Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 20, 11:09)
negalabinu,tik nueinu palaidot doh.gif gal reik tą paskutinį tįstis kambarin,ir apsupt išskirtine didele meile g.gif bo rudenį teks mergiočių sėklų prašyt blush2.gif

O tai kas jiems darosi nesuprantu schmoll.gif Ko jie ten užnegyvėja ?Per šalta,per drėgna?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 20, 11:17)
O tai kas jiems darosi nesuprantu  schmoll.gif Ko jie ten užnegyvėja ?Per šalta,per drėgna?

iš vakaro gražus,ryte guli ant šono.vaizdelis- prakeiktos kojelės unsure.gif bet kodėl būtent šituos šienauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 20, 11:01)
Aš naudojau kažkada,bet jokių bėdų nebuvo  schmoll.gif Tik tiek,kad vienam maiše radau krūvą visokių virvagalių,pliauskų,tai daugiau ir nebepirkau.Arba kokybė visai jos pagedo,arba laikymo sąlygos prekybos sandėliuose nei šiokios,nei tokios  g.gif

Kam tu juos galabini vieną po kito  blink.gif ?

schmoll.gif nuo laikymo sąlygų žemės negenda...nebent ant lietaus , tai gali būti išplauta dalis trąšų...ir tiek.
O čia gal kažko pridėta , ko neturėtų būti g.gif arba užkrėtas substratas tąja liga...aš dar bandyčiau permanganato tirpalu nestipriu prilieti tuos suliflor substrate...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 20 balandžio 2015 - 10:57
QUOTE(diuni @ 2015 04 20, 11:56)
schmoll.gif nuo laikymo sąlygų žemės negenda...nebent ant lietaus , tai gali būti išplauta dalis trąšų...ir tiek.

Bet dauguma laiko virš pliko dangaus.Lyja,sninga,sušala,atšyla,vėl viskas iš naujo...Viskas tai maišuose celofaniniuose sugrūsta sutrombuota.Pelėsiui labai geros sąlygos atsirast g.gif .
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 20, 11:48)
iš vakaro gražus,ryte guli ant šono.vaizdelis-  prakeiktos kojelės unsure.gif

Mdas g.gif Blogai,kai sąlygos tokios,kad negali išnešt.Sausai visai irgi nelaikysi,ne kaktusai gi.Nu,laikau špygas už paskutinį.Pas man tas pasėtas,jei ką,grąžinsiu sėklas biggrin.gif Jei nenulamatosiu benešiodama.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 20, 12:07)
Bet dauguma laiko virš pliko dangaus.Lyja,sninga,sušala,atšyla,vėl viskas iš naujo...Viskas tai maišuose celofaniniuose sugrūsta sutrombuota.Pelėsiui labai geros sąlygos atsirast  g.gif .
Papildyta:

Mdas  g.gif Blogai,kai sąlygos tokios,kad negali išnešt.Sausai visai irgi nelaikysi,ne kaktusai gi.Nu,laikau špygas už paskutinį.Pas man tas pasėtas,jei ką,grąžinsiu sėklas  biggrin.gif Jei nenulamatosiu benešiodama.

šiaip palėsis daigams jau persodintiems nelabai gal ir kenkia , nes neuždengtas indelis , pradžiūsta , vėdinasi ...pelėsis neturėtų augti. Bet šiaip sodinant reiktų profilaktiškai suliet permanganato tirpalu. Aš ankstesniais metais perpildavau vos ne verdančiu....bet šiemet nieko tokio nedariau visai...pasitikėjau gamintoju. Ir Durpetoj man visada gerai auga.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 04 20, 12:10)
šiaip palėsis daigams jau persodintiems nelabai gal ir kenkia , nes neuždengtas indelis , pradžiūsta , vėdinasi ...pelėsis neturėtų augti.

Bet auga ax.gif Ypač,jei bute drėgniau arba nepastovi kambario temperatūra,kas dažnai būna namuose kūrenant pečius.Arba vis perliejant,gi pasitaiko biggrin.gif O pelėsis vis tiek nieko gero nei dideliem,nei mažiem schmoll.gif
Man Durpetoj irgi labai gerai auga.Nieko papildomai nedadėjau schmoll.gif Pusę paliejau vieną kartą Powerfeed ,kita pusė dar laukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 20, 12:17)
Bet auga  ax.gif Ypač,jei bute drėgniau arba nepastovi kambario temperatūra,kas dažnai būna namuose kūrenant pečius.Arba vis perliejant,gi pasitaiko  biggrin.gif O pelėsis vis tiek nieko gero nei dideliem,nei mažiem  schmoll.gif
Man Durpetoj irgi labai gerai auga.Nieko papildomai nedadėjau  schmoll.gif Pusę paliejau vieną kartą Powerfeed ,kita pusė dar laukia  ax.gif

Aš niekuom nelieju specialiai , kad taip greitai neaugtų...ir taip bus nemaži , kol reiks sodinti...
Papildyta:
Powefiedo neturiu ...tik seasolio. biggrin.gif
Papildyta:
tiesa , kai dar tik išpikuoti buvo, visai maži , liejau bazilikaų arbata... rolleyes.gif
Atsakyti
dar visokių nuotrupų , gal kam bus įdomu , kas mėgsta namines ar šiaip paprastas priemones. ax.gif
rusų mokslininkai užpatentavo alavijų sultis, kaip dekoratyvinių augalų įsišaknijimo stimuliatorių

Gluosnis turi hormono, vadinamo okisnu (auxin), kuris skatina kitų augalį šaknydinimąsi. - Šį jau žinom

Augalų ekstraktų, stiprinančių ir atbaidančių, pasidarome ir patys iš dilgėlių, asiūklių ir varnalėšų.

Rašo, kad ir medus skatina šaknų augimą.

Gal jau net ir visi buvo pokalbiuose minėti ...
Atsakyti

gluosnio- karklų arbatą naudojam, medus- išbandytas, bet negaliu sakytii jog patiko. neklauskit kodėl, bo senai senai tas buvo, dar prieš palatos atradimo erą. žinau, kad džiugaus vaizdo iš augalų nebuvo, tai arba aš kažką ne taip sumakalavau, arba neočen tas metodas, o gal ne viskam tinkamas.
Atsakyti
kazkur skaiciau, kad nuo j.kojeles padeda palaistyti Pervicur tirpalu.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 04 20, 11:24)
Aš niekuom nelieju specialiai , kad taip greitai neaugtų...ir taip bus nemaži , kol reiks sodinti...
Papildyta:
Powefiedo neturiu ...tik seasolio. biggrin.gif
Papildyta:
tiesa , kai dar tik išpikuoti buvo, visai maži , liejau bazilikaų arbata... rolleyes.gif

baziliko nemazai turiu prisisaldzius, tikrai tiek nesunaudosiu, o tai kaip ta arbata daryti? Kokiu santykiu skiesti, ka ji duoda? Padaryciau ir as, kad ismesti nereiktu
Atsakyti
tadam, iš šviesiosios panakčiui nufotkinau Palill Robenson, jei gerai pamenu
user posted image
Atsakyti