Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(saintlina @ 2015 04 13, 16:05)
gerai jums.. mano jau iš indų virsta pagrindinės sėjos, visus ištarabanijau į kaimą, sustačiau šiltnamyje, apstačiau lankais ir šalia agroplėvelės pridėjau. Nakčiai mama jau nebenešios, tik dengs. Na, jei nepraneš žymesnių šalnų.

tai kada tavo pagrindinė sėja buvo? mano kovo 1 d. tikrai eis į 3 l vazonus, bet tai ne pagrindinė, pagrindinė buvo 9d., tai jie tik 20 cm
Atsakyti
Mano pagrindinės sėjos (kovo 8) sprindžio dar nesiekia, bet jau netoli to. Vasario paskutinių dienų sėjos kaikurie jau formuoja žiedynus. Daimuros tremtinys jau žydi - didžiuuulis wub.gif
Atsakyti
ejau savo "stipenu" pamatuot. tai vasario 15 d ankstukai , skorospielai, boni`m, podsneznikai 18-19 cm. o kovo 9d didziausieji, apie 14 - 15 cm . superbananas pats pirmiausias isdyges tai jau 17 cm biggrin.gif bet daug daug dar mazesniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 13, 15:14)
tai kada tavo pagrindinė sėja buvo? mano kovo 1 d. tikrai eis į 3 l vazonus, bet tai ne pagrindinė,  pagrindinė buvo 9d., tai jie tik 20 cm

o va mano praktiškai visi kovo pirmom dienom sėti smile.gif Turiu dar šiek tiek sėtų pora savaičių vėliau, bet jų nedaug. Tie nedideli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 balandžio 2015 - 15:41
su telefonu be kokybes blush2.gif

dickiai biggrin.gif

user posted image

user posted image

sirdeles

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 13, 16:57)
su telefonu be kokybes  blush2.gif
dickiai  biggrin.gif sirdeles 

gražuoliai, ko daugiau norėti.
Atsakyti
as ir pasirodysiu cia, ka reiskia kai buvo saule ir grynas oras, per 4 dienas skirtumas akivaizdus

04.09 atrode taip:
user posted image

O taip atrodo 04.13:
user posted image
Atsakyti
ogo koks skirtumas akivaizdus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos drauges pomidorkes 4u.gif
Atsibeldžiau su bėda, likau be SPASUUUU help.gif gal pas ka atliks bent vienas daigas aplink Vilniu ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2015 04 13, 19:04)
Atsibeldžiau  su bėda, likau be SPASUUUU  help.gif  gal pas ka atliks bent vienas daigas aplink Vilniu  ploja.gif

žinai, mielai padėčiau, bet pas mane su Spasais irgi savotiška bėda gavosi.. Radau pasėtus du ir tris. Abejose vietose pažymėta 'Spasai'. Bet neradau pasėtų Sibiro karalių. Dabar nežinau, ar aš tikrai penkis Spasus sugebėjau pasėt, ar tris karalius ne taip pažymėjau. Tai va, duočiau mielai daigą, bet gali būti tas arba tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 13, 20:18)
žinai, mielai padėčiau, bet pas mane su Spasais irgi savotiška bėda gavosi.. Radau pasėtus du ir tris. Abejose vietose pažymėta 'Spasai'. Bet neradau pasėtų Sibiro karalių. Dabar nežinau, ar aš tikrai penkis Spasus sugebėjau pasėt, ar tris karalius ne taip pažymėjau. Tai va, duočiau mielai daigą, bet gali būti tas arba tas  smile.gif

Priimsiu, Karaliai irgi sarase MUST TRY drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 13, 20:18)
žinai, mielai padėčiau, bet pas mane su Spasais irgi savotiška bėda gavosi.. Radau pasėtus du ir tris. Abejose vietose pažymėta 'Spasai'. Bet neradau pasėtų Sibiro karalių. Dabar nežinau, ar aš tikrai penkis Spasus sugebėjau pasėt, ar tris karalius ne taip pažymėjau. Tai va, duočiau mielai daigą, bet gali būti tas arba tas  smile.gif

teks duoti du..kažkuris atitiks..abu juk skanūs.. biggrin.gif
Atsakyti