Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

aš supratau, brangesni JAUSMO prasme biggrin.gif
seniokėms tai viena dešimtim daigų daugiau ar mažiau, nebe taip širdį skauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 13, 12:23)
aš supratau, brangesni JAUSMO prasme  biggrin.gif

unsure.gif Visai jau nesuprantu nieko.Kokio dar jausmo g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 04 13, 12:22)
Auginimo veteranes dazniausiai turi savo surinktas seklas , chebra su kuria galima keistis .
Todel jau ir pigiau . Beto turguje pardavejai pirkejus laiko biski nesusipratusiais , atsiprasau jei cia yra pardaveju . Todel apibudina - auksti , raudoni , zemi geltoni ir panasiai. Parodzius daugiau ziniu atsiraanda pavadinimai , dar daugiau issivysto iki hibridas ar ne .Naujokems reiktu pirkt pas patikimus pardavejus . Kaip juos identifikuot as neturiu ideju .

Kad seniokėms kainuoja pigiau dėl mainų, nesutikčiau.. paprastati seniokės irgi ieško įdomesnių veislių, kad galėtum mainytis irgi reikia pirkti..savo turimo asortimento ne visada užtenka..nors čia gal kaip kam. ir visų apibendrinti negali, visų poreikiai skirtingi..arba nepakankamai esu seniokė...nors skaitau gan seniai šį forumą. vienas mėgstamiausių.. biggrin.gif
Tik nesupratau ar man pasirodė ar girdžiu kažkokią pavydo nepasitenkinimo gaidelę? Juk tos seniokės ir pridalina sėklų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 13 balandžio 2015 - 11:48
Naujokems reiktu pirkt pas patikimus pardavejus . Kaip juos identifikuot as neturiu ideju .

Ar patikimas pardavėjas, išaiškėja tik per keletą metų, jei nuolat pas tą patį pirksi daigus. Nors kartais ir tai ne 100% garantija. Pasitikėti gali tik pats savimi. Turguje pirkti - amžina loterija. Ir ne tik pomidorų daigams.

QUOTE(Paladė @ 2015 04 13, 12:23)

seniokėms tai viena dešimtim daigų daugiau ar mažiau, nebe taip širdį skauda  biggrin.gif

Jau kad pasakei.. unsure.gif dar ir kaip gaila, tiek darbo, meilės įdėta, kiekvienas daigas kasdien žvilgsniu palydėtas..
Parsivežiau vakar iš savo mamos daigelius. Mirtininkus. Nesugebėjo augint tinkamai. Oi, kaip gailu man jų verysad.gif Nežinau kas bus iš jų, bet iš didelio dideliausio būrio atrinkau tik keletą, kurie galbūt gyvens ir galbūt derės. Reanimuoju, prižiūriu dabar.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 13, 12:43)
Jau kad pasakei.. unsure.gif  dar ir kaip gaila, tiek darbo, meilės įdėta, kiekvienas daigas kasdien žvilgsniu palydėtas..

Mirtininkus. Nesugebėjo augint tinkamai. Oi, kaip gailu man jų verysad.gif

drinks_cheers.gif O taip, kiekvienas pačiūčiuotas wub.gif

Kas jiems negerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 13, 12:37)
unsure.gif Visai jau nesuprantu nieko.Kokio dar jausmo  g.gif ?

naujokės labiau brangina kiekvieną daigą, o tu ir aš labiau abejingos, jei kokio ir neliks biggrin.gif
Atsakyti
reiktu pirkt pas patikimus pardavejus . Kaip juos identifikuot as neturiu ideju .

Gan aiškiai apibūdinau, kaip tas patikimas atskirti, pasiskaitykite dar kartą mano postą.
Ir tikiu, kad gyvenant tarp žmonių pasišnekat su draugais, bendradarbiais ,kurie irgi kasmet perkasi, gal ką rekomenduos..čia kaip geri meistrai eina iš rankų į rankas..biggrin.gif Manau, kas ieško, tas randa..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 13 balandžio 2015 - 12:13
QUOTE(Kulkė @ 2015 04 13, 12:46)
drinks_cheers.gif  O taip, kiekvienas pačiūčiuotas  wub.gif

aha, taip pačiūčiuoti, kad maždaug dvigubai daugiau, nei reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 13 balandžio 2015 - 11:54
QUOTE(Paladė @ 2015 04 13, 12:53)
aha, taip pačiūčiuoti, kad maždaug dvigubai daugiau, nei reikia  biggrin.gif

Ir visi mano biggrin.gif Niekam neduosiu cool.gif biggrin.gif Aš skūpa, kas liečia pomidorų daigus biggrin.gif Niekas taip gerai nežiūrės jų kaip aš cool.gif O va jau vaisių, pačių pomidorų niekam negaila biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 13 balandžio 2015 - 11:57
tuos iščiūčiuotus ir reikia perleisti naujokėms, kad matytų, kaip turi daigas atrodyt biggrin.gif
prisipirks leisgyvių turguj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 13 balandžio 2015 - 11:57
QUOTE(Paladė @ 2015 04 13, 12:51)
naujokės labiau brangina kiekvieną daigą, o tu ir aš labiau abejingos, jei kokio ir neliks  biggrin.gif

Baik baikas.Mano visi vienetiniai ir neįkainojami.Raudočiau balsu ,plaukus raučiausi unsure.gif Nu tik dėl hibridų ne.Man jie negardūs schmoll.gif

Bet,jei aš daba turguj pirkčiau ir pasakyčiau,kad aš jau ne naujokė,kažkaip abejoju ar man papigiai parduotų g.gif
Atsakyti

gal kažkur turguose ir būna tvirtų daigų, bet kiek pas save mačiau, tai tokie svyruonėliai šviesiai žalsvi, kad dar ir atsipaipaliot po sodinimo laiko reikės daug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 13 balandžio 2015 - 11:59