Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(adija5 @ 2015 04 13, 12:57)
Baik baikas.Mano visi vienetiniai ir neįkainojami.Raudočiau balsu ,plaukus raučiausi  unsure.gif Nu tik dėl hibridų ne.Man jie negardūs  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Tai vat vat, dauguma ir pas mane po vieną, tik kažkaip Toro - 5vnt, Delfine -3 vnt g.gif kaip čia taip išėjo biggrin.gif Matyt ruošiausi auginti tik hibridus, kol neatkeliavo ukrainietiški ir kitos geros pomidorų mylėtojos nepasidalijo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 13 balandžio 2015 - 12:17
QUOTE(Kulkė @ 2015 04 13, 12:56)
Ir visi mano  biggrin.gif Niekam neduosiu  cool.gif  biggrin.gif Aš skūpa, kas liečia pomidorų daigus  biggrin.gif  Niekas taip gerai nežiūrės jų kaip aš  cool.gif O va jau vaisių, pačių pomidorų niekam negaila  biggrin.gif

o kur dėsi 20, kurie į šiltnamį nebetelpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 04 13, 12:46)

Kas jiems negerai?  g.gif

Daigeliai nedideli, nuo per didelės drėgmės šaknys nupuvusios, 95% daigelių žuvę, likusius kelis parsivežiau ir bandau visokiais būdais įpūsti gyvybės. Nors jiems irgi jau betrūksta tik paskutinio atodūsio. Ot, tiesiog daviau sau hipokrato priesaiką ir gaivinu numirėlį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 13, 11:51)
naujokės labiau brangina kiekvieną daigą, o tu ir aš labiau abejingos, jei kokio ir neliks  biggrin.gif

ui, nea, nesutinku... pirmais metais parsisiunčiau iš Regilos sėklų, aišku, prieš tai pasikonsultavusi šiek tiek. Nebuvo labai didelio skirtumo kiek kokių daigų susodinsiu į šiltnamį, na, maždaug... o dabar - numarinčiau, neduok Dieve, kokį Costoluto, Tie dye ar Mešką - šeimynai geriau nesipainioti po kojom kokią savaitę... g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,

Na, kuri jau i siltnami susodinus pomidorus? Ka praleidau? bigsmile.gif
Mano dar namuose nakvoja. O dienom negailestingai istremiu i siltnami. Nes jau ant palanges vietos nebera jiems. Daigai druti, pukuoti, biski kojos pamele, bet visada jos pamelsta kasmet,kai siltnamin plezintis isgrudu. Vasario galo sejos, jau nori i zeme. Visi kiti dar nesinervina. Pagal oru prognozes, tai dar pora savaiciu ramiai namie tupes.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 04 13, 13:27)
Pagal oru prognozes, tai dar pora savaiciu ramiai namie tupes.

Dar pasikeis tos prognozės dešimt kartų irnesakyk.gif Ar nereiks paskui medin įsikorus kukuot,kad dar cielą mėnesį namie nereiktų laikyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2015 04 10, 12:36)
gal kas is patirties pasakysit kokio turio vandens talpyklos uztenka palaistyti 15kv.m. siltnamiui g.gif  vyras siulo pirkti 1000l ta kvadratini baka ir statyti uz siltnamio- bet man jis toks baisus nenoriu doh.gif  gal sakau uztenka 200l? palaistai ir prileidi is naujo. bet jei neuztenka tiek tai tada nzn ka daryt reiks

Pas mane prie vieno siltnamio ta viena kubine backa stovi. Siltnamis 18 kvadratu. Nuo backos pajungta laseline sistema siltnamiui. Tai vasara, per karscius, suvarau per karta ta visa backa. Atsuku ir sukapsi per diena. Potvyniu siltnamyje nebuna, daigai jauciai puikiai. Labai reikia dar ziureti grunta. Pas amne ten sluoknis ant molo uzvarytas komposto, tai tas virsutinis sluoknis greitai perdziuna. O jis ir ne plonas yra, tai palaistyti tenka, ypac, jei nelyja. nes kai lyja, o siltnamis slaido papedej, tai puse siltnamio ramiai palaisto tekantis vanduo nuo slaito. su 300 litru backa man butu liudna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 13, 12:43)
Parsivežiau vakar iš savo mamos daigelius. Mirtininkus. Nesugebėjo augint tinkamai.

Pusę forumo ir savo šunis išmokinai daigus augint,a mamos nesugebi išmuštruot user posted image?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 13, 12:32)
Dar pasikeis tos prognozės dešimt kartų  irnesakyk.gif Ar nereiks paskui medin įsikorus kukuot,kad dar cielą mėnesį namie nereiktų laikyt  biggrin.gif

Jei bus kaip pernai, tai ramiai lipsiu ir kukuosiu biggrin.gif
Prie namo esanti siltnami galeciau ir anksciau uzsodinti, ten velnias nepaima daigu, o jau arciau darzu esantis, atviroj vietoj, nepriparkuotas,kaip pirmasis prie sienos ukinio pastato, nukencia nuo pavasariniu salnu.
Atsakyti
Vat mane irgi domina kl.: KADA GI JAU NUSIMATO GEROS DIENOS SODINIMUI į plėvelinį šiltnamį.. kas kada planuoja, kas turi šeštą jausmą, kad tos šalnos bagsis? Su agurkinių šeimos jau išsiaiškinau..bus ryt darbelio.. biggrin.gif Mano ankstukai Vilmutė ir Ijunksij jau sukrovė žiedelius. Gal kuri žinot, koks Vilmai optimalus vazono dydis, šiuo metu 1.5 litro sėdi dar gan laisva ir kažkodėl nesišakoja..Maniau bus šakota žema veislė..Keista, bet laukiu pažastėlių.. lotuliukas.gif Vienas padėklas ankstyvų irgi šiltnamyje išvežtas..3 para nakvoja, net nežinau kokius parsivešiu vakare.. mačiau tik, kad skruzdžių jau apžiūrėtas..
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 13, 13:38)
Vat mane irgi domina kl.: KADA GI JAU NUSIMATO GEROS DIENOS SODINIMUI į plėvelinį šiltnamį..

Nežinau, kada tos geros dienos ar naktys, bet aš sodinsiu ne šį, o kitą savaitgalį t.y. 25, 26d.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 04 13, 12:39)
Nežinau, kada tos geros dienos ar naktys, bet aš sodinsiu ne šį, o kitą savaitgalį t.y. 25, 26d.

drinks_cheers.gif panasiai ir man bus tada. Viena siltnami uzsodinsiu ta savaitgali. Paskui ziuresiu kokie orai toliau bus, tai reiks gal ir antra uzvaryt g.gif
Jau tos salnos siemet mane gasdintu, nes abrikosai apsipyle pumpurais unsure.gif
Atsakyti