Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 20, 13:09)
tadam, iš šviesiosios panakčiui nufotkinau Palill Robenson, jei gerai pamenu

tiksliau Paul Robeson
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 20 balandžio 2015 - 12:11
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 20, 12:58)
baziliko nemazai turiu prisisaldzius, tikrai tiek nesunaudosiu, o tai kaip ta arbata daryti? Kokiu santykiu skiesti, ka ji duoda? Padaryciau ir as, kad ismesti nereiktu

smile.gif Dabar pažodžiui nepacituosiu-ką bazilikas jiems daro.Bet esmė- skatina žalios masės augimą pomidorams. Todėl lieti galima vieną kartą tiktai. Kiek tame tiesos , spręsti nesiryšiu, bet faktas , kad bazilikas ir pomidoras -draugai , tikrai žinomas.
Arbatą darau iš džiovinto.Tiesiog užpilu verdančiu vandeniu , palaikau iki atvėsta , tuomet skiedžiu iš akies. Na tokia nestipri kad būtų.
Bet galima pagooglinti , gal yra tikslus receptas.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 20, 12:11)
tiksliau Paul Robeson

doh.gif blush2.gif persiprašau baisiausiai, nemuškit ax.gif , mamos rašto neperskaičiau, o ir nesigilinau- tik akį užmečiau į tamsiukus
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 20, 13:13)
doh.gif  blush2.gif  persiprašau baisiausiai, nemuškit ax.gif , mamos rašto neperskaičiau, o ir nesigilinau- tik akį užmečiau į tamsiukus

biggrin.gif kad naujos veislės neužneštum biggrin.gif
Atsakyti
Va radau tokią citatėlę-
Kibirui vandens pakanka šaukšto šio augalo nuoviro.
„Kai palaistai, augalai atrodo kaip geromis trąšomis patręšti. Homeopatinis vaistas harmonizuoja augalus, juos stiprina, daro atsparesnius augant nepalankiomis sąlygomis“,

Bet tai ir nuo nuoviro stipruma pareina...Vienžo , aš darau nestiprią arbatėlę liejimui.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 20, 13:09)
tadam, iš šviesiosios panakčiui nufotkinau Palill Robenson, jei gerai pamenu

Nugis gražūs tie tavo Palilai thumbup.gif . Egles rodyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 20, 12:16)
biggrin.gif kad naujos veislės neužneštum  biggrin.gif

lotuliukas.gif doh.gif oi, šiemet visko gali būt, bo raštas ne mano, o ar teisingai nurašė kai sėjo- negaliu pasakyt, be manes tas vyko. Tai jau baisiai iš anksto atsiprašau už klaidas, šveplumus ir pan. O darkai beveik visos naujos, nebandytos- kas ten žino kas parašyta, va mačiau aiškiai peniai, dryžikai, vilmukas jau kokių 4cm dydžio netgi matosi- nesumaišysi, o vat visi kiti- kad nebūt glindos vietoj blindos su mano perrašinėjimais cool.gif Na bet pataisysit, jei jau matysit kad nusišneku blush2.gif

eglės namie,, naturu kadro, gonziko prašykit, ar dar kas turit, aš dabar nuo eglyno nutolus, nepaputigrapuosiu
priminėt eilėraštį:
ах у ели
ах у ели
злые волки,
паразиты, расбrоsали все иголки
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 20 balandžio 2015 - 12:38
geras pomidoras Paul tas...savotiško skonio , ne tokio kaip visi... bigsmile.gif Bet patiko tik man vienai namie... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 20, 13:21)
lotuliukas.gif  doh.gif oi, šiemet visko gali būt, bo raštas ne mano, o ar teisingai nurašė kai sėjo- negaliu pasakyt, be manes tas vyko. Tai jau baisiai iš anksto atsiprašau už klaidas, šveplumus ir pan. O darkai beveik visos naujos, nebandytos- kas ten žino kas parašyta, va mačiau aiškiai peniai, dryžikai, vilmukas jau kokių 4cm dydžio netgi matosi- nesumaišysi, o vat visi kiti- kad nebūt glindos vietoj blindos su mano perrašinėjimais cool.gif  Na bet pataisysit, jei jau matysit kad nusišneku  blush2.gif

eglės namie,, naturu kadro, gonziko prašykit, ar dar kas turit, aš dabar nuo eglyno nutolus, nepaputigrapuosiu
priminėt eilėraštį:
ах у ели
ах у ели
злые волки,
паразиты, расбоали все иголки

biggrin.gif o tai čia raidės visos tame eilėraštyje... g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 04 20, 12:32)
biggrin.gif o tai čia raidės visos tame eilėraštyje... g.gif

nu panašu kad taip..., o tamsta jau norit kažką negražaus įžvelgt ? tarp kitko- iš rusų k. vadovėlio pradinukams čia...na gal kokią klaidą pavariau, šimts metų rusų kalba rašyt netenka jau, nebent knygų pavadinimus- ale tai jie po nosim padėti- nukopini ir viskas

a va, tikrai pamečiau vieną porą, pataisiau lietuviškai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 20 balandžio 2015 - 12:39
QUOTE(adija5 @ 2015 04 20, 12:07)

Mdas  g.gif Blogai,kai sąlygos tokios,kad negali išnešt.Sausai visai irgi nelaikysi,ne kaktusai gi.Nu,laikau špygas už paskutinį.Pas man tas pasėtas,jei ką,grąžinsiu sėklas  biggrin.gif Jei nenulamatosiu benešiodama.

eisiu iškoliosiu pagal Lylios patarimą ,mažum suveiks g.gif pacams suveikė wub.gif
Atsakyti
aha... biggrin.gif g.gif o kas yra ах у ели ir dar du kartus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 04 20, 12:47)
dar visokių nuotrupų , gal kam bus įdomu , kas mėgsta namines  ar šiaip paprastas priemones. ax.gif
rusų mokslininkai užpatentavo alavijų sultis, kaip dekoratyvinių augalų įsišaknijimo stimuliatorių

Gluosnis turi hormono, vadinamo okisnu (auxin), kuris skatina kitų augalį šaknydinimąsi. - Šį jau žinom

Augalų ekstraktų, stiprinančių ir atbaidančių, pasidarome ir patys iš dilgėlių, asiūklių ir varnalėšų.

Rašo, kad ir medus skatina šaknų augimą.

Gal jau net ir visi buvo pokalbiuose minėti ...

visi girdėti,apart medaus ax.gif įdomu,ar skruzdėliukų antplūdžio nebus? g.gif
Atsakyti