Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 20, 13:41)
visi girdėti,apart medaus ax.gif įdomu,ar skruzdėliukų antplūdžio nebus? g.gif

rolleyes.gif na tai iš kur jos atplūs...jei nėr namie , tai nėr...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 04 20, 13:11)
smile.gif Dabar pažodžiui nepacituosiu-ką bazilikas jiems daro.Bet esmė- skatina žalios masės augimą pomidorams. Todėl lieti galima vieną kartą tiktai. Kiek tame tiesos , spręsti nesiryšiu, bet faktas , kad bazilikas ir pomidoras -draugai , tikrai žinomas.
Arbatą darau iš džiovinto.Tiesiog užpilu verdančiu vandeniu , palaikau iki atvėsta , tuomet skiedžiu iš akies. Na tokia nestipri kad būtų.
Bet galima pagooglinti , gal yra tikslus receptas.

bazilikas pomidorui padeda stiprint imuninę sistemą,dėl žaliosios masės negirdėjau ax.gif Vokietijoj net homeopatiniai žirniukai daromi būtent pomidorų auginimui iš baziliko
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 20, 13:21)

eglės namie,, naturu kadro, gonziko prašykit, ar dar kas turit, aš dabar nuo eglyno nutolus, nepaputigrapuosiu
]

nerodysiu schmoll.gif dar maži,tik 6tadienį išpikavau-dar nužiūrėsit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 20, 13:46)
bazilikas pomidorui padeda stiprint imuninę sistemą,dėl žaliosios masės negirdėjau ax.gif  Vokietijoj net homeopatiniai žirniukai daromi būtent pomidorų auginimui iš baziliko
Papildyta:

nerodysiu schmoll.gif dar maži,tik 6tadienį išpikavau-dar nužiūrėsit unsure.gif

rolleyes.gif aš girdėjau , bet dabar citatos nerasiu , gal rusų straipsniuose ar forumuose skaičiau...
Atsakyti
gonzikas skūpas kažkaip, nenužiūrėsim, savo gi turim, jei jau vdrug kokia kreivaakė nužiūrės- aš tau savo vieną persiųsiu. tu tik vieną fotkink, ne visas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 04 20, 13:43)
rolleyes.gif na tai iš kur jos atplūs...jei nėr namie , tai nėr...

A ką žinai,gal užuos ir atsikraustys.Tai dar skruzdės nieko.Va,jei kokie Vinipuchai pradės pro langą kartis medų pajutę... g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 20, 13:51)
A ką žinai,gal užuos ir atsikraustys.Tai dar skruzdės nieko.Va,jei kokie Vinipuchai pradės pro langą kartis medų pajutę...  g.gif

blink.gif biggrin.gif geriau Karlsonas tada lai ateina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 04 20, 12:19)
Va radau tokią citatėlę-
Kibirui vandens pakanka šaukšto šio augalo nuoviro.
„Kai palaistai, augalai atrodo kaip geromis trąšomis patręšti. Homeopatinis vaistas harmonizuoja augalus, juos stiprina, daro atsparesnius augant nepalankiomis sąlygomis“,
Bet tai ir nuo nuoviro stipruma pareina...Vienžo , aš darau nestiprią arbatėlę liejimui.

, tai cia panasiai gaunasi kibirui stopke g.gif darysiu macnesne, gal neuzlinks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 04 20, 13:52)
blink.gif  biggrin.gif geriau Karlsonas tada lai ateina lotuliukas.gif

Tai papilk vuogienės ant pomidorų,mažu atskris biggrin.gif O kam tau tas Karlsonas g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 20, 13:56)
Tai papilk vuogienės ant pomidorų,mažu atskris  biggrin.gif O kam tau tas Karlsonas  g.gif ?

rolleyes.gif jeigu jau eis Vinipuchas , tai man geriau Karlsonas...šiaip tai nereik nė vieno , nes skruzdėlių nėr pas mane lotuliukas.gif
Logiškai skamba , ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 20 balandžio 2015 - 13:00
QUOTE(diuni @ 2015 04 20, 14:00)
rolleyes.gif jeigu jau eis Vinipuchas , tai man geriau Karlsonas...šiaip tai nereik nė vieno , nes skruzdėlių nėr pas mane  lotuliukas.gif
Logiškai skamba , ar ne lotuliukas.gif

Ugu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 20, 13:55)
, tai cia panasiai gaunasi kibirui stopke  g.gif  darysiu macnesne, gal neuzlinks biggrin.gif

rolleyes.gif aš manau neužlinks...kvepia tuomet skaniai kelias minutes... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 20, 13:50)
gonzikas skūpas kažkaip, nenužiūrėsim, savo gi turim, jei jau vdrug kokia kreivaakė nužiūrės- aš tau savo vieną persiųsiu. tu tik vieną fotkink, ne visas 4u.gif

mažesni gi nei Adijos prieš tris savaites blush2.gif nesimaivau,drebiu taip kaip yra-gėda rodyt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 20, 13:55)
, tai cia panasiai gaunasi kibirui stopke  g.gif  darysiu macnesne, gal neuzlinks biggrin.gif

šaukštą džiov.užpilu litru verdančio.ataušus da[pilu 2 lt šaltovandens .ir purškiu .nenumirojo nei vienas -bet gal mano užsigrūdinę būna.beje jie jau ir didesni būna,nes šitą darau jau su išsodintais ax.gif
Atsakyti