Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(jolitamaria @ 2015 04 15, 17:42)
sveikos, gal jau yra drasuoliu - jau pasodinusiu pomidorus siltnamyje ?

vakar nuvaziauojam prie savo siltnamio , ridikeliu palaistyti ,o gi ziuriu pas kaimynus jau viskas susodinta - ir agurkai ir pomidorai  wow

kaimyne agronome , pas juos stiklinis didziulis siltnamis , kasmet turi pavyzdinius augalus ir puiku derliu.

padaryti tuneliukai ir uzdengta  agro .

sildymo nera , tik stovi 2didziules vandens backos.

Manau, kad dar gerokai per anksti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazas_voveriukas: 15 balandžio 2015 - 19:51
Šiąnakt paliksiu savo manekenus per naktį. Apdengiau agro, kiek galėjau, bet tai gi nauja bėda - ėmė remtis į viršų.

Agurkus laikau ant palangės - tiek eksperimentinius, kuriuos tikėjausi per Velykas valgyt, tiek normaliai pasėtus.

Sakot geros tos Schulz g.gif Čiupinėjau aš jas Ermitaže, labai brangios pasirodė. Reikės pasižiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 04 15, 19:53)
Sakot geros tos Schulz  g.gif

nieko nesakau, aš dar jų nesu naudojus smile.gif Noriu pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2015 04 15, 20:36)
Gal galite pasakyti kas mano nupiwpeliam nutiko, pradejo metyt apatinius lapelius. Tie kurie baisiai erzino nunesiau i siltnami uzklojau agro, bet siandien matau kad jiems sakutes, pabale kazkokie. Salta matyt. Neisgyvens - pilnas turgus daigu, nusipirksiu  verysad.gif

Vieną pasižiūrėkit šaknytes, ar nėra vabaliukų, kirmėliukų, lervučių ir ar neperlieta, nes jei šlapia ir šalta- tai ne kas.. o gal perdžiūvę..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 15, 21:18)
nieko nesakau, aš dar jų nesu naudojus  smile.gif  Noriu pabandyt  smile.gif

Aš tik nuo vidurio sezono naudojau,tai irgi dar neturiu tvirtos nuomonės.Bet bent jau lauko ir naminėm gėlėm,tai man šitos firmos geriausios .Veisiasi be proto sode ax.gif A ten ,kur pagailėjau pinigėlių,nesiveisia.
Atsakyti
oi, trąšų aukos, taigi auginkim iokoliogiškai, o ne su trąšom doh.gif

aplankiau savo rėksnius šviesiojoj- nu gražučiais patapo prisiputę, nei skųstis negaliu. Tik verkiant reikia persodint, o kaip nėr kada, taip nėr....
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 15, 20:25)
Vieną pasižiūrėkit šaknytes, ar nėra vabaliukų, kirmėliukų, lervučių ir ar neperlieta, nes jei šlapia ir šalta- tai ne kas.. o gal perdžiūvę..

gal per slapia buvo, namie laikiau ant laptu, kazko issifande buvo, istremiau i siltnami, dar labiau issigande. Ryt saknis krapsrysiu. Sodinau i durpetos pomidoram substrata.
Atsakyti
Pasirodom: user posted image user posted image user posted image
Turiu ir porą strachaliudikų, kurie matyt keliaus į pomidorinį rojų..bet jei pasitaisys, tai gnybsiu viršūnes ir gelbėsiu..
Šiandien visus paliejau su Biohumus Forte.
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2015 04 15, 22:49)
Sodinau i durpetos pomidoram substrata.

Substratas nekaltas schmoll.gif Maniškiai tokiam tupi ir net poligoninis eksperimentinis nesiruošia gaišt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 15, 22:37)
oi, trąšų aukos,

Pati pažiūrėk kaip atrodai tongue.gif
QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 15, 22:54)
Pasirodom:

Gražiai rodotės wub.gif Graži ta Vilmukė,bet tik vazone thumbup.gif .Bent pas mane šiltnamy pasodinta,kad vazone neskurstų,tai taip išaugo ir išsikėtojo,kad niekaip liežuvis ją vazonine neapsivertė pavadint.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 15, 14:17)
chi chi, o man pardavėja sakė, kad trims metams jo užteks  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu kažkaip gyvenu  unsure.gif  Bet jau supratau, kad blogai. Reik kažką įdarbint iš draugų pardavėjosna  g.gif
Papildyta:
per mažai pagarbos, matyt, rodai  biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2015 04 15, 15:46)
optimistė  biggrin.gif  Šaukštelis keturiems litrams vandens skiedžiasi. Aš ir braškėms jo noriu, ir paprikoms, tai man iki sezono vidurio neužteks, kokiems ten trims metams  biggrin.gif
Papildyta:
nu va, teisingai apskaičiavau  biggrin.gif Nea, braškės niekaip neapsieis  schmoll.gif  Būtiniausiai duosiu. Išdrebėsiu dar aštuonis eurus, jeigu ką  lotuliukas.gif

nu tai kam pardavejos meluoja angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(mazas_voveriukas @ 2015 04 15, 20:51)
Manau, kad dar gerokai per anksti...

Na bet jei po antradienio zadamo sniego - treciadieni jau kepins saule - plius 20 zada. Tai pradesiu ir as po kelis persodineti.
Papildyta:
[quote=nijole0619,2015 04
Pasirodom
[/quote]

Grazus daigeliai

Pas mane is aukstu - graziausiai atrodo Big Daddy
Tokio pat ugio , bet ryskiai stambesniu kotu , tvirtesnis, tiesesnis.
Aisku pavadinimas ji ipareigoja wink.gif
Atsakyti