Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Lusasita @ 2015 04 14, 17:10)
o kad dar pasakytuet kokioms valandomis  tas prekes iskrovineja... as kai be masinos, tai reiktu su prekybiniu vezimeliu su dezutem namo vaziuot  lotuliukas.gif  kita diena su vezimeliu i krautuve riedet  biggrin.gif  o visi masinuoti tik po darbu buna namie  doh.gif

Iskraudineja prekes is ryto, aisku ne vakare, nors gal kaika ir dienos begyje, bet ryte geriausia.
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 04 14, 16:27)

juokai juokais, bet man pernai metais dengta siltnami sitas stormas per puse baigia perplest verysad.gif isijaute taip vejukas....

va čia tai nuostolis..
Atsakyti
Sakykit ar daigeliams nekenkia tiesiogine saules kaitra kai sustatyti ant palanges is pietu puses? Ar reiketu atitraukt toliau?
Atsakyti
tai vat,mergai,parėjau , nuėjau, aplankiau- akurat 4 palikti...ale kaip džiaugsmingai pasitiko mane, tiesiog mojo pamėlusiais pirštais, šoko glėbin ir pan. Pasidėjauprie durų kad užkaišyčiau kvietkas kur lieka, ir vėl palikus parėjau doh.gif teko grįžt doh.gif doh.gif doh.gif o vėjas niekadėjas blink.gif eina sau doh.gif Tai vat- parsinešiau savo nelaimėlius- džiaugsmo akyse tikrai nematyt, blogai jiem ten buvo, blogai unsure.gif nu bet atsigaus dabar virtuvę pamatę, spirgo kokio kvapo įgaus, sustiprės, ištįs...

tiesa, aplankiau ir šviesnamio tremtinius pakeliu namo- tiesiog šaukė viens per kitą kaip gert nori, tai pripyliau kaip pijokėliams- belenkiek, reiks ryt patikrint ar neprisprogo per daug, o gal dar trūksta cool.gif
Atsakyti
Pas mane langai i pietus ir neturiu kur traukt, nieko blogo, kaiptik gerai kad gauna saulutes, tik va balkone buna perdaug karsta, darau skersveji.
Atsakyti
Sveikis

Skaitau Jus tyliai kasdie,siemet pirmi metai bandysim auginti savus pomidorus ax.gif
O atejau su klausimu..ar normalu violetiniai pomidoru stiebai? unsure.gif ne pas visus,bet yra..kazko truksta? Niekuo netresiau,dabar nusipirkau trasu "Daiga", su sekanciu liejimu pamaitinsiu cool.gif
user posted image
user posted image
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiolienė: 14 balandžio 2015 - 18:30
QUOTE(Čiolienė @ 2015 04 14, 19:21)
Sveikis

Skaitau Jus tyliai kasdie,siemet pirmi metai bandysim auginti savus pomidorus ax.gif
O atejau su klausimu..ar normalu violetiniai pomidoru stiebai?  unsure.gif  ne pas visus,bet yra..kazko truksta? Niekuo netresiau,dabar nusipirkau trasu "Daiga", su sekanciu liejimu pamaitinsiu cool.gif

normalu. Tik žemė labai sausa atrodo ir kai kurie gelstelėję, manau, kad trūksta jiems maisto medžiagų.
Atsakyti
mano invalidukas
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=zikas1970,2015 04 14, 19:09]
mano invalidukas
g.gif idomus koks,bet tikrai isaugs normalus pomidoras,gal but ilgiau uztruks ,ale isaugs smile.gif
Atsakyti
[quote=vaidastep,2015 04 14, 19:24]
[quote=zikas1970,2015 04 14, 19:09]
mano invalidukas
g.gif idomus koks,bet tikrai isaugs normalus pomidoras,gal but ilgiau uztruks ,ale isaugs smile.gif
[/quote]
pries du metus turejau kazka panasaus, isaugo saka, bet gal po 2 men., kai jau kiti ne tik pomidorus sukrove buvo, bet jau ir nokti pradejo. Uzmezge tik kelis, ir viskas. Augo lauke, i siltnami nebeisileidau. Taip kad, normalus nebuvo.
Atsakyti
Pas mane irgi 1 toks su vienu skilčialapiu buvo, mečiau lauk, kišau naują sėklą žemėn. Manau neverta tokį bandyt išsaugot.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 14, 20:09)
pries du metus turejau kazka panasaus, isaugo saka, bet gal po 2 men., kai jau kiti ne tik pomidorus sukrove buvo, bet jau ir nokti pradejo. Uzmezge tik kelis, ir viskas. Augo lauke, i siltnami nebeisileidau. Taip kad, normalus nebuvo.

o tai tau būtinai jo reikia? ar šiaip, eksperimentui augini?

auga maniškiai...
user posted image

Atsakyti