Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 16, 11:49)
o tai koks tų pusžalių skonis?a?net smalsu.

Skanu ir viskas biggrin.gif Man pradžioj irgi labai gerai eina pusžaliai.Tiesą pasakius,nors kažkiek pernokę,kad ir minimaliai,man jau nea schmoll.gif .Tada geriau nedanokę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 16, 10:49)
o tai koks tų pusžalių skonis?a?net smalsu. vyro klaust neina, pas jį su iškalba nelabai, leptelia žodį skanu arba ne ir viskas.
Tiesa, tipo padažų prisidarau, jei ką, nesuėdam visko, kad ir kaip valgom, taip kad su derlium gal normaliai, sakyčiau. Aišku, jei sulčių dar kokių reiktų daryt, gentainius išmaitint ir pan- tai jau ne, ale plantacijų ir neauginu- tik tiek, kiek reikia

Skanus biggrin.gif
Man labiau patinka tokie su rugstele, sultingi, kai prinoksta, jie saldesni patampa, valgau ir tuos, bet jei renkuosi, tai ta, nepilnai danokusi,Kai buna labai sunokes, jau net minksteti pradeda, man is vis nea schmoll.gif , nebent i salotas toki, ir citrinos daugiau ispausti, tada nieko. Bet hibridu nedanokusiu nevalgau, neskanus biggrin.gif Ir sunoke nelabai. Ir jauciasirdziai nepatinka, kur daug mesos ir mazai sulciu. Aiskiau ? biggrin.gif
Padazus valgom, nors darau nedaug, uztenka, labiausia tai valgom pomidorus savo sultyse, arba sultis geriame, ale paskutiniu nedaug pasidarau, tai isvada- per mazai pomidoru auginu.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 16, 11:13)
ašai raugiu ne dilgėles ( nelabai jos mane mėgsta, aplenkia) o garšvas, žliūges, varputį ir pan, pilu į raugą pelenų, dedu kiaušių lukštų. Lieju su marmalu labai retai, jei ką- du- tris kartus iki pabaigos derliaus- tingiu , tiesą pasakius dažniau, o ir nematau reikalo- auga ir taip. vat kai kokis maras užpuola tai žaidžiu tada stipriai- ne trąšos galvoj būna, o peilis rankoj, karutis šalia ir purkštuvas kur netoli paslėptas.

aš dar kiečių ir varnalėšų pridedu ax.gif
Atsakyti
skaitau ir galvoju- nevienišas tas mano vyras su savo skoniu biggrin.gif aš čia gal tokia kitokia g.gif

reik įsispirt į vieną vietą ir kitą savaitę persodint daigus, bo mama mane nudės jei pamatys...nu bet vis nėra kada... Tiesa- skirtumas tarp naminių ir šviesnaminių- nerealus- kaip eukaliptas prieš baobabą- vieni trumpi, drūti, tamsiukai, kiti ilgi liauni blondinai. eglutėm tas negalioja, tos tikros sidabrinės eglės spalvos
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 16, 11:26)
A
Pas man apie 150l sulčių jau susprogom  biggrin.gif .

kas tau belieka,kai ant dietos sėdi,tik sultis ir ryt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 16, 11:32)
aš dar kiečių ir varnalėšų pridedu ax.gif

a šie ką, gerai? nu tai bože moi kiek jų aplink- apkločiau ir apkamšyčiau ne tik bačką- pusę sklypo jei nešienaučiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 16, 10:58)
Skanus  biggrin.gif
Man labiau patinka tokie su rugstele, sultingi, kai prinoksta, jie saldesni patampa, valgau ir tuos, bet jei renkuosi, tai ta, nepilnai danokusi

Aš atvirkščiai - saldesnių mėgėja, todėl renkantis veisles pagrinde sutelkiu dėmesį į tai, kad pomidoras daugiau saldus būtų nei rūgštus. Pastebėjau, kad kai kurie pomidorai nusaldėja į sezono pabaigą ax.gif

Dar keletas žodžių apie azotą. Praeitą sezoną skaitinėjau apie pomidorų auginimą rusiškuose tinklapiuose, tai vieno pomidorų augintojo bloge buvo rašyta, kad su azotu daigų stadijoj nepersistengti, nes pomidorai tampa mažiau atsparūs ligoms. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 16, 12:33)
kas tau belieka,kai ant dietos sėdi,tik sultis ir ryt tongue.gif

user posted image...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 16, 13:06)

waw kaip gera wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 16, 12:34)
a šie ką, gerai? nu tai bože moi kiek jų aplink- apkločiau ir apkamšyčiau ne tik bačką- pusę sklypo jei nešienaučiau doh.gif

maniškiai nesiskundė schmoll.gif aš jais ir mulčiuoju,aišku kol dar sėklų neturi ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Merginos ar jau galeciau pomidorus perkelti i siltnami g.gif aisku nakciai uzdengciau agroplevele ax.gif namuose man jie baigia isstipti nors sviesos jiems tikrai nestinga.Jauciu kad busiu pasodinusi i permazus indelius verysad.gif bijau kad iki geguzes jie man neissilaikys indeliuose doh.gif

ikeliau foto bet labai didele gavosi istryniau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zara**: 16 balandžio 2015 - 12:24
QUOTE(zara** @ 2015 04 16, 13:17)
Sveikutes 4u.gif
Merginos ar jau galeciau pomidorus perkelti i siltnami g.gif  aisku nakciai uzdengciau agroplevele ax.gif namuose man jie baigia isstipti nors sviesos jiems tikrai nestinga.Jauciu kad busiu pasodinusi i permazus indelius  verysad.gif bijau kad iki geguzes jie man neissilaikys indeliuose doh.gif

ikeliau foto bet labai didele gavosi istryniau blush2.gif  blush2.gif

Šiltnamis šiltnamiui nelygūs, bet dar tikrai bus šalnų ir ta agroplėvelė tikrai neišgelbės. O gal yra galimybė persodinti į didesnius indelius?
Foto įkelti ir sumažinti galite per www.radikal.ru
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 16, 10:58)
Skanus  biggrin.gif
Man labiau patinka tokie su rugstele, sultingi, kai prinoksta, jie saldesni patampa, valgau ir tuos, bet jei renkuosi, tai ta, nepilnai danokusi,Kai buna labai sunokes, jau net minksteti pradeda, man is vis nea  schmoll.gif , nebent i salotas toki, ir citrinos daugiau ispausti, tada nieko. Bet hibridu nedanokusiu nevalgau, neskanus  biggrin.gif Ir sunoke nelabai. Ir jauciasirdziai nepatinka, kur daug mesos ir mazai sulciu.

Man ir tokie patys patys skaniausi - rugstus ir daug skystimo turintys smile.gif
Tik dar nelabai zinau kokios tai veisles... dabar pasirinkau matina, money maker, tigerella.
Atsakyti