Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Vobla @ 2015 04 14, 14:45)
ir karta iskruso. va toks sios dienos repertuaras. doh.gif

sakyčiau, biggrin.gif dar ne blogiausias variantas
Atsakyti
Labai gražūs, rubuiliai visų daigeliai thumbup.gif Džiugu, kad ir adija pagaliau savo bamboje (ar kokioje kitoje skylėje) fotoaparatą surado biggrin.gif
Mano daigai irgi labai panašūs į rodytus, tik dar be tikrųjų lapelių lotuliukas.gif

QUOTE(Vobla @ 2015 04 14, 14:45)

tiesa sakant, orelis neguodzia- jau isskrido is mano kiemo viskas kas galejo, nieko gero ir padoraus neatskrido..

lotuliukas.gif
kas išskrido? tušti alaus bambaliai? g.gif o ko laukei atskrendant? naujo šiltnamio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 14, 10:01)
nu cia daba, geda  biggrin.gif  Yra ir pas mane visai pirduku, tik pirmus lapelius leisti pradejo.
Nu nelabai ir betilps, jau superbanana nurasiau, invalidukas auga, nebent kur lauke itupdysiu, gaila mesti, tai i jo vieta aladina pasodinciau  blush2.gif
ok, rasau i AZ, atleksiu kuria diena, pasivogsiu  biggrin.gif

Labai gerai. O kitais metais aš iš tavęs vogsiu 4u.gif ax.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 14, 14:01)
Labai gražūs, rubuiliai visų daigeliai thumbup.gif  Džiugu, kad ir adija pagaliau savo bamboje (ar kokioje kitoje skylėje) fotoaparatą surado biggrin.gif
Mano daigai irgi labai panašūs į rodytus, tik dar be tikrųjų lapelių lotuliukas.gif
lotuliukas.gif
kas išskrido? tušti alaus bambaliai? g.gif o ko laukei atskrendant? naujo šiltnamio? biggrin.gif

naujas siltnamis bigsmile.gif butu visai i tema. Auuu!!! as laukiu wub.gif .
isskrido baidare( kuri gyveno uz namo), metalines kedes( netoli, bet vis tiek). dingo kibiras su pelenais. pelenai pievoj isbarstyti, o kibiras kazkur? kur? g.gif islekiojo tusti plasmasiniai vazoneliai( nu ir staltiese jiems kelelis- vis tiek neturiu kur pritaikyt- per dideles skyles dugne).
o pas kaimynus liudniau- isejo pasivaikscioti didelis batutas doh.gif
Atsakyti
Oho, tai cia jau ne vejas o stormas verysad.gif
Bet kaip kibiras su pelenais isskrido, juk sunkus gana g.gif
O Kaune ryto penkta buvo plius du, taip LRT pranese biggrin.gif
Atsakyti
jau kelintas rytas ledukas ant mašinos, taip kad nieko gero. tai lyja, tai šala
Atsakyti
uzpavydejau dailiu pomidoreliu i fotkes paziurejus. tai pora loviu jau i indukus sukilnojau . gaila man juose buvo kai kuriu uzstelptuju. dabar kiekviena savo gryciuke tures. dar pora loviu liko . bet tai kur tuos indukus sudeliot ( ta prasme kartonines dezutes) kad ir ant siauru palangiu tilptu ir i balkona patogu nesiot butu ... idealu butu dezutes nuo batu, ale kiek batu tam tikslui reiktu pirkt lotuliukas.gif kazi parduotuvese imanoma gaut kokiu kartoniniu dezuciu nuo prekiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 14, 15:37)
kazi parduotuvese imanoma gaut kokiu kartoniniu dezuciu nuo prekiu  g.gif

Imanoma ne tik kartotines, bet tokias medines dezutes as susirenku, kur nuo mandarinu buna. Ismeta kas ryta tiek Maxima, tiek Rimi prie konteineriu, esanciu salia parduotuves.
Pasiieskokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 04 14, 14:30)
Bet kaip kibiras su pelenais isskrido, juk sunkus gana g.gif

kurgi sunkus smile.gif Pas mus radiatorius paskrist bandė, kurį dviese vos ne vos pakelia biggrin.gif Atremtas patogiai lauke buvo smile.gif
Atsakyti
Galima Rimi ar Max, as pasirenku norimo dydzio, bet reikia pataikyt kai iskraudineja prekes, nes tuoj pat jas sutrambuoja'. Duoda tikrai kiek nori ir dar pasiulo biggrin.gif
Atsakyti
mama mia... rolleyes.gif įdomu , kaip pas mus...nebuvau nuo šeštadienio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 14, 15:37)
  kazi parduotuvese imanoma gaut kokiu kartoniniu dezuciu nuo prekiu  g.gif

O tai tu niekad maisto prekių parduotuvėj nesi buvusi? g.gif Kai tik nuvažiuoju į prekybcentrį, tai jei tik yra noro, tų kartoninių dėžių-dėžučių pilną bagažinę prisikraunu. Ne pomidorams - prakurt pečiui. Bet koks jiems skirtumas kam tu tas dėžutes imi.
Atsakyti