Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(uogauogele @ 2015 04 15, 14:52)
o ka manot apie grynaji biohumusa?

aš be nuomonės, neperku jo.. kiek vietiniai sliekai prihumusuoja, tiek.
Atsakyti
QUOTE(uogauogele @ 2015 04 15, 15:52)
o ka manot apie grynaji biohumusa? Ar verta jo pirkt, kad det i duobutes sodinant pomidorus? Arba aplamai iterpt i siltnamio zeme?

manau .kad reiktų maišyt su šiltnamio žeme-grynas jis -azoto bomba doh.gif ištrauka iš aprašymo ''Dėmesio! Nerekomenduojama augalų sodinti ar sėklų sėti į gryną biohumusą, jis turi būti įterpiamas į dirvą arba sumaišomas su paprastu dirvožemiu, žemių mišiniais, durpėmis, smėliu. Atskirais atvejais galima įmaišyti vermikulito arba perlito. Galima pasigaminti vermi-arbatą.'' ax.gif
Atsakyti
kai sodinom obelis tai biohumuso su sliekais paberem, matau ir dabar kalifornijos sliekai ir ten ir siltoje lysveje gyvena.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 04 15, 17:44)
kai sodinom obelis tai biohumuso su sliekais paberem, matau ir dabar kalifornijos sliekai ir ten ir siltoje lysveje gyvena.

tai labai šaunu,bet nelyginkit obelų ir pomidorų ax.gif
Atsakyti
sveikos, gal jau yra drasuoliu - jau pasodinusiu pomidorus siltnamyje ?

vakar nuvaziauojam prie savo siltnamio , ridikeliu palaistyti ,o gi ziuriu pas kaimynus jau viskas susodinta - ir agurkai ir pomidorai wow

kaimyne agronome , pas juos stiklinis didziulis siltnamis , kasmet turi pavyzdinius augalus ir puiku derliu.

padaryti tuneliukai ir uzdengta agro .

sildymo nera , tik stovi 2didziules vandens backos.

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 04 15, 17:42)
sveikos, gal jau yra drasuoliu - jau pasodinusiu pomidorus siltnamyje ?

aha, pas mane vienas pasodintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uogauogele @ 2015 04 15, 15:52)
o ka manot apie grynaji biohumusa? Ar verta jo pirkt, kad det i duobutes sodinant pomidorus? Arba aplamai iterpt i siltnamio zeme?

Na jis ir brangus, aš net neįsivaizduoju kaip į jį gryną sodinti, to juk nereikia, jis pagerinimui, pamaišymui su kuo nors, man labai patinka latviškas DAGA. Kažkada pirkau lietuvišką, tai su gyvais kiaušiniais, šiltnamiui gal ir gerai, bet ne kambarinėms gėlėms, bei mažiems daigeliams.Ir vadovaučiaus instrukcija ant pakuotės.Šiemet žiūriu daug kas tą Schultz 285g..be akcijos 6 su eurocentais Rygos g.1 prigriebė..nebuvo nebuvo , tik pasirodė, graibstomas..
Dar tikrai nerizikuoju išsodinti visam, net nakčiai baisu palikti, kai naktim 0-1 , o jei dar suklydo..
Atsakyti
Merginos as labai atsiprasau kad ne i tema,bet pas agurkus tylu kaip lavoninej,o mano agurkeliai stypsta ant palanges sad.gif ar galima agarkus nest i siltnami grudint dabar,jei taip,ar reik laukt pirmu tikru lapuku? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2015 04 15, 18:41)
Merginos as labai atsiprasau kad ne i tema,bet pas agurkus tylu kaip lavoninej,o mano agurkeliai stypsta ant palanges sad.gif ar galima agarkus nest i siltnami grudint dabar,jei taip,ar reik laukt pirmu tikru lapuku? Aciu

tokiu oru niekur jų nenešiokit. Tai ne pomidorai, jie šilumai reiklūs.
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2015 04 15, 18:41)

Mano agurkai jau siltnamyje cool.gif
Atsakyti
Gal galite pasakyti kas mano nupiwpeliam nutiko, pradejo metyt apatinius lapelius. Tie kurie baisiai erzino nunesiau i siltnami uzklojau agro, bet siandien matau kad jiems sakutes, pabale kazkokie. Salta matyt. Neisgyvens - pilnas turgus daigu, nusipirksiu verysad.gif
Atsakyti
Pasakysiu savo nuomonę dėl sliekų biohumuso - jei gryname auginsit ar padauginsit - turėsit grąžius augalus , bet neturėsit vaisių. Kai augalui PER GERAI jis nemato reikalo palikuonių po savęs palikt ...
Atsakyti