Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(rytorasa @ 2015 04 13, 21:57)
užmečiau akį į foto ir pamaniau, kad mano daigų foto kažkas įkėlė...  biggrin.gif ...

grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 14, 09:40)
as saviskius irgi isgrudau i siltnami, bet 2 deziu nenesiau, vejas nemazas, pabijojau, kad nenulauztu, palikau didesnius
Pas mane veinas pomidoras, nenormaliai auga, viena lapa normalu isleido, toliau nesimato, is kur kitam augti, taip ir uzsibaigia, kaip ir nurasiau as ji  unsure.gif
Lusasita, aladino lempa, jei nesodinsi tiek, viena priglausciau  blush2.gif

Pas mane Copia buvo išleidus vieną tikrą lapą, buvau nurašiusi bet dabar žiūriu augina viršūnę matyt pažastėlė ax.gif Šiandien žvilgtelėjau nešdama į šiltnamį, vakare patirynėsiu įdėmiau blush2.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms už patarimus ! 4u.gif Aš apakus kiek čia jūsų daug... blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 14, 11:11)

QUOTE(saintlina @ 2015 04 14, 11:28)

ačiū, mergaitės... user posted image
Atsakyti
Gražūs labai drinks_cheers.gif
Mano irgi pusė jau neprasti , kita pusė dar maži biggrin.gif
Didesnieji irgi balkone ištrenkti stovi...lai grūdinasi biggrin.gif
Atsakyti
na ir orai, kaip žiemą beveik unsure.gif , 8 aukšte kai vėjs puči jaučiuosi kaip ant kalno vėtrungė beveik ...
o kaime palikti šiltnamy 4 pomidorai betaliuksai matyt jau pamėlę bus, o gal ir nusibaigę, net indėniški vigvamai iš plonos armatūros su agro jaučiu nepadės.
Atsakyti
ahoi, liaudie,
aš prie tų kur šalčio nemėgsta, augaliukų nenešu niekur- namie tupi. Ale šiandien vat paskaičiavau, kad poros trūksta, gal net trijų, kiba šiltnamyje palapinėj palikus, ot būt baika doh.gif doh.gif doh.gif reiks vakare nepamiršt aplankyt, mažu šermenot reiks ar ką, ar reanimobilio reiks- matysim, bo tikrai trūksta. Reiktų ir šviesnamyje gyvenančius aplankyt, ale suspėk tu man visur ax.gif

daigai koki drūtuliai mergicų wub.gif o jau dejuojat o jau dejuojat jog tai toki tai anoki- parodiniai, sakyčiau- gėdykitės tokius rodyt, bo gal ne visom taip puikiai sekasi augint, kompleksus paskui įsivarai, kad mano daigai tai netoki, kas kad derlium lyg ir patenkinta būsiu.

Atsakyti
nesušals tikrai tavo daigiukai...gi nėr minuso.viskas bus gerai ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 04 14, 14:28)
nesušals tikrai tavo daigiukai...gi nėr minuso.viskas bus gerai ax.gif  biggrin.gif

Kaune, ryte mašinos langą skutau......
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 04 14, 13:38)

oho! nu nors karta pas kazka salciau nei mano asigalyje bigsmile.gif
tiesa sakant, orelis neguodzia- jau isskrido is mano kiemo viskas kas galejo, nieko gero ir padoraus neatskrido, pora kartu apsnigo ir karta iskruso. va toks sios dienos repertuaras. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 04 14, 13:06)
o kaime palikti šiltnamy 4 pomidorai betaliuksai matyt jau pamėlę bus, o gal ir nusibaigę,..

ne, dar nebus, nes maniškiai, sakė, dar gyvi smile.gif Bet irgi apklostyti ir apmūturiuoti.
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2015 04 14, 13:38)

pas mus kaime irgi -1 buvo.
Atsakyti
Siauliuose irgi buvo ryte masinos langai gerai apsale. Bet nuo ryto giedra, saule sviecia ir vejas teisingos krypties. Tai sedi mano chebra balkone nuo ryto ant saulutes sildosi. Kaikurie net minkstais lapais nuo saules smile.gif Bet nieko tegu pratinasi tongue.gif
Atsakyti