Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Kulkė @ 2015 04 15, 12:14)
Negera kaina, ŽS aną savaitę DCM kainavo 4,99 eur,tai litais 17,23 už 1,5 kg  smile.gif  Šiemet DCM atsisakysiu, tręšiu Schultz  smile.gif

kodel???? ir kur tu shulz perkat? irgi 1,5 kg birios?
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 15, 13:59)
ir kur tu shulz  perkat? irgi 1,5 kg birios?

norėtum biggrin.gif 1,5 kg jų tiek kainuotų, kad praeitų noras ir pomidorus augint biggrin.gif
Aš sodininkų parduotuvėj pirkau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 15, 15:02)
norėtum  biggrin.gif  1,5 kg jų tiek kainuotų, kad praeitų noras ir pomidorus augint  biggrin.gif 
Aš sodininkų parduotuvėj pirkau.

Aš kiek internete žiūrėjau tai lyg 8 eurai mažas pokutis ar klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 15, 13:55)
bet būtinai su dūdų orkestru  biggrin.gif

as jiems cimbolais pagrosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
emmm... gal patrupinsiu as jiems sodindama kiausiniu lukstu, pabarstysiu pelenais, kokiu zuvamilciu pabersiu ir dilgynem koki karta paliesiu , kai paaugs dcm pabarstysiu. to ir uztekdavo. gal bereikalo kazkokiu slieku kazkur ieskau lotuliukas.gif
nu bet jei to mazo pokucio shultz utenka 3 metams, tai g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 04 15, 15:06)
Aš kiek internete žiūrėjau tai lyg 8 eurai mažas pokutis ar klystu  g.gif

Ugu,panašiai,jei popieriniam pokuty.280 gr.,ar panašiai tiek svorio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 15, 15:10)
nu bet jei to mazo pokucio shultz utenka 3 metams, tai  g.gif  g.gif

nu jau nu jau biggrin.gif Lusasitos plantacijoms tikrai neužtkeks biggrin.gif Gal ta pardavėja 10 augina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 15 balandžio 2015 - 14:13
o kas te zino, gal i metus vienam pomikui po grudeli uztenka padet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 15, 15:13)
nu jau nu jau  biggrin.gif  Lusasitos plantacijoms tikrai neužtkeks  biggrin.gif Gal ta pardavėja 10 augina

Nu ,dešimčiai užtektų.Neturiu po ranka instrukcijos,ale net netręšiau kiek ten reik,o to pokučio liepos mėn. nusipirkus iki sezono galo neužteko ax.gif Tiesa,aš ir kitam elitui daviau-paprikom,baklažanams. A jei dar braškėm duot g.gif Gal apseis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 15 balandžio 2015 - 14:19
Ieškau pomidorų daigų!!!!!! Kaune!!! Gal kas parduos perteklių???
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 15, 14:10)
nu bet jei to mazo pokucio shultz utenka 3 metams, tai  g.gif  g.gif

optimistė biggrin.gif Šaukštelis keturiems litrams vandens skiedžiasi. Aš ir braškėms jo noriu, ir paprikoms, tai man iki sezono vidurio neužteks, kokiems ten trims metams biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 04 15, 14:18)
...o to pokučio liepos mėn. nusipirkus iki sezono galo neužteko  ax.gif Tiesa,aš ir kitam elitui daviau-paprikom,baklažanams. A jei dar braškėm duot  g.gif Gal apseis  biggrin.gif

nu va, teisingai apskaičiavau biggrin.gif Nea, braškės niekaip neapsieis schmoll.gif Būtiniausiai duosiu. Išdrebėsiu dar aštuonis eurus, jeigu ką lotuliukas.gif
Atsakyti
o ka manot apie grynaji biohumusa? Ar verta jo pirkt, kad det i duobutes sodinant pomidorus? Arba aplamai iterpt i siltnamio zeme?
Atsakyti