QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 16, 10:49)
o tai koks tų pusžalių skonis?a?net smalsu. vyro klaust neina, pas jį su iškalba nelabai, leptelia žodį skanu arba ne ir viskas.
Tiesa, tipo padažų prisidarau, jei ką, nesuėdam visko, kad ir kaip valgom, taip kad su derlium gal normaliai, sakyčiau. Aišku, jei sulčių dar kokių reiktų daryt, gentainius išmaitint ir pan- tai jau ne, ale plantacijų ir neauginu- tik tiek, kiek reikia
Skanus
Man labiau patinka tokie su rugstele, sultingi, kai prinoksta, jie saldesni patampa, valgau ir tuos, bet jei renkuosi, tai ta, nepilnai danokusi,Kai buna labai sunokes, jau net minksteti pradeda, man is vis nea

, nebent i salotas toki, ir citrinos daugiau ispausti, tada nieko. Bet hibridu nedanokusiu nevalgau, neskanus

Ir sunoke nelabai. Ir jauciasirdziai nepatinka, kur daug mesos ir mazai sulciu. Aiskiau ?
Padazus valgom, nors darau nedaug, uztenka, labiausia tai valgom pomidorus savo sultyse, arba sultis geriame, ale paskutiniu nedaug pasidarau, tai isvada- per mazai pomidoru auginu.