ax.gif Pas mane prie 18 kv.m. šiltnamio stovi 1000 litrų talpa. Vienu laistymu išpilu apie pusę, kartais ir daugiau, vandens. Laistau retai, kartą per savaitę, bet gausiai. Laistau ne kiekvieną pomidorą, o visą žemę, nes mulčiuoju.

Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 04 10, 20:33)
Samocvetais izumrudnais nieko gero nesigavo. Iš 5 pokelinių sėklų išdygo labai sunkiai tik viena, trilapė ir vos vos auga. Atrodo, kad ketina užsibaigti lapu ir toliau neaugti.  smile.gif

Nieko, pamatysi, šitie sudygs po 2mėn 100%. Man taip nutiko. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiva 2 @ 2015 04 10, 22:12)
Labas vakaras.Darėm šiemet tuneliuką,tai pirkom senukuose 16 mm baltą santechninį aliuminizuotą vamzdį,karpėm po 2,5 metro.Nereikia armatūros,tvirtas bet lankstus. doctor.gif kolegei gal kiek padėjau pasirenkant?

Dėkui. Pirkau dryžuotą kažkokį. Patarė agronomė. Iš nevilties ją pasigriebiau ir apsipurkt vežiau. Nu ir ką, paslapčiom aš nusižiūrinėjau ką perka, konsultavaus iki valios. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 04 10, 23:07)
Nieko, pamatysi, šitie sudygs po 2mėn 100%. Man taip nutiko.  doh.gif

Tai kad toje žemėje jau kiti auga...
Mičiko, žalios kriaušės daigas labai gražus, toks storuliukas, tvirtuolis smile.gif
Atsakyti