Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(saridon'e @ 2015 04 10, 15:57)
mirksiukas.gif
Bet koks man fainas Palkos daigelis  wub.gif

Ola polka-bulviniais lapais? Pirmą kartą auginu. Pasėjau dėžutėj su betaliuxsais. atskyriau. padėjau šiltai. išverčiau, viskas susimaišė. Kaip atskirt kurie yra kurie?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 04 10, 16:01)
Ola polka-bulviniais lapais? Pirmą kartą auginu.

Odiniais ax.gif Ne bulviniais schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 10 balandžio 2015 - 15:05
user posted image
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2015 04 10, 14:52)
va kokia radau bigsmile.gif  http://www.thomasphi...aus-statine/992 kazin uztektu to stovo aukscio , kad vanuo kapsetu? mano vyras ne toks nagingas kad krana backoje sumeistrautu blush2.gif  jau greiciau kokia malkine ar pavesine pastatys biggrin.gif tai sakot uztenka ir  200l vienam laistymui. zinosiu kad nereik man tada to kubo tikrai smile.gif  o tai visi gasdina, kad nespesiu liet

Laba diena, nuolatine tylioji skaitytoja busiu biggrin.gif

Pasidarem praeitais metais ta laseline sistema, backa pastatem ant zemes (tie stovai kazkaip nestabiliai man atrode g.gif ) ir kapsi, niekur kitur tas vandenukas nesideda smile.gif Backoje gal tik kokie 5cm lieka neiskapseje ir tiek ax.gif Jau ta laseline sistema tai tikras geris, neteko nei karto begioti su kibiru i siltnami thumbup.gif

Siemet pravalas man su pomidorais doh.gif Persodinau savuosius i siltnami kovo 22 diena (gyvenu UK), mat tingejau nesioti juos kasdien, dar pabijojau, kad vaikai arba katinai juos pribaigs kokia diena... doh.gif Tai nusprendziau, kad saugiau jiems bus siltnamyje doh.gif Pirma savaite viskas gerai buvo, o paskui 5 dienas kai dejo liutys, saulutes isvis nebuvo - tai pradejo geibti mano mazuliukai cray.gif 4-iems jau galutinai amen, o kitus dar bandau gelbeti - nukarpiau pageltusius lapus ir kotus prilenkiau prie zemes, gal atsigaus? g.gif Ex citrinos maziausiai nukentejo, Jantar labai jau jautrus... Praeitais metais labai oziavosi, siemet irgi pirmieji uzverte lapus smile.gif Ikisau dar pora sekliuku, labai jau skanus man jie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2015 04 10, 13:36)
gal kas is patirties pasakysit kokio turio vandens talpyklos uztenka palaistyti 15kv.m. siltnamiui g.gif  vyras siulo pirkti 1000l ta kvadratini baka ir statyti uz siltnamio- bet man jis toks baisus nenoriu doh.gif  gal sakau uztenka 200l? palaistai ir prileidi is naujo. bet jei neuztenka tiek tai tada nzn ka daryt reiks

Tradicinės metalinės statinės į valias. Kiek nusemiu - "daleidžiu su šlanga" kad sušiltų vanduo kitam kartui ir psio, jokių ivesticijų bakams.
Atsakyti
Sveikos.

O kiek gali daigai soliarintis siltnamyje? Dar ten saules yra. Bet vakare nesiu vistiek trobon. gal jau susinest. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 04 10, 16:11)

Amaras suraitė biggrin.gif Keistas tikrai.
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2015 04 10, 17:07)
Sveikos.
O kiek gali daigai soliarintis siltnamyje? Dar ten saules yra. Bet vakare nesiu vistiek trobon. gal jau susinest. g.gif

Taigi dar tik penkios dienos, tegul tupi.Net jei ir saulė dings, tegul pasigrūdina žemesnėj temperatūroj.
Atsakyti
QUOTE(velnio_nešta @ 2015 04 10, 16:26)

(gyvenu UK)
..o kitus dar bandau gelbeti - nukarpiau pageltusius lapus ir kotus prilenkiau prie zemes, gal atsigaus? g.gif Ex citrinos maziausiai nukentejo
Ikisau dar pora sekliuku, labai jau skanus man jie smile.gif

Oho kur velnias nunešė mano citrinas blink.gif lotuliukas.gif

Jei daugiau nebus liūčių ir jei žemė greit pradžius, tai daigai turėtų atsigaut. Prilenktieji turėtų naujai įsišaknyti ir toliau augt.

Gerai, kad pasisėjai, derliaus tikrai sulauksi, nors ir vėliau.
Aš irgi balandžio pradžioje pasėjau vieną veislę. Tiksliau, atsėjau, nes netyčia suniokojau daigą. Neseniai sudygo.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 10, 16:18)
Amaras suraitė  biggrin.gif Keistas tikrai.
Papildyta:

Taigi dar tik penkios dienos, tegul tupi.Net jei ir saulė dings, tegul pasigrūdina žemesnėj temperatūroj.

Su sąlyga, kad apšvietimas yra, o tai gali paskui ir tave tampyti su pomidorais biggrin.gif

QUOTE(Ex @ 2015 04 10, 18:05)
Oho kur velnias nunešė mano citrinas blink.gif  lotuliukas.gif

Jei daugiau nebus liūčių ir jei žemė greit pradžius, tai daigai turėtų atsigaut. Prilenktieji turėtų naujai įsišaknyti ir toliau augt.

Gerai, kad pasisėjai, derliaus tikrai sulauksi, nors ir vėliau.
Aš irgi balandžio pradžioje pasėjau vieną veislę. Tiksliau, atsėjau, nes netyčia suniokojau daigą. Neseniai sudygo.

O aš niekaip nesulaukiu Kulvelinių ir Izumrudnoje Jabloko sad.gif sodinsiu, net jei išlįs gegužę biggrin.gif

Ir labai prastai Aladino lempa dygo, tik 1 turiu! Tikiuosi nenusipaipalios, nes sėklų nebeturiu.
Atsakyti
Pas ką ten prieš porą temų lapai nuo kraštų džiuvo ir vyto. Ką darėt ir ar padėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 04 10, 19:32)
Ir labai prastai Aladino lempa dygo, tik 1 turiu! Tikiuosi nenusipaipalios, nes sėklų nebeturiu.

Pas mane irgi Aladino lempa dygo labai prastai, tiksliau iš visų pasėtų sėklų išdygo tik viena, trilapė.
Bet lyg tai įsikabino, auga. Išsigandusi , kad niekas neužaugs, atsisiunčiau sėklų.
O su Samocvetais izumrudnais nieko gero nesigavo. Iš 5 pokelinių sėklų išdygo labai sunkiai tik viena, trilapė ir vos vos auga. Atrodo, kad ketina užsibaigti lapu ir toliau neaugti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 04 10, 18:32)
Su sąlyga, kad apšvietimas yra, o tai gali paskui ir tave tampyti su pomidorais biggrin.gif
O aš niekaip nesulaukiu Kulvelinių ir Izumrudnoje Jabloko sad.gif sodinsiu, net jei išlįs gegužę biggrin.gif

Jau norėjau klaust ar dygsta blush2.gif Nu ot kokie verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 04 10, 16:18)
Amaras suraitė  biggrin.gif Keistas tikrai.

Ir labai kompaktiškas, jei dar derlius skoniu nenuvils ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 10 balandžio 2015 - 19:45