Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

astiti, manau, kad čia erkučių darbas...
Atsakyti
voratinklinė erkutė 5 ,14psl
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 18, 12:14)

Čia voratinklinė,o yra ir pomidorinė.Pernai buvau radusi,kai pas Antarą lyg ,jei ko nemaišau,panašiai buvo tokiom karputėm lapai nuėję .Lietuviškai neradau.Daba ir visai nerandu paveiksliuko biggrin.gif Nu,bet vaizdas panašus ax.gif
Atsakyti
Ar matėte meteo orų prognozę? Nuo kitos savaitės vidurio jau 15- 16 laipsnių biggrin.gif Galų gale .
Mano 13 pomidoriukų jau pasodinti šiltnamyje. Pasėti vasario 14 d. , o kai kurie ir kovo 1 , nebegalėjo kentėti. Nakčiai juos apvožiu kartoninėmis dėžėmis. Šiltnamyje apie 20 laipsnių, kai pro debesis pasirodo saulė.
Kiti dėžėse, kad būtų galima partįsti, jeigu bus šalna. smile.gif
Atsakyti
Klausykit, aš su klausimu: sodinant daigus į šiltnamį dėsiu kažką iš fosforo. Formos dar nepasirinkau.

1. Dabar kaip dėl KALIO MAGNEZIJOS? Galima kartu pamaišyti?
2. O MAGNIO SULFATAS kokiu etapu dedamas? Turbūt vėliau, taip?
3. KALIO SULFATĄ vėliau, prieš vaisių mezgimą?

Jezau, koks man tamsus miškas tos trąšos unsure.gif
Atsakyti
As va tokius saitus paskaitau , apsisvieciu
http://www.yara.com/...zers/index.aspx
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 04 18, 17:19)
Klausykit, aš su klausimu: sodinant daigus į šiltnamį dėsiu kažką iš fosforo. Formos dar nepasirinkau.

Jezau, koks man tamsus miškas tos trąšos  unsure.gif

Aš dedu kalio magnezijos saują ir žuvų miltų dėl fosforo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 04 18, 16:19)

Jezau, koks man tamsus miškas tos trąšos  unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man tas pats
Prisiskaicius cia, desiu kalio magnezijos ir superfosfato i duobe, kalcis veliau kai jau intencyviai vaisius mezga. Magnio sulfato is vis nezinau, kada iterpti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 18, 16:59)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  man tas pats
Prisiskaicius cia, desiu kalio magnezijos ir superfosfato i duobe, kalcis veliau kai jau intencyviai vaisius mezga. Magnio sulfato is vis nezinau, kada iterpti biggrin.gif

O as galvojau,kad nieko nedesiu. Kvaila buvau biggrin.gif. pasirodo reikia... o sitie visi dalykai taip ir vadinasi kaip rasot? ZS bus? Ir kiek reikia pirkti 30 daigu?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 18, 17:59)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  man tas pats

magnio sulfatas - kai smulkėja lapai, tampa "permatomi", matosi gyslos, reikia, kai šiltnamis eilę metų naudojamas ir yra nualintas.
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2015 04 18, 17:06)
O as galvojau,kad nieko nedesiu. Kvaila buvau  biggrin.gif. pasirodo reikia... o sitie visi dalykai taip ir vadinasi kaip rasot? ZS bus? Ir kiek reikia pirkti 30 daigu?

Yra ZS. Ten supakuota maisiukais, kalio magnezija tai nedidelis toks pokiukas, o superfosfatas tai gal po 5kg., maziausias, nebeprisimenu. Uzteks per akis, ir dar liks, jei tik pomidoram naudosit

QUOTE(syri @ 2015 04 18, 17:39)
magnio sulfatas - kai smulkėja lapai, tampa "permatomi", matosi gyslos, reikia, kai šiltnamis eilę metų naudojamas ir yra nualintas.

O tai kada iterpti? Jei zeme nualinta, tai gal is pradziu, nelaukti, kol lapai smulkes g.gif Nors pernai lapai buvo grazus biggrin.gif Tai gal visai nereik, zodziu tamsuma...
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 18, 18:46)

O tai kada iterpti? Jei zeme nualinta, tai gal is pradziu, nelaukti, kol lapai smulkes  g.gif  Nors pernai lapai buvo grazus  biggrin.gif Tai gal visai nereik, zodziu tamsuma...

o kad aš žinočiau doh.gif
ir man visai nejuokinga fear.gif
Atsakyti