Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(daimura @ 2015 04 14, 20:32)
auga maniškiai...

fainuoliai wub.gif Polkutės?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 14, 20:36)
fainuoliai  wub.gif  Polkutės?

Aha, čia Ex dovana. Maniškiai dar tik žydi, nors sėjom tą pačią dieną. Va, ką reiškia super priežiūra, pas ją gal jau nusispalvinę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 14 balandžio 2015 - 20:47
QUOTE(daimura @ 2015 04 14, 20:32)
o tai tau būtinai jo reikia? ar šiaip, eksperimentui augini?

auga maniškiai...

Nu reikejo, viena tik pasisejau, bet dabar nebereik. Tegul riogso, gal sis anksciau nei po 2 men prades saka leisti biggrin.gif Lauke pasisodinsiu, jei ka

Mdaaa, va cia tai jau rimtas reikalas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 04 14, 21:32)
auga maniškiai...

ploja.gif aš apakus . Už visas kvietkas gražiau wub.gif
Atsakyti
o as ateinu supermamkom padekot. Ypac ex, kuri nusake kaip parduotuvese dezuciu galim gaut . nuejom su vyru pestute vakare po darbu i parde apsipirkt. susirinkom prekes , o as vis ziuriu ar nieks nieko neispakuoja, pieno skyriuj visokias miels, surelius delioja, bet kad dezeles mizernos ... jau einam prie kasu,, o pakeliui dvi pardavytes kad delioja aliejaus butelaicius, kad skrodzia dezes, lanksto... kaip puoliau. biggrin.gif atsiklausiau ar jos nereikalingos , sakau noreciau, paklause kiek, o as ... VISU biggrin.gif biski kreivai paziurejo lotuliukas.gif bet atidave o pacios laimingos nuejo . tai pasrinesiau po pazascia 6 dideles, aukstas ( telpa 15 buteliu aliejaus, tai speju tilps 15 puslitriuku) dezes. perpjoviau per puse, dugnus uzklijavau. pasiruosta tara busimiems gyventojams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ne visas supjausciau, tik tris. thumbup.gif
dabar jau busiu gudra, ir kita karta pasiprasysiu . dugno plevele perpjauna ir isklotine padaro , nereik deziu pavidalu tempt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 14, 15:01)
Džiugu, kad ir adija pagaliau ...

Cha,tu pamatytum kaip tavo belgų šamą vakar nufotkinau ir avilin įdėjau .Lieptum kišt fotiką atgal ton skylėn ir kuo giliau tongue.gif
QUOTE(Venta9 @ 2015 04 14, 16:32)
As ir turiu dar plastikiniu nuo seniau, bet neuztenka viskam o beto jau kai kurios ir baigia suluzinet, nieko nera amzino, o tokiu uz pinigus jau nebenoriu pirkt biggrin.gif

Nu,pirkt dėžes,kai pilnos rampos prekybcentrių pridėtos,tai savęs negerbt ax.gif .Va tokių tikrai galima prisirinkt ir visokių dydžių, ir aukščių http://vip-skelbimai...ezes-a4822.html. Yra ir kaip padėklai,ir visokių spalvų.Tik reikia nusižengt eismo taisyklėm ir nekreipt dėmesio į ženklą,todėl sąžiningiems jau prasčiau.Važiuot valanda po darbo pabaigos.Dar galima bambalį turėt,dėl visa ko,jei kas išlys netyčia.Per krūvą metų gal tik du kart taip sumokėjom.Ale tada dar ir pakraut padeda biggrin.gif
QUOTE(daimura @ 2015 04 14, 21:32)
auga maniškiai...

wub.gif Gaila,kad maliukai, makt ir nėr biggrin.gif
Atsakyti
Vienintele mobili pomiku deze liko siandie namie- kazkaip pasirode nepadoru tremti i siltnami, kai ryte sniegas tarpuslysviuose stovejo. teko surasti jiems vietos arciau lango. o ir tos kelios paskutines dienos siltnamyje ju nesuzavejo- nesimato, kad butu kaifave. tegu pasedi tykiai namie...
Atsakyti
Nijole, norėjau paklausti, ar sėjai tą Šokoladką, kur iš užsienio gavai ir su manim draugiškai pasidalinai? Kaip ji pas tave atrodo? Pas mane ji labai interesna - baisiai lapuota (po tris lapus eilėj) ir sprindžio nepasiekus jau pumpuruotis pradėjo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 balandžio 2015 - 08:23
mergiukes, maxej trasoms 40%, ar kur nors matem DCM pomidoriniu siemet . saintlina tu pernai vilniuj sakei buvo, siemet uzmatet gal kuri kur nors. ir kiek ten su nuolaida gaunasi g.gif radau dideli paka 1,5kg 21 lt, su siuntimu bus daugiau, kazi cia gera kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 15, 10:03)
saintlina tu pernai vilniuj sakei buvo, siemet uzmatet gal kuri kur nors.  ir kiek ten su nuolaida gaunasi  g.gif  radau dideli paka 1,5kg 21 lt, su siuntimu bus daugiau, kazi cia gera kaina g.gif

aš nepamenu, kada Maximoj buvau ax.gif Bet pernai tas 1,5 kg per akciją Maxėj, man rodos, pigiau buvo..
O tai jūs Panevėžy neturit didelės Maximos, kuri ir trąšom prekiautų? Siųstis tai kaži ar apsimoka, jos gi nėr lengvos, kiek siuntimas kainuos g.gif
Dar Žaliajam centre pas mus būna šioms trąšoms akcijos. Tai gal ir Žaliose stotelėse būna?
Senukuose anksčiau esu pirkus Vilmorin trąšas pomidorams, skirtas ekologiniams ūkiams. Su jūros dumbliais ir plunksnom. Patiko man jos.
Šiemet Schultz pirkau. Tai gal ir tu pasidairyk kokių nors vietoj, gal nereiks siųstis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 balandžio 2015 - 10:16
jei butu kokioj maxej vilniuj, tai brolio prasyciau kad nupirktu, gal atveztu. didelej maxej prie manes tikrai nera, vakar apziurejom keturiom akim, dar reiks i centra pavaziuot. bet nesu macius maxej. tik ZS. ir is pigu.lt siunciausi .
mes kazkokio activit masioka prigriebem moki vezi seniau . bet norisi pomidorams pritaikyto, subalansuoto kazko...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 15, 11:12)

Senukuose anksčiau esu pirkus Vilmorin trąšas pomidorams, skirtas ekologiniams ūkiams. Su jūros dumbliais ir plunksnom. Patiko man jos.

sakai jos geros? mačiau seniuose yra,gal reiktų nuvaryt,kai vaikas iš mokslų grįš-neturiu ,kam mažėlių palikt doh.gif
mano pomikai tokie liūdni stovi,kai pamačiau tą fotkę su burbulais,ir man liūdna pasidarė verysad.gif
Atsakyti