Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

As cia su tokiu prasymu rolleyes.gif
Gal galit, kas augina Skarius, nufotkinti ir parodyti daiga, jo lapus, kaip atrodo?
Vienos seklos neisdygo, bet gali buti, kad kitur islyndo, bandau identifikuoti.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 13, 13:59)
ne ne, mėnuliai ne prie ko, pas mane dar žiema tokiu metu būna  biggrin.gif, aš kiekvieną pavasarį aukštielninka krentu nuo tokio ankstyvo jūsų sodinimo (daugiskaitos prasme)

drinks_cheers.gif Pernai pasimokiau, kad neskubek-ir busi pirmas drinks_cheers.gif Pirma partija tokiu graziu pomidoru isnesiau balandzio 25(jei pamenat, balandis toks siltas buvo, net karstas) ir bac ziaurios ir neprognozuotos salnos iki -9 unsure.gif Nepadejo nei degancios zvakes, nei agropleveles, nei silto vandens kibirai(radom ji su leduku is ryto). Graziausi daigai numire. doh.gif
Tai pasimokiau, jog nesti i siltnami pomidorus ir paprikas reikia ne anksciau, nei geguzes 9. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 13, 14:36)
drinks_cheers.gif Pernai pasimokiau, kad neskubek-ir busi pirmas drinks_cheers.gif Pirma partija tokiu graziu pomidoru isnesiau balandzio 25(jei pamenat, balandis toks siltas buvo, net karstas) ir bac ziaurios ir neprognozuotos salnos iki -9 unsure.gif Nepadejo nei degancios zvakes, nei agropleveles, nei silto vandens kibirai(radom ji su leduku is ryto). Graziausi daigai numire. doh.gif
Tai pasimokiau, jog nesti i siltnami pomidorus ir paprikas reikia ne anksciau, nei geguzes 9. drinks_cheers.gif

aha, tik gegužės 9 ir pradėsiu. geriau 3 l vazonuose iki tol laikysiu, bet nenušaldysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 13 balandžio 2015 - 13:43
QUOTE(ginaja @ 2015 04 13, 14:34)
As cia su tokiu prasymu rolleyes.gif
Gal galit, kas augina Skarius, nufotkinti ir parodyti daiga, jo lapus, kaip atrodo?
Vienos seklos neisdygo, bet gali buti, kad kitur islyndo, bandau identifikuoti.
Aciu 4u.gif

Jei niekas nenufotkins ir neparodys, žiūrėk kuris tavo Skario daigas turi ilgiausius, labiausiai nulinkusius, prigludusius prie koto lapus. Toks daigas-beržas turi būti..
Atsakyti
Pas mus griaustinis trankosi blink.gif ėjau konteinerio parsivešt, tai duris darant netikėtai trinktelėjo, net pašokau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 13, 14:47)
Jei niekas nenufotkins ir neparodys, žiūrėk kuris tavo Skario daigas turi ilgiausius, labiausiai nulinkusius, prigludusius prie koto lapus. Toks daigas-beržas turi būti..

Tai va, toks ir kelia itarima smile.gif Jo lapai ilgi, skiriasi nuo kitu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 13, 13:36)

na as pernai pasodinau 1 diena veliau bet likimas ju buvo toks pats kaip ir jusiskiu- praradau graziausius daigus. irgi jokie burtai , nei su vandeniu, nei su zvakem nepadejo...
todel siemet visai nezinau kada sodinsiu g.gif kol kas dar nelabai ir galva skauda- daigai dar mazuliukai.
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 04 13, 15:01)
  kol kas dar nelabai ir galva skauda- daigai dar mazuliukai.

Taigi,kad kuo mažesni daigai,tuo spakainiau biggrin.gif Man kol kas irgi neskauda,tik dėl vieno kito gal pradeda,bet po kelių savaičių panašu,kad skaudės labiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 13, 15:05)
Taigi,kad kuo mažesni daigai,tuo spakainiau  biggrin.gif Man kol kas irgi neskauda,tik dėl vieno kito gal pradeda,bet po kelių savaičių panašu,kad skaudės labiau g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biski padejuoju, kad maziukai, ale gi dar visa men namie bus , spes uzaugt
Atsakyti
Pagrindinės sėjos- mano irgi sprindžio dydžio dar, ramu, keletą turiu net skilčialapių stadijoje..D ir keletas jau su žiedeliais..reiškias orientuosimės link Gegužės 9d. dėkui pasidalinusioms..Mažai liko, o aš dar plano neturiu ir vis atidedu, vėliau, vėliau..
Atsakyti
ai mano tuose loviuose irgi yra skilcialapiu neziniuku. po persodinimo pradejo kazkas dygt. israut gaila blush2.gif
ir aladino lempas turiu keturias . viena isdygo su trim skilcialapiais, tai dar pasejau. tai sudygo, vos tikri lapukai kalasi tik. irgi gaila mest .
ir corazonas vienas is dvieju setu sudygo tik kovo 29, tai toks susniukas visiskiai, bet persodinau . va teip ir perteklius susidaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 13, 14:47)
Pagrindinės sėjos- mano irgi sprindžio dydžio dar....

gerai jums.. mano jau iš indų virsta pagrindinės sėjos, visus ištarabanijau į kaimą, sustačiau šiltnamyje, apstačiau lankais ir šalia agroplėvelės pridėjau. Nakčiai mama jau nebenešios, tik dengs. Na, jei nepraneš žymesnių šalnų.
Atsakyti