Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(saintlina @ 2015 04 10, 14:21)
labai skaniai atrodo  wub.gif  Bet didelį balkoną turit, kad ir braškės telpa, ir pomidorus bliūdais skinat  smile.gif

net du balkonai smile.gif ne tik braskes bet ir arbuzai, melionai ir cukinijos, agurkai... visokie prieskoniai. Kai neturi sodo tai nors taip po zemes pasikapstyt galima biggrin.gif

Biski ne i pomidoru tema bet negaliu nepasidziaugti smile.gif Anais metais parsisiunciau kelis daigus smydru (sparagu) pirma vasara tai tik liaunos sakeles augo. Bet gavos taip kad dauguma vazonu liko balkone neuzdengti per visa ziema ir galvojau jau aleliuja viskam. O va katik zvilgt i kibira ogi pirsto storio sparagas islindes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 10, 14:48)
mano chocolate stripes iš mamkos Nežinaukasbustie2, ei, mieloji, atsiliepk, išspręsk šį klausimą  biggrin.gif

As aptikau tokia informacija, jei veisle nelabai nusistovejusi, ji gali skilti- dalis buti su pomidoriniais lapais dalis-su bulviniais.
Dar pomidorai su bilviniais lapais gali lengvai apdulkinti slalia augancius bigsmile.gif nes ju ziedai turi kitokia struktura nei paprasti. Tai jeigu bulvialapiai augo salia kitu- nenustebkit, jei kitais metais veisles kurios buvo salia ir is ju buvo rinktos seklos gali susikrizminti ir iskresti poksta bigsmile.gif
Auginkit, papasakosit kas ten tokie, skanus gi turi buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2015 04 10, 15:09)
As aptikau tokia informacija, jei veisle nelabai nusistovejusi, ji gali skilti- dalis buti su pomidoriniais lapais dalis-su bulviniais.

aš juos gavau gal 2012 m., jei ne 2011, bet iki šiol nebuvau sėjus. Tai jei ji atsilieps, pasakys, ar originaliai parsiųstus davė, ar jau augintus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 10 balandžio 2015 - 14:14
QUOTE(Mičiko @ 2015 04 10, 09:41)
Mano paprastais lapais. Tatjanatomatobase irgi taip rašo
Indet., regular leaf plants with good foliage cover. 3-8 oz brown/black beefsteak fruits with green stripes and mahogany flesh. Very good smoky flavor. Very productive. Very similar, if not identical to Gold Stripes.

O kaip turi būt brado sirdis? Man lyg bulvialapis  g.gif

mano abu daigai paprastais lapais, va baars hoof bulvialapiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 04 10, 15:18)
mano abu daigai paprastais lapais, va baars hoof bulvialapiai  ax.gif

o iš kur tu gavai chocolate stripes? pati siunteis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 10 balandžio 2015 - 14:19
QUOTE(vasare02 @ 2015 04 10, 13:52)
va kokia radau bigsmile.gif  http://www.thomasphi...aus-statine/992 kazin uztektu to stovo aukscio , kad vanuo kapsetu? mano vyras ne toks nagingas kad krana backoje sumeistrautu blush2.gif  jau greiciau kokia malkine ar pavesine pastatys biggrin.gif tai sakot uztenka ir  200l vienam laistymui. zinosiu kad nereik man tada to kubo tikrai smile.gif  o tai visi gasdina, kad nespesiu liet

negaliu pasakyti ar užtektų tokio aukščio, pas mane bačka pakelta apie metrą nuo žemės tai tikrai...
Atsakyti
Pas mane chocolate stripes iš pomidorlandios - lapai paprasti, ne bulviniai.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 04 10, 13:52)
net du balkonai smile.gif ne tik braskes bet ir arbuzai, melionai ir cukinijos, agurkai... visokie prieskoniai. Kai neturi sodo tai nors taip po zemes pasikapstyt galima biggrin.gif 

neįtikėtina bigsmile.gif wub.gif
Aš net darže su šparagais neužsiimu, o čia žmogus balkone augina thumbup.gif
Atsakyti
aš tai kibirais lieju, nekapsi pas mane nieks, tai maždaug kibiras daigui, jei nuotaika tam tinkama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 10, 14:18)
o iš kur tu gavai chocolate stripes? pati siunteis?

turbūt neaiškiai parašiau, turiu du daigus brado širdžių (vienas jau šiltnamyje pležinasi, kitas vėlavo tai neseniai tik persodintas dar namie tupi). Chocolate stripes turiu tik sėklų (iš ebay su viena mamyte kooperavomės) bet šiemet nesėjau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 10 balandžio 2015 - 14:55
QUOTE(saridon'e @ 2015 04 10, 15:53)
turbūt neaiškiai parašiau, turiu du daigus brado širdžių (vienas jau šiltnamyje pležinasi, kitas vėlavo tai neseniai tik persodintas dar namie tupi). Chocolate stripes turiu sėklų (ebay) bet šiemet nesėjau  4u.gif

dabar aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 10, 14:53)
dabar aišku  biggrin.gif

mirksiukas.gif
Bet koks man fainas Palkos daigelis wub.gif
Atsakyti