Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 16, 11:32)
aš dar kiečių ir varnalėšų pridedu ax.gif

O tai čia dėl to, kad kitokių piktožolių neturit, ar šitos kokių super duper medžiagų turi? g.gif Nors plaukams varnalėšos tai labai gerai... O kad šiltnamiui mulčiuoti panaudoti jas galima - nepagalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2015 04 16, 12:17)
Sveikutes 4u.gif
Merginos ar jau galeciau pomidorus perkelti i siltnami g.gif  aisku nakciai uzdengciau agroplevele ax.gif namuose man jie baigia isstipti nors sviesos jiems tikrai nestinga.Jauciu kad busiu pasodinusi i permazus indelius  verysad.gif bijau kad iki geguzes jie man neissilaikys indeliuose doh.gif

jei nebaisiai daug tų pomidorų, gal galit persodint į didesnius indelius ir dienom laikyti šiltnamyje? Tuomet, jei praneštų šalnas, nakčiai galėtumėt parsinešt.
Nes prognozė šalnas dar vis žada ir žada..
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2015 04 16, 13:45)
O tai čia dėl to, kad kitokių piktožolių neturit, ar šitos kokių super duper medžiagų turi?  g.gif Nors plaukams varnalėšos tai labai gerai... O kad šiltnamiui mulčiuoti panaudoti jas galima - nepagalvojau  lotuliukas.gif

šalia sodybos kaimyno deklaruojamos daugiametės pievos,or ir tėtis iš lempos prieš n metų beržų,ąžuolų prie daržo prisodino,tad pernai jau teko į ariamą dirvą su visais augalais kraustytis-medžiai 5metriniai,jų lajoj nieks ,išskyrus šį gėrį nebeauga.su žoliapjove juos pjaunu ir mulčiuoju,nu negi išmesi gerą daiktą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2015 04 16, 13:44)
Man ir tokie patys patys skaniausi - rugstus ir daug skystimo turintys smile.gif
Tik dar nelabai zinau kokios tai veisles... dabar pasirinkau matina, money maker, tigerella.

Nu jau Matinoj tai užteks ir skystimo,ir rūgšties biggrin.gif Tigerella irgi tiks,pakankamai subalansuoti,manau.To kito nežinau.
Atsakyti
valgyti nedanokusius ir bus rugsties biggrin.gif Gal tik tuose mesiniuose maziausia rugstele jauciama, net nedanokusiu

Vien nuo minties pilna burna seiliu, kaip dabar nooooreciau, pomidoras, druskyte, mmmmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 16 balandžio 2015 - 13:39
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 16, 13:38)
valgyti nedanokusius ir bus rugsties  biggrin.gif  Gal tik tuose mesiniuose maziausia rugstele jauciama, net nedanokusiu

Vien nuo minties pilna burna seiliu, kaip dabar nooooreciau, pomidoras, druskyte, mmmmm

Zikai, tik nepradėk daigelių valgyti įsijautus lotuliukas.gif Jo, ir aš svajoju apie dienas, kai savus pomidorus su baziliku ir sūriu lapnosiu wub.gif
Atsakyti
Laba , noreciau prisijungti i jusu bureli ax.gif Gal galetumet patarti kokius pomidoriukus geriausiai sodinti aukstyn kojomis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramimama @ 2015 04 16, 15:37)
Laba , noreciau prisijungti i jusu bureli  ax.gif 
Gal galetumet patarti kokius pomidoriukus geriausiai sodinti aukstyn kojomis  4u.gif

Laba,sveika 4u.gif

Jezusėliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramimama @ 2015 04 16, 14:37)
Laba , noreciau prisijungti i jusu bureli  ax.gif  Gal galetumet patarti kokius pomidoriukus geriausiai sodinti aukstyn kojomis  4u.gif

o čia tai bent užmojai doh.gif to dar neturėjom, bent jau nei viena nesigyrė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 16 balandžio 2015 - 14:42
QUOTE(ramimama @ 2015 04 16, 14:37)
Laba , noreciau prisijungti i jusu bureli  ax.gif  Gal galetumet patarti kokius pomidoriukus geriausiai sodinti aukstyn kojomis  4u.gif

Sveikute, o kokiu tikslu iš tų nabagų tokias izdivalkes daryt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 16, 15:39)
Jezusėliau  doh.gif

Kas? biggrin.gif Gi jau pereitas etapas. Augino čia taip. Nieko įdomaus irnesakyk.gif
Atsakyti
uzmaciau tokius vazonus , galvoju gal yra kas augina juos taip. Sodo neturiu , kiemo neturiu tik nemaza teras ax.gif ar misija neimanoma blush2.gif

user posted image

Atsakyti