Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Kulkė @ 2015 04 13, 13:39)
Nežinau, kada tos geros dienos ar naktys, bet aš sodinsiu ne šį, o kitą savaitgalį t.y. 25, 26d.

Visad sode per persikų ir vyšnių žydėjimą dvi šalnų bangos būna..o mano plėvelinis man daug vilčių nesuteikia, vos +2laipsniais šilčiau jame būna, jei šalta lauke....pernai pamenu, labai labai susivėlinau su sodinimu..norėčiau būti tokia drąsi..
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 04 13, 12:39)
Nežinau, kada tos geros dienos ar naktys, bet aš sodinsiu ne šį, o kitą savaitgalį t.y. 25, 26d.

panašu, kad aš irgi smile.gif Nes ateinantį savaitgalį tiesiog nebus laiko, o dar toliau tempt mano pomidorai nebesutiks biggrin.gif Bent jau į vieną šiltnamį tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 04 13, 13:39)
aš sodinsiu ne šį, o kitą savaitgalį t.y. 25, 26d.

O MAMMA MIA! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 04 13, 12:41)

Jau tos salnos siemet mane gasdintu, nes abrikosai apsipyle pumpurais  unsure.gif

drinks_cheers.gif ir pas mane. Bet mane visos šalnos labai gąsdina, nes tikiuosi visų vaismedžių gausaus žydėjimo (išsiilsėjo pernai)..
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 13, 13:47)
Visad sode per persikų ir vyšnių žydėjimą dvi šalnų bangos būna..o mano plėvelinis man daug vilčių nesuteikia, vos +2laipsniais šilčiau jame būna, jei šalta lauke....pernai pamenu, labai labai susivėlinau su sodinimu..norėčiau būti tokia drąsi..

Gerai, kad pas mane nėr persikų, o dėl vienos vyšnios šalna kieman retai užsuka biggrin.gif O jei rimčiau, tai mano, kaip ir Auksės, šlietas šiltnamis prie sienos (plytinės), pernai, kai daugumai šalna žalos pridarė, maniškiai buvo jau susodinti, niekuo nedengti ir šalnos nepaliesti. Tiesiog dėkinga šiltnamio vieta.
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 04 13, 13:49)
O MAMMA MIA!  doh.gif

Kas? Juodas mėnulis, užtemimas, du mėnuliai, fazė ne ta ar iš vis fazės trūksta? Sakyk, nekankinusi bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 13, 12:49)
drinks_cheers.gif  ir pas mane. Bet mane visos šalnos labai gąsdina, nes tikiuosi visų vaismedžių gausaus žydėjimo (išsiilsėjo pernai)..

pernai pas mane kriause prameciavo, visos vysnios, abrikosai. tai siemet laukiu jau issiziojus bigsmile.gif

Jeigu i tema, tai siemet man ziauriai greitai tas laikas lekia. Vos ka speju. Pomidorus palaistau, tik kai jau lapus matau,kad leidzia, su paprikom tas pats. Reik greiciausiai statyti priminimus,kad rektu,kai reikes laistyti siltnamius, skabyti pazastis, tresti, raisioti pomidorus. Nes kitaip tvarkos nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 13, 12:01)
Daigeliai nedideli, nuo per didelės drėgmės šaknys nupuvusios, 95% daigelių žuvę, likusius kelis parsivežiau ir bandau visokiais būdais įpūsti gyvybės. Nors jiems irgi jau betrūksta tik paskutinio atodūsio. Ot, tiesiog daviau sau hipokrato priesaiką ir gaivinu numirėlį doh.gif

As irgi daviau priesaika ir gaivinu savo numirelius doh.gif nesuprantu kas jiem pasidare g.gif buvo susodinti i vystiklus ir paciam vidury dezutes kur jie buvo sudeti sitie 4 pradejo nykt ,tai kai isvyniojau zeme buvo labai silta ,bet buvo jau vakaras tai diena itariu buvo dar karstesne ,ar galejo jie iskept ?juk negerai jiem kai saknim buna karsta? tie kiti jau didesni buvo tai gal atsilaike o sitie mazesni ir va kas pasidare verysad.gif tai isodinau daba i vazoncikus ir bandau atgaivint smile.gif

user posted image

nesuprantu ko nuotrauka persiverte g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastep: 13 balandžio 2015 - 12:56
QUOTE(Kulkė @ 2015 04 13, 13:53)

Kas? Juodas mėnulis, užtemimas, du mėnuliai, fazė ne ta ar iš vis fazės trūksta? Sakyk, nekankinusi    bigsmile.gif  biggrin.gif

ne ne, mėnuliai ne prie ko, pas mane dar žiema tokiu metu būna biggrin.gif, aš kiekvieną pavasarį aukštielninka krentu nuo tokio ankstyvo jūsų sodinimo (daugiskaitos prasme)
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 13, 13:48)
panašu, kad aš irgi  smile.gif  Nes ateinantį savaitgalį tiesiog nebus laiko, o dar toliau tempt mano pomidorai nebesutiks  biggrin.gif  Bent jau į vieną šiltnamį tikrai  smile.gif

Aš apie gegužės 2 d.sodinsiu.Į vieną,bo kito dar neturiu. Ir nežinau,ar tiek pečiukų rasiu,kad abudu apšildyt,kai -10 driokstels g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 04 13, 12:56)
As irgi daviau priesaika ir gaivinu savo numirelius  doh.gif nesuprantu kas jiem pasidare  g.gif buvo susodinti i vystiklus ir paciam vidury dezutes kur jie buvo sudeti sitie 4 pradejo nykt ,tai kai isvyniojau zeme buvo labai silta ,bet buvo jau vakaras tai diena itariu buvo dar karstesne ,ar galejo jie iskept ?juk negerai jiem kai saknim buna karsta? tie kiti jau didesni buvo tai gal atsilaike o sitie mazesni ir va kas pasidare  verysad.gif tai isodinau daba i vazoncikus ir bandau atgaivint  smile.gif

Gal labai dregna zeme buvo? jei dregna buvo, tai uzkaito vandenukas, kai siltnamyje plezinosi ir tiek g.gif As sausesnius juos palaikau. Palaistau tik tada,kai matau,kad praso ir po nedaug. Prie miega palieju, per nakti atsistoja, kaip kareivukai, visi lapeliai ir vel siltnamin varo. Vystykliose visi ir pas mane.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 04 13, 13:00)
Aš apie gegužės 2 d.sodinsiu.Į vieną,bo kito dar neturiu. Ir nežinau,ar tiek pečiukų rasiu,kad abudu apšildyt,kai -10 driokstels  g.gif

Tai va va, pernai i ta tolimesni nesiau kibirus metalinius su zarijom ir vistiek suduva. Juosta nuejo pakrasciu salna ir chana schmoll.gif Is ryto ejau zegnodamasi, atsidariau siltnami, o ten siluso kvapas toks doh.gif Taip ir supratau,kad po patalais lavoneliu rasiu.
Atsakyti
jus jau i siltnamius sodint ruosiates, o maniskiai loveliuose dar nei sprindzio neuzauge. dar tik planuoju kada cia juos i puslitriukus susodint . siandien likucius visokius issodinau. ir vazoninukus i didesnes taras . blush2.gif
Atsakyti
Mano planas - sodinti į šiltnamį gegužės 1 d., nus, labai tinkamas darbas per darbo žmonių šventę biggrin.gif
Atsakyti