Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(saintlina @ 2015 04 13, 20:18)
žinai, mielai padėčiau, bet pas mane su Spasais irgi savotiška bėda gavosi.. Radau pasėtus du ir tris. Abejose vietose pažymėta 'Spasai'. Bet neradau pasėtų Sibiro karalių. Dabar nežinau, ar aš tikrai penkis Spasus sugebėjau pasėt, ar tris karalius ne taip pažymėjau. Tai va, duočiau mielai daigą, bet gali būti tas arba tas  smile.gif

Pas mane kazkas is tos serijos. Sarase kaip ir paseta, veliau kaip ir ispikuota. Galutiniam rezultate NERA unsure.gif
Pamenu kad prameciau kelis daigelius pradejusius silpti ir lapus sukti, kazkokiu mutantu atsirado siemet... keli uzsikonservavo skilcialapiu stadijoje, keli nusviesejo ir pradejo lapus sukti, dar keli is pazasti pavare virsunes o pagrindine tuo paciu nunykdavo blink.gif
Ismeciau zemes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 13, 16:57)
su telefonu be kokybes  blush2.gif

Kokios dar kokybės tau reik blink.gif . Aš su fotiku visą dieną prieš porą savaičių bandžiau kadrą pagaut ,a nieko neišėjo doh.gif .Turiu tik vieną,kovo 28 dienos darytą ir tai būna kartais blogesnė kokybė...bet retai. Daugiau nefotkinsiu,bo jie juda kruta visaip unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kuri galit apibūdinti veislę Šerchan? Manęs klausia, nes neranda. O pati tokių nesu auginusi..o pažadėjau surasti.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2015 04 13, 21:11)
Gal kuri galit apibūdinti veislę Šerchan? Manęs klausia, nes neranda. O pati tokių nesu auginusi..o pažadėjau surasti.

Te
http://www.semenaopt...B...0Š½/601964/
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 13, 20:09)
Daugiau nefotkinsiu,bo jie juda kruta visaip  unsure.gif

ir kuo jie tau taip juokingi, leiskite paklausti blink.gif Tokie gražūs daigai, o tu čia bliuznijai visokius niekus blink.gif
Atsakyti
Adija, tavo daigai dziaugsmas akims wub.gif
Atsakyti
Ačiukas..jau perdaviau žinias:)
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 13, 21:16)
ir kuo jie tau taip juokingi, leiskite paklausti  blink.gif  Tokie gražūs daigai, o tu čia bliuznijai visokius niekus  blink.gif

Kokybė š...ina tongue.gif .Pastypę ir kotai per ploni.Ir lapai vieni nuo kitų per daug cm nutolę .Pernai aš visus sodinau pusantro sprindžio,storakočius,kaip Vilmukai.A šiemet bus kaip fikusai,kol reiks sukišt g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 13, 21:09)
Kokios dar kokybės tau reik  blink.gif . Aš su fotiku visą dieną prieš porą savaičių  bandžiau kadrą pagaut ,a nieko neišėjo  doh.gif .Turiu tik vieną,kovo 28 dienos darytą ir tai būna kartais blogesnė kokybė...bet retai. Daugiau nefotkinsiu,bo jie juda kruta visaip  unsure.gif

Nuostabūs wub.gif ir įtartinai vienodi.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 13, 20:09)
Daugiau nefotkinsiu,bo jie juda kruta visaip  unsure.gif

Aš net nuėjau į saviškius pažiūrėti tokius daigus pamačius.... biggrin.gif pas man tik daigų užuomazgos tada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2015 04 13, 20:04)
Sveikos drauges pomidorkes  4u.gif
Atsibeldžiau  su bėda, likau be SPASUUUU  help.gif  gal pas ka atliks bent vienas daigas aplink Vilniu  ploja.gif

Penktadieni vaziuoju su traukinuku i Vilniu jei yra galimybe kam stotyje mane pasitikti galiu atvezti kokius du tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2015 04 13, 21:46)
Penktadieni vaziuoju su traukinuku i Vilniu jei yra galimybe kam stotyje mane pasitikti galiu atvezti kokius du tai tikrai.

Klaipėdoj pasitikčiau ir su orkestru už vieną kitą deficitinį daigą 4u.gif
Atsakyti