Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Akela. @ 2015 04 15, 11:35)
Ech kur tu buvai kai as kokiem penkiem vienetiniam daigam sausus bandziau imt ir nuzudziau :smailas per asaras kelio nemato:

kitais metais giliau sėklas tupdyk ir žemę drėgnesnę laikyk, kad su kepurėm nedygtų mirksiukas.gif

Labas, Kamane smile.gif Pamačiau tave ir prisiminiau, kad marmandus pamiršau pasėt blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 balandžio 2015 - 11:52
QUOTE(saintlina @ 2015 04 15, 12:51)
kitais metais giliau sėklas tupdyk ir žemę drėgnesnę laikyk, kad su kepurėm nedygtų  mirksiukas.gif

Labas, Kamane  smile.gif Pamačiau tave ir prisiminiau, kad marmandus pamiršau pasėt  blink.gif  doh.gif

Pas mane dar vienas sunsugar islindo su kepure.. tai nors ir nulupau as ja bet jokios naudos matau is jo nebus... nusususiu galu biggrin.gif Gerai kad bet tas vienas graziai auga jau antra partija nauju lapuku leidzia thumbup.gif

Pasejau kazkokius zombius mutantus tamsiai melynus pomidorus tai jie jau isdygo violetiniais kotais ir dabar tokie kaip pamele atrodo, bet jau dideli daigai. Tai kaip is tokiu suprast kada jiem salta....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 15 balandžio 2015 - 12:10
Aciu merginos,kitais metais zinosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 15, 09:20)
Nijole, norėjau paklausti, ar sėjai tą Šokoladką, kur iš užsienio gavai ir su manim draugiškai pasidalinai? Kaip ji pas tave atrodo? Pas mane ji labai interesna - baisiai lapuota (po tris lapus eilėj) ir sprindžio nepasiekus jau pumpuruotis pradėjo  blink.gif

Aišku sėjau, juk taip laukiau blush2.gif Svarbu auga, nesikaprizina..KAd žiedus leidžia keistoka, mat man aiškino, kad ji vėlyva. Jos lapuotumo nežinau.. minėjo, kad augalas galingas..tik vaisių nuotraukas mačius. Mano visos Šokoladkos auga..4 turbūt ir visos skirtingos..veislės (viena iš Londono, kaip jau anksčiau sakiau, manau, tai viena iš Artisan serijos, žiūrėsim kaip užaugs ar atitiks aprašymas, kita originalas f1, trečia turėtų būti žalia, ir dar kažkokia..jau nepamenu..":D ..iš 4 dėžių tingiu ieškoti..bijau nulaužyt.. su šiom bėdų nėr..nesiskundžia.. Jei rasiu netyčia, tai parašysiu ..
Skundžiuos oru, balkone šalta, namie per šilta, per tamsu..KAIP KAŽKUR RAŠĖ, ORAS: patys jus negeri.. lotuliukas.gif Sėdžiu pomidorinę depresiją šokoladu su mažium malšinu..
*Nu su nuotrauka daimura užmušė.. wub.gif
*Čioliene- kotai mėlsta, kai šaltoka jiems, ir negali pasisavinti fosforo, bet neatrodo jie pamėlę..
* Mičiko uždavei man vakar mįslę su ta ružava Copia, o dabar galvoju, gal tai Rozovaja KApija.. ??? kuri tikrai nieko bendro neturi su Copia'm? Sėklas varčiau varčiau, bet šiemet taip ir nepasėjau, nors paveiksliukas uch koks gundantis buvo, man tas jų blizgumas gražus...ir aprašas geras..žodžiu, bus kandidatė kitiems metams..Ačiū adijai..
*Vakar Ermitaže prigiebiau Mandat F1 pomidorų sėklų, prie visokių žemių..moka tie prekybininkai sugundyt..Kad taip kokiom Limetto sėkloms būtų..kokia 60 procentų..dar tokio brangumo sėklų paieškoti reikia, žinant , kad jų vos 6 vnt pakuotėj..Kažkas mačiau šiemet sės, lauksiu atsiliepimų, ar verti grieko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 15 balandžio 2015 - 12:44
QUOTE(saintlina @ 2015 04 15, 11:12)
Šiemet Schultz pirkau.

Radai akciją didesniam kiekiui g.gif ?Ar tą mažesnį pokiuką pirkai?
QUOTE(Laima.g @ 2015 04 15, 11:34)
Va tokių ir aš ieškau, bet kažkaip nerandu...

Tiesa Adija5, spasas pas mane stovi išlindęs jau trys savaitės su sėkla viršuje ir lapeliai niekaip nebando išlyst... ar jau jį palaidot, ar dar laukt????

Nemoki ieškot tongue.gif Santaikos g. Maksimos pilna rampa prikrauta.Putinų Maksimoj viskas už grotų,jau kliančyt reikia.Dar prie IKI Naujojoj g. būna ištrenkta dažnai.Ir aplamai,ką nėra jokių pažįstamų pardavėjų ar apsauginių parduotuvėse g.gif ?Visi turi draugų pardavėjų biggrin.gif

Nu,tikrai,kam tu jį kankini šitaip.Drėkink,drėkink ir mauk tą kepurę nuo galvos.Nors gali būt ir amen jau tiek laiko su šalmu prastovėjus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 15, 12:39)
Radai akciją didesniam kiekiui  g.gif ?Ar tą mažesnį pokiuką pirkai?

Visi turi draugų pardavėjų  biggrin.gif

mažesnį pakiuką kol kas pirkau. Ir toliau lauksiu akcijos smile.gif Paskaičiau, kad tos, kur pomidorams, dar ir braškėms tinka.

Aš neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 15, 11:51)
kitais metais giliau sėklas tupdyk ir žemę drėgnesnę laikyk, kad su kepurėm nedygtų  mirksiukas.gif

Labas, Kamane  smile.gif Pamačiau tave ir prisiminiau, kad marmandus pamiršau pasėt  blink.gif  doh.gif

N ajau galvojau tyliai paskaitinesiu kaip jus cia gyvenate, o paskui kazka leptelsiu bet suseke ax.gif

Sveikos merginos 4u.gif

Oi zinok Saintlina, tu nepatikesi pasejau as ta suknista Marmande ankstyvam derliui, persodinau i dyyydziausia vazona, jemsik mat doh.gif atsiprasant doh.gif
atrodo jis tragiskai, nezinau gal pas kazka jis ir buna krumoksis nerealusis su aplipintais, bet man jis neaugo pradzioje kai tik susidomejau pomidoru auginimu, nei dabar, nei lauke nei vazone jis neatrodo "puikiai" ir "nereikliai"
nemano jis pomidoras.
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 15, 13:46)
mažesnį pakiuką kol kas pirkau. Ir toliau lauksiu akcijos  smile.gif  Paskaičiau, kad tos, kur pomidorams, dar ir braškėms tinka.

Aš neturiu  smile.gif

Et,su mūsų kiekiais, tai tas mažas pokiukas kaip parodai .Laukiu ir aš ax.gif

Neturi?Tai kaip tu gyveni blink.gif
Atsakyti
Matau merginu jau kai kurie i vazonus netelpa, maniskiai tai dar tik antra kart ispikuoti.
Lauke salta daigai dar augimo stadijoje, siltnamis apgriautas vejo, kitas dar statymo stadijoje, tai as ramiai juos auginu dar ant palanges.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 15, 12:58)
Et,su mūsų kiekiais, tai tas mažas pokiukas kaip parodai .Laukiu ir aš  ax.gif

Neturi?Tai kaip tu gyveni  blink.gif

chi chi, o man pardavėja sakė, kad trims metams jo užteks lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu kažkaip gyvenu unsure.gif Bet jau supratau, kad blogai. Reik kažką įdarbint iš draugų pardavėjosna g.gif
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2015 04 15, 12:53)

Oi zinok Saintlina, tu nepatikesi pasejau as ta suknista Marmande ankstyvam derliui, persodinau i dyyydziausia vazona, jemsik mat doh.gif  atsiprasant doh.gif
atrodo jis tragiskai...

per mažai pagarbos, matyt, rodai biggrin.gif
Atsakyti
zinok isnervins pagerbsiu as ji ant komposto kruvos amzinan poilsin islydedama mad.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2015 04 15, 13:31)
zinok isnervins pagerbsiu as ji ant komposto kruvos amzinan poilsin islydedama mad.gif

bet būtinai su dūdų orkestru biggrin.gif
Atsakyti