Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Acqua Alta @ 2015 04 16, 21:18)
As va renginy sudalyvavau , tikram bulgariskam pomidoru sodinime . Zinokit likau giliai nustebus .
Pirmiausia padaromos vagos kaip bulboms . Tada vienas su lazda isbeda duobute toj vagoj , kitas ikisa pomidora . Uzpila stikline vandens . Su ta pacia lazda biski uzzarsto . Ir palieka taip gulet beveik neuzberta ant vagos galva padejusi ilga hibridini daiga . Nieks nei del saknu , nei meslo , nei del nieko galvos nesuka . Ta vagos zeme sake gradualiai ant pomidoro uzberia augimo eigoj .
Ziaurokas toks elgesys sakyciau .Mano kankiniai brutus kur vasario men i dirva paseti jau po antra lapeli augina , bet fioletiniai tokie vargsai . Jie isvis naturaliom salygom gyvena , nei laistymo nei tresimo , nei dengimo . Tie kurie buvo isgabenti lauk , nes taikesi dvest neauga , nors po tuneliuku , kaip kokie ponai .Jauciu kazkuo vistik susirgo . Beto perskaiciau kad tas hibridas kur kaimynai sodino atsparus visa kam . Mano veisles jauciu reiks nupurkst kvadriu pries sodinima laukan .Dar pastebejau kad papriku daigai , kas patys auginasi , pas visus nekazka .Nors tiek , maniau kad cia man vienai nesiseka . Kaimynai rusai buvo nustebinti rusisku pomidoru veisliu ivairoves . Bet jie tik pirmus metus darzininkauja . Irgi susodino kas 20 centimetru , kaip cia kazkas minejo .

kai pas juos tokios vasaros- pomidoru rojus, manau, kad uzaugs. o vagoj sodina, gal kad paskui uzberiant papildomu saknu priaugintu? g.gif Labai idomu. laiks nuo laiko raportuokit kaip ten sekasi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 04 17, 08:18)
už ALTA pataisiau,prašom mirksiukas.gif
ALTA nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 17 balandžio 2015 - 08:02
Keista, kad sodina indeterminantinius
http://sortovisemena...0..html?u=91549
Aš irgi pataisiau, kad matytųsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 17 balandžio 2015 - 08:02
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 17, 08:00)
už ALTA pataisiau,prašom mirksiukas.gif
ALTA nuoroda

Aciuks 4u.gif
ale tikrai indenterminantus sodina g.gif
Atsakyti
Kuo gydyti pomidorų daigus: ant stiebo netoli žemės ir ant apatinių lapų atsiranda mažytės pūslelės, po vieną ima džiūti apatiniai lapai. Nuotraukoje nepavyktų užfiksuoti, nes labai smulkios tos pūslelės.
Gal kuom nupurkšti? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2015 04 17, 13:20)
Kuo gydyti pomidorų daigus: ant stiebo netoli žemės ir ant apatinių lapų atsiranda mažytės pūslelės, po vieną ima džiūti apatiniai lapai. Nuotraukoje nepavyktų užfiksuoti, nes labai smulkios tos pūslelės.
Gal kuom nupurkšti? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

gali būt nuo nepastovios drėgmės. jei taip, tai praeis savaime
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2015 04 17, 12:20)
Gal kuom nupurkšti? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

ai, zinau- man taip ne karta buvo. nuo vandens pertekliaus. paskui kai issodini i siltnami- normaliai auga. nepastebejau, kad kazkaip atsilieptu g.gif
Atsakyti
Kaisiadoryse atiduoda putplascio dezes, visas sandelys prikrautas, gal kam reikia? Cia FB uzmaciau,
Kas toj grupej tupi, turetu matyti https://www.facebook...8...e=1
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 17, )

tai kad baisiausiai toli....
na ką, pora žirniukų atseit ledukų gavom, ir vėl saulėta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 17, 15:28)
na ką, pora žirniukų atseit ledukų gavom, ir vėl saulėta  thumbup.gif
nu jau tavo viltis wub.gif egles šiandien tik pikuosiu blush2.gif
kaip tavo lelius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 17, 14:28)

Ir man toli biggrin.gif Bet , sakau, gal yra prie pat gyvenanciu, is musu tarpo
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 17, 15:20)
Kaisiadoryse atiduoda putplascio dezes, visas sandelys prikrautas, gal kam reikia? Cia FB uzmaciau,
Kas toj grupej tupi, turetu matyti https://www.facebook...8...e=1

Dėkoju už info smile.gif pakeliui į mano kaimą
Atsakyti