Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(R&B @ 2015 04 16, 16:20)
Ačiū, labai skanu  bigsmile.gif  wow, jau raudonuoja  bigsmile.gif O kokia veislė?  ax.gif

vazoninis "Колибри"... tiesa cia eksperimentas(sausio menesio buvo paimta pazastele is praeitu metu pomidoro)... reikes prates eksperimenta, ir is sito paimti kitais metais, jei isgyvens aisku smile.gif...

P.S. seti vasario 1d. dar tik zalius zirniukus veda...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 04 16, 17:15)
Vaisinu  ax.gif
[attachmentid=234264]

ttany,nepagalvoji ,kad či esama moterų su silpna širdžia unsure.gif doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 16, 16:26)
ttany,nepagalvoji ,kad či esama moterų su silpna širdžia unsure.gif  doh.gif  wub.gif

ne, galvojau visiems bus malonu akis paganyti wink.gif. Valgyt tai cia visvien nera ka biggrin.gif .... Cia labiau del vaizdo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 16, 17:23)
jei turėsi laiko žaist-prašom mirksiukas.gif laistyt gali tik kol nėr tiesioginės saulės,į vazoną trąšųdėt nepatarčiau kad netyčia gausiau paliejus,lapų nenudegintum,laistyt po nedaug,kad per augalą nevarvėtų,teks žaist su purškiamom trąšom.auginau saviškius dryžius ,nemanau ,kad veislė turi įtakos -aišku apie balkoninius net nekalbu schmoll.gif

labai aciu uz patarimus , dar neapsisprendiau ar taip auginsiu, norejau nuomones , bet kaip suprantu "graziai " tik atrodo, daugiau vargo karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(ramimama @ 2015 04 16, 17:31)
labai aciu uz patarimus , dar neapsisprendiau ar taip auginsiu, norejau nuomones , bet kaip suprantu "graziai " tik atrodo, daugiau vargo  karsta.gif

jeigu daugiau niekuo neužsiimi ,tik gėlėm,kodėl....gal ir galima pasibovyt g.gif man užteko vienų metų,neturiu laiko žaidimams schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 04 16, 16:29)
ne, galvojau visiems bus malonu akis paganyti wink.gif

labai malonu wub.gif Gražuuuu...
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 16, 16:17)
aišku,manęs neskaitai? g.gif  unsure.gif

gal manęs čia dar nebuvo, kai auginai??? g.gif O jei buvau, tai žliba tada ax.gif

Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 04 16, 20:05)
gal manęs čia dar nebuvo, kai auginai???  g.gif O jei buvau, tai žliba tada  ax.gif

MAN ATRODO,KAD TAMSTA SENIAU ČIA NARDAI g.gif
Atsakyti
As va renginy sudalyvavau , tikram bulgariskam pomidoru sodinime . Zinokit likau giliai nustebus .
Pirmiausia padaromos vagos kaip bulboms . Tada vienas su lazda isbeda duobute toj vagoj , kitas ikisa pomidora . Uzpila stikline vandens . Su ta pacia lazda biski uzzarsto . Ir palieka taip gulet beveik neuzberta ant vagos galva padejusi ilga hibridini daiga . Nieks nei del saknu , nei meslo , nei del nieko galvos nesuka . Ta vagos zeme sake gradualiai ant pomidoro uzberia augimo eigoj .
Ziaurokas toks elgesys sakyciau .Mano kankiniai brutus kur vasario men i dirva paseti jau po antra lapeli augina , bet fioletiniai tokie vargsai . Jie isvis naturaliom salygom gyvena , nei laistymo nei tresimo , nei dengimo . Tie kurie buvo isgabenti lauk , nes taikesi dvest neauga , nors po tuneliuku , kaip kokie ponai .Jauciu kazkuo vistik susirgo . Beto perskaiciau kad tas hibridas kur kaimynai sodino atsparus visa kam . Mano veisles jauciu reiks nupurkst kvadriu pries sodinima laukan .Dar pastebejau kad papriku daigai , kas patys auginasi , pas visus nekazka .Nors tiek , maniau kad cia man vienai nesiseka . Kaimynai rusai buvo nustebinti rusisku pomidoru veisliu ivairoves . Bet jie tik pirmus metus darzininkauja . Irgi susodino kas 20 centimetru , kaip cia kazkas minejo .
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 04 16, 22:18)
As va renginy sudalyvavau , tikram bulgariskam pomidoru sodinime . Zinokit likau giliai nustebus .

Labai įdomiai aprašėte pomidorų ir pipirų sodinimą . Kaži, koks bus derlius. O sodina, matyt, žemaūges veisles ? smile.gif
Atsakyti
Teigia kad sodina situos;http://sortovisemena-bg.com/units/%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8+%D0%A0%D0%B8%D0%BB%D0%B0+F1++0%2C5+%D0%B3%D1%80..html?u=91549
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 17 balandžio 2015 - 06:57
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 04 17, 06:56)
Teigia kad sodina situos;http://sortovisemena-bg.com/units/%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8+%D0%A0%D0%B8%D0%BB%D0%B0+F1++0%2C5+%D0%B3%D1%80..html?u=91549

nesirodo smile.gif
Atsakyti