Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(syri @ 2015 04 13, 21:59)
Klaipėdoj pasitikčiau ir su orkestru už vieną kitą deficitinį daigą  4u.gif

Jura dar salta, orkestras nepades cool.gif as tai sejau draugei del viso pikto cielus 5 brt isdygo ir pas ja. Tai va jau kaikuriuos saviskius sukisau i fidesnius indus. O su sitais delsiu... sakau bent pora prastumsiu. Ismest tai gaila, visai grazuciai tokie. Net sau papildomai koki pasiliksiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 04 13, 12:23)
aha, kartais praedanciajam kaip tik sekasi. kai pirmus metus auginau- nieko neismaniau. visa siltnami uzvariau viena veisle peraugusiu daigu. susodinau aukstaugius kas kokius 30 cm. wub.gif  biggrin.gif  laisciau vandeniu tiesiai is grezinio- tiesiog is slangos fontanu. nu nei man jie kuom sirgo, nei kuom skundesi, o pomidoru tais metais turejau tiek, kad paskui nei vienais metais tokio kiekio neispauzdiau. ir kuo daugiau ziniu kaupiau ir taikiau- tuo blogiau sekesi doh.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 13, 21:09)
Kokios dar kokybės tau reik  blink.gif . Aš su fotiku visą dieną prieš porą savaičių  bandžiau kadrą pagaut ,a nieko neišėjo  doh.gif .Turiu tik vieną,kovo 28 dienos darytą ir tai būna kartais blogesnė kokybė...bet retai. Daugiau nefotkinsiu,bo jie juda kruta visaip  unsure.gif

užmečiau akį į foto ir pamaniau, kad mano daigų foto kažkas įkėlė... biggrin.gif Panašu? bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
o kai sitaip kotukai pamele, tai skaitosi jiems salta g.gif ar cia veisliu ypatumai?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2015 04 13, 22:57)
užmečiau akį į foto ir pamaniau, kad mano

Tavo drūtesniais kotais.Gražesni.Ir fotkint moki ax.gif
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 14, 00:15)
o kai sitaip kotukai  pamele, tai skaitosi jiems salta g.gif  ar cia veisliu ypatumai?

Tipo jo,šaltoka aniem ax.gif Mano jau irgi pamėlo ,kai balkone pastypso .A iš kur aš jiem šilumos daba gausiu.Neims velnias,pažaliuos.
Atsakyti

ploja.gif ploja.gif va cia tai ikoniniai daigai - nenutyse, paseti laiku, tai palmem nepavirte, nereiks drebet, kada gi greiciau i siltnami isnest thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 14, 00:15)
o kai sitaip kotukai  pamele, tai skaitosi jiems salta g.gif  ar cia veisliu ypatumai?

nu nežinau ar jiems šalta.. dienom nešu į šiltnamį, vakare parnešu. Tik vieną naktį buvau palikusi šiltnamyje.

QUOTE(adija5 @ 2015 04 14, 01:01)
Tavo drūtesniais kotais.Gražesni.Ir fotkint moki  ax.gif

Tipo jo,šaltoka aniem  ax.gif Mano jau irgi pamėlo ,kai balkone pastypso .A iš kur aš jiem šilumos daba gausiu.Neims velnias,pažaliuos.

Fotkinti tai nemoku, nu bet... ačiū... ax.gif

QUOTE(Gardi @ 2015 04 14, 06:24)
ploja.gif  ploja.gif va cia tai ikoniniai daigai - nenutyse, paseti laiku, tai palmem nepavirte, nereiks drebet, kada gi greiciau i siltnami isnest thumbup.gif

dėkui. Aš baisiai tysuoklių nemėgstu. Drūtuliai , neišstypę daigiukai- mano siekiamybė. Nors visiškai neturiu sąlygų išauginti kokybiškus daigus, bet kažkaip per vargus pavyksta... thumbup.gif
Atsakyti
isnesiau visus keturi lovius i balkona, sianien bent jau saules jame yra nuo ryto. o tai prasmes nemaciau tempt, ai jame salta ir be saules. tai plezinasi su kate. ale koks akivaizdus skirtumas tarp augusiu ant vakarines ir ant rytines palanges blink.gif . nors pora kartu kaitaliojau, bet dabar nuo vakarines zymiai lapotesni . nu ka, jei po piet saule tik musuose atsiranda, tai kaip kitaip. siandien keistai cia nuo ryto. thumbup.gif
Atsakyti
as saviskius irgi isgrudau i siltnami, bet 2 deziu nenesiau, vejas nemazas, pabijojau, kad nenulauztu, palikau didesnius
Pas mane veinas pomidoras, nenormaliai auga, viena lapa normalu isleido, toliau nesimato, is kur kitam augti, taip ir uzsibaigia, kaip ir nurasiau as ji unsure.gif
Lusasita, aladino lempa, jei nesodinsi tiek, viena priglausciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 14, 10:40)
as saviskius irgi isgrudau i siltnami, bet 2 deziu nenesiau, vejas nemazas, pabijojau, kad nenulauztu, palikau didesnius
Pas mane veinas pomidoras, nenormaliai auga, viena lapa normalu isleido, toliau nesimato, is kur kitam augti, taip ir uzsibaigia, kaip ir nurasiau as ji  unsure.gif
Lusasita, aladino lempa, jei nesodinsi tiek, viena priglausciau  blush2.gif

tai ir issodinau vakar tuos miniukus, apie tave galvodama. bet jie dar toki maziukai, vos tik pirmi lapukai islinde, kad siulyt geda buvo, bet jei imtum, gal pas tave greiciau jie augtu geromis salygomis . 4u.gif dar koki viena kita ankstuka man gal pavyktu tau isudyt ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 14, 09:47)
tai ir issodinau vakar tuos miniukus, apie tave galvodama. bet jie dar toki maziukai, vos tik pirmi lapukai islinde, kad siulyt geda  buvo, bet jei imtum, gal pas tave greiciau jie augtu geromis salygomis . 4u.gif  dar koki viena kita ankstuka man gal pavyktu tau isudyt  ax.gif  blush2.gif

nu cia daba, geda biggrin.gif Yra ir pas mane visai pirduku, tik pirmus lapelius leisti pradejo.
Nu nelabai ir betilps, jau superbanana nurasiau, invalidukas auga, nebent kur lauke itupdysiu, gaila mesti, tai i jo vieta aladina pasodinciau blush2.gif
ok, rasau i AZ, atleksiu kuria diena, pasivogsiu biggrin.gif
Atsakyti
Kokios dar kokybės tau reik  blink.gif . Aš su fotiku visą dieną prieš porą savaičių  bandžiau kadrą pagaut ,a nieko neišėjo  doh.gif .Turiu tik vieną,kovo 28 dienos darytą ir tai būna kartais blogesnė kokybė...bet retai. Daugiau nefotkinsiu,bo jie juda kruta visaip  unsure.gif
]

wub.gif jopapa,tai kaip dabar jie pas tave atrodo? g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
užmečiau akį į foto ir pamaniau, kad mano daigų foto kažkas įkėlė...  biggrin.gif Panašu?  bigsmile.gif

gražūs, bigsmile.gif
Atsakyti