Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(adija5 @ 2015 04 15, 00:12)

Nu,pirkt dėžes,kai pilnos rampos prekybcentrių pridėtos,tai savęs negerbt  ax.gif  .Va tokių tikrai galima prisirinkt ir visokių dydžių, ir aukščių http://vip-skelbimai...ezes-a4822.html. Yra ir kaip  padėklai,ir visokių spalvų.Tik reikia nusižengt eismo taisyklėm ir nekreipt dėmesio į ženklą,todėl sąžiningiems jau prasčiau.Važiuot valanda po darbo pabaigos.Dar galima bambalį turėt,dėl visa ko,jei kas išlys netyčia.Per krūvą metų gal tik du kart taip sumokėjom.Ale tada dar ir pakraut padeda  biggrin.gif 

Va tokių ir aš ieškau, bet kažkaip nerandu... Tai mano vargšai pomidorai tūno namie prie palangių... ir tysta... nes nešiot po du daigus į šiltnamį ir atgal kažkaip nebespėju...
Tiesa Adija5, spasas pas mane stovi išlindęs jau trys savaitės su sėkla viršuje ir lapeliai niekaip nebando išlyst... ar jau jį palaidot, ar dar laukt????
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 15, 10:22)
jei butu kokioj maxej vilniuj, tai brolio prasyciau kad nupirktu, gal atveztu.

tai brolio paprašyk, kad į Akropolio Maxę užsuktų. Ten būna tų DCM tikrai.
Atsakyti
lauke plius 6, balkone gal kiek daugiau, bet apsiniauke, nuo ryto lijo. istremiau savus du lovius i balkona. vakar persodintuju nerusijau, lai ant palanges dar pabuna siandien. tai saule islenda, tai vel slepiasi, vesu, bet vistiek per vakar (vakar tai kepino ryte) jie man balkone labiau sulapojo . reiktu siandien biskiuka issodint, jei laiko rasiu .
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 15, 10:28)
sakai jos geros? mačiau seniuose yra,gal reiktų nuvaryt,kai vaikas iš mokslų grįš-neturiu ,kam mažėlių palikt doh.gif
mano pomikai tokie liūdni stovi,kai pamačiau tą fotkę su burbulais,ir man liūdna pasidarė verysad.gif

liūni todėl, kad saulės nėr, iškeliaus į šiltnamį, tikrai pralinksmės. Tokiems daigiukams dar tos visokios granulės ankstoka, manau.
O su burbulais ir aš dar neturiu, bet man visai neliūdna smile.gif Pati pagalvok - kiek ten tokių daigų pas Daimurą? Viens du ir praris tuos pomidoriukus. Tik skonio receptorius suerzins biggrin.gif
Užaugs ir pas mus, dar spėsim apsivalgyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2015 04 14, 18:43)
Sakykit ar daigeliams nekenkia tiesiogine saules kaitra kai sustatyti ant palanges is pietu puses? Ar reiketu atitraukt toliau?

Kenkti tai nekenkia, o stai karstis nerekomenduojamas. Vakar grizau is darbo, nueinu i siltnami, o ten... blink.gif +50 swoon.gif Vaikai pamirso atidaryti siltnami, ir nors lauke buvo vejuota ir tik +9, bet per plevele siltnami prikaitino mamamija kiek. Tai net leipejo pomidorai. doh.gif

QUOTE(Čiolienė @ 2015 04 14, 19:21)
Sveikis

Skaitau Jus tyliai kasdie,siemet pirmi metai bandysim auginti savus pomidorus ax.gif
O atejau su klausimu..ar normalu violetiniai pomidoru stiebai?  unsure.gif  ne pas visus,bet yra..kazko truksta? Niekuo netresiau,dabar nusipirkau trasu "Daiga", su sekanciu liejimu pamaitinsiu cool.gif

Pamele kotai dazniausiai rodo, kad jiems salta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2015 04 15, 11:34)
spasas pas mane stovi išlindęs jau trys savaitės su sėkla viršuje ir lapeliai niekaip nebando išlyst... ar jau jį palaidot, ar dar laukt????

tik išlindus reikia vandeniu papurkšt tą sėklą ant galvos, kad sudrėktų, ir atsargiai nuimt. Nereikia tiek laiko kankint daigą.
Atsakyti
vyro teta pasigyre , kad i siltnami daigeliukus ispikiavio blink.gif blink.gif blink.gif sako net kur kambaryje laikyt... uzklosto, apglosto stikliniam siltnamyje. nu bet vistiek... manau dar per salta sitaip su kudikiais zaist. ar tik neprasys paskui daigeliu ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 15, 11:54)
vyro teta pasigyre , kad i siltnami daigeliukus ispikiavio  blink.gif  blink.gif  blink.gif  sako net kur kambaryje laikyt... uzklosto, apglosto stikliniam siltnamyje. nu bet vistiek...  manau dar per salta sitaip su kudikiais zaist. ar tik neprasys paskui daigeliu ... g.gif

g.gif žemė šalta dar kaip bebūtų...gali nugeltonuoti daigeliai...bet gal tuoj atšils , be to va saulės yra , gal bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
reik tiketis... gaila butu mazulyciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 15, 11:03)
mergiukes, maxej trasoms 40%, ar kur nors matem DCM pomidoriniu siemet . saintlina tu pernai vilniuj sakei buvo, siemet uzmatet gal kuri kur nors.  ir kiek ten su nuolaida gaunasi  g.gif  radau dideli paka 1,5kg 21 lt, su siuntimu bus daugiau, kazi cia gera kaina g.gif

Negera kaina, ŽS aną savaitę DCM kainavo 4,99 eur,tai litais 17,23 už 1,5 kg smile.gif Šiemet DCM atsisakysiu, tręšiu Schultz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 15, 11:53)
tik išlindus reikia vandeniu papurkšt tą sėklą ant galvos, kad sudrėktų, ir atsargiai nuimt. Nereikia tiek laiko kankint daigą.

Ech kur tu buvai kai as kokiem penkiem vienetiniam daigam sausus bandziau imt ir nuzudziau :smailas per asaras kelio nemato:

Like visi pas mane auga,kokie keturi pumpuruotis zada,jei greit neatsils reiks is litriniu i trilitrius kiba kelt..
Ai dar big daddy kazkaip itartinai nugeltonino du apatinius lapus,kazi kas jam daros..
Dienom tupi siltnami,naktu para ir buvau palikus,bet tada as labai prastai miegu biggrin.gif dienom pasmus 11-17 nakti visaip,ir 3 ir 6 o buna ir nulis..tai kazkaip neramu palikt.
Kokia ir kiek laiko tempa turi laikytis nakti,kad jau butu galima su visam i zeme sodint?
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2015 04 15, 12:35)
*Ech kur tu buvai kai as kokiem penkiem vienetiniam daigam sausus bandziau imt ir nuzudziau :smailas per asaras kelio nemato:

** Kokia ir kiek laiko tempa turi laikytis nakti,kad jau butu galima su visam i zeme sodint?

* reikėjo čia garsiai šaukt, daug kas galėjo patart tą patį mirksiukas.gif
** minuso turi visai nebebūt, net paryčiui, jei nenori šildyt šiltnamio
Atsakyti