Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

cia is kitos puses parduotuves ju buna?
pas mane daug tetis kadaise pririnko plastikiniu deziu nuo mandarinu nuo rimi kitos puses, tai balkone kai gyvena super, po 12 puslitriuku telpa, bet ant palanges tokia deze netelpa, palanges siauros ax.gif . nuo siuntiniu turejau nemazai dezuciu, bet vasara vis kam su braskiu laukneseliu idedavau tai ir nebegrizo.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 04 14, 15:42)
mama mia... rolleyes.gif įdomu , kaip pas mus...nebuvau nuo šeštadienio g.gif

Tai cia kur jie, siltnamyje? Pasodinti ar tik sustatyti g.gif

Lusasita,tos kartonines dezutes pacioj salej kur prekes iskrauna, lauke jau nebera , jas sutrambuoja ir ismeta i popieriu konteinerius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 14 balandžio 2015 - 15:28
As tai dezutes perku plastikines. Labai patinka padekliukai, siandien dar jiems akcija. Bet brangoka visvien...... bet man bute bent siokios tokios tvarkos norisi. Tai kokia 10 padekliuku mane gelbeja. Ir palanges grazios ir nesiot gerai i balkona pirmyn ir atgal.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 14, 15:45)
O tai tu niekad maisto prekių parduotuvėj nesi buvusi? g.gif  Kai tik nuvažiuoju į prekybcentrį, tai jei tik yra noro, tų kartoninių dėžių-dėžučių pilną bagažinę prisikraunu. Ne pomidorams - prakurt pečiui. Bet koks jiems skirtumas kam tu tas dėžutes imi.

nu parduotuvėje aš esu buvusi, ale va į kiemą nevažiuoju, ten net ženklai sudėti, kad draudžiama važiuoti, tai nežinojau, kad taip drąsiai važiuojat ir pasirenkat ko reikia... g.gif
Atsakyti
As ir turiu dar plastikiniu nuo seniau, bet neuztenka viskam o beto jau kai kurios ir baigia suluzinet, nieko nera amzino, o tokiu uz pinigus jau nebenoriu pirkt biggrin.gif
Atsakyti
pas mane palanges siauros, telpa tik dviem eilem jei nuo grietines indeliai ar puslitriniai bokalai . kiek ziurejau kokiu padekliuku, tai trim eilem, o cia jau kabes , ir rizika, kad kas uzuolaidas tampydamas nuvartys nuo palangiu. bandysiu nuejus i parduotuve pasidairyt . bur kokskonteineris su sukrautom kartono dezem, nori pasiimi, o tai ne, reik is pardaveju salej atiminet, stovet ir laukt, kol prekes sukraus biggrin.gif
ai, nugi gal nebus amzinai salta, gyvens sau balkone plastikinese dezese, kaip kasmet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 04 14, 16:26)
Tai cia kur jie, siltnamyje? Pasodinti ar tik sustatyti g.gif

Lusasita,tos kartonines dezutes pacioj salej kur prekes iskrauna, lauke jau nebera , jas sutrambuoja ir ismeta i popieriu konteinerius.

rolleyes.gif pomikai namie , balkone...nieko jiems nenutiks...šiaip įdomu , jei toks vėjas , kad net Saintlinos radiatorių nunešė, ar pas mane ko neatnešė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 14 balandžio 2015 - 15:48
Supratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2015 04 14, 16:29)
nu parduotuvėje aš esu buvusi, ale va į kiemą nevažiuoju, ten net ženklai sudėti, kad draudžiama važiuoti, tai nežinojau, kad taip drąsiai važiuojat ir pasirenkat ko reikia...  g.gif

aš ne iš kiemo imu, ten jau sutrombuotos dėžutės būna. Iš prekybos salės susirenku. Kai matau, kad darbuotojos krauna prekes salėj, nuvežu vežimėlį, paprašau, kad ten sudėtų dėžutes, o pati kol apsiperku, tai jos jau man ir prikrauna wink.gif tik iki mašinos nusivežt belieka.
Atsakyti
o kad dar pasakytuet kokioms valandomis tas prekes iskrovineja... as kai be masinos, tai reiktu su prekybiniu vezimeliu su dezutem namo vaziuot lotuliukas.gif kita diena su vezimeliu i krautuve riedet biggrin.gif o visi masinuoti tik po darbu buna namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 04 14, 14:30)
Oho, tai cia jau ne vejas o stormas verysad.gif
Bet kaip kibiras su pelenais isskrido, juk sunkus gana g.gif
O Kaune ryto penkta buvo plius du, taip LRT pranese biggrin.gif

metalines pintos kedes ne lengvesnes. nors del kibiro tikrai mistika- pelenai lengvi, bet jis dar ir prilytas buvo. kibiro taip ir neradau.

QUOTE(saintlina @ 2015 04 14, 14:41)
kurgi sunkus  smile.gif  Pas mus radiatorius paskrist bandė, kurį dviese vos ne vos pakelia  biggrin.gif  Atremtas patogiai lauke buvo  smile.gif

va cia tai normaliai biggrin.gif mizeris ten visokie batutai-radijatorius- kur kas rimtesnis skraiduolis.
---------------
juokai juokais, bet man pernai metais dengta siltnami sitas stormas per puse baigia perplest verysad.gif isijaute taip vejukas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vobla: 14 balandžio 2015 - 16:52
QUOTE(Ex @ 2015 04 14, 17:07)
aš ne iš kiemo imu, ten jau sutrombuotos dėžutės būna. Iš prekybos salės susirenku. Kai matau, kad darbuotojos krauna prekes salėj, nuvežu vežimėlį, paprašau, kad ten sudėtų dėžutes, o pati kol apsiperku, tai jos jau man ir prikrauna wink.gif tik iki mašinos nusivežt belieka.

a, supratau.. smile.gif
Atsakyti