vazoninis "Колибри"... tiesa cia eksperimentas(sausio menesio buvo paimta pazastele is praeitu metu pomidoro)... reikes prates eksperimenta, ir is sito paimti kitais metais, jei isgyvens aisku ...
P.S. seti vasario 1d. dar tik zalius zirniukus veda...
jei turėsi laiko žaist-prašom laistyt gali tik kol nėr tiesioginės saulės,į vazoną trąšųdėt nepatarčiau kad netyčia gausiau paliejus,lapų nenudegintum,laistyt po nedaug,kad per augalą nevarvėtų,teks žaist su purškiamom trąšom.auginau saviškius dryžius ,nemanau ,kad veislė turi įtakos -aišku apie balkoninius net nekalbu
As va renginy sudalyvavau , tikram bulgariskam pomidoru sodinime . Zinokit likau giliai nustebus . Pirmiausia padaromos vagos kaip bulboms . Tada vienas su lazda isbeda duobute toj vagoj , kitas ikisa pomidora . Uzpila stikline vandens . Su ta pacia lazda biski uzzarsto . Ir palieka taip gulet beveik neuzberta ant vagos galva padejusi ilga hibridini daiga . Nieks nei del saknu , nei meslo , nei del nieko galvos nesuka . Ta vagos zeme sake gradualiai ant pomidoro uzberia augimo eigoj . Ziaurokas toks elgesys sakyciau .Mano kankiniai brutus kur vasario men i dirva paseti jau po antra lapeli augina , bet fioletiniai tokie vargsai . Jie isvis naturaliom salygom gyvena , nei laistymo nei tresimo , nei dengimo . Tie kurie buvo isgabenti lauk , nes taikesi dvest neauga , nors po tuneliuku , kaip kokie ponai .Jauciu kazkuo vistik susirgo . Beto perskaiciau kad tas hibridas kur kaimynai sodino atsparus visa kam . Mano veisles jauciu reiks nupurkst kvadriu pries sodinima laukan .Dar pastebejau kad papriku daigai , kas patys auginasi , pas visus nekazka .Nors tiek , maniau kad cia man vienai nesiseka . Kaimynai rusai buvo nustebinti rusisku pomidoru veisliu ivairoves . Bet jie tik pirmus metus darzininkauja . Irgi susodino kas 20 centimetru , kaip cia kazkas minejo .
Teigia kad sodina situos;http://sortovisemena-bg.com/units/%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8+%D0%A0%D0%B8%D0%BB%D0%B0+F1++0%2C5+%D0%B3%D1%80..html?u=91549
Teigia kad sodina situos;http://sortovisemena-bg.com/units/%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8+%D0%A0%D0%B8%D0%BB%D0%B0+F1++0%2C5+%D0%B3%D1%80..html?u=91549