Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(vaidastep @ 2015 04 12, 09:07)
jo pas mane ir apkandziojo ,ale as beliedama aptaskiau tai nuo to jauciu blush2.gif

prisipazystat kur jusu pomikai sendien biggrin.gif as vakar palikau siltnami ,ale sendien baisu kas daros lauke,kazin eit man juos parnest ar palaikyt  g.gif dar nebuvau lauk nosies iskisus blush2.gif

Taip, ir pas mane jie gyvena šiltnamyje. Nu bet kas čia per orų prognozės??? blink.gif blink.gif blink.gif Tegu prisipažįsta, kas jas taip smarkiai pakeitė... Vėl jokios saulės visą savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 04 12, 10:29)
Sėjau ir tabletėje ir vazonėliuose po vieną- rezultatas- vienas silpnas trilapis  daigelis, be viršūnės, nežinia, kas iš jo bus.  biggrin.gif

turėtų išleisti naują ūglį iš tos pačios vietos, lauk.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 12, 10:32)
turėtų išleisti naują ūglį iš tos pačios vietos, lauk.

Dėkui, aišku lauksiu. 4u.gif Prasidėjo lietus, o rytas buvo gražus, saulėtas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 12 balandžio 2015 - 09:39
QUOTE(Dumsė @ 2015 04 12, 09:29)
Sėjau ir tabletėje ir vazonėliuose po vieną- rezultatas- vienas silpnas trilapis  daigelis, be viršūnės, nežinia, kas iš jo bus.  biggrin.gif

pernai trilapi turejau Ex raudona citrina biggrin.gif ale viskas gerai isaugo,toliau augo kaip normalus pomidoras smile.gif
prazondavau savo tremtinius ,saltoka sakyciau 8 laipsniai tik siltnami,baklazanus su agurku parsitempiau ,pomikus ir paprikas palikau blush2.gif bet gal per salta ir jiem ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 04 12, 09:07)
jo pas mane ir apkandziojo ,ale as beliedama aptaskiau tai nuo to jauciu blush2.gif

prisipazystat kur jusu pomikai sendien biggrin.gif as vakar palikau siltnami ,ale sendien baisu kas daros lauke,kazin eit man juos parnest ar palaikyt  g.gif dar nebuvau lauk nosies iskisus blush2.gif

Mano viskas šiltnamyje. Šilumos ten nei kvapo, bet bent šviesos gauna, o namie iš viso naktis. Gal po pietų išsigiedrys.
Atsakyti
Mano daigai vieni balkone, kiti ant palangės. Pas mus kol kas pajūry saulė, gražu...
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 10, 14:48)
mano chocolate stripes iš mamkos Nežinaukasbustie2, ei, mieloji, atsiliepk, išspręsk šį klausimą  biggrin.gif

Oi, nepamenu kokie buvo lapai kai auginau... Atrodo, kad bulviniai. Seklos pirktos is Premier seeds direct ir aprasyme raso, kad turi but normalus lapai...

"Chocolate Stripes"

An unusual Heirloom prolific variety unique in both colour and quality of flavor. Maturing mid- season very large, indeterminate, regular-leaf tomato plants with some disease resistance deliver large crops of 3-4 inch beefsteak type fruits of mahogany chocolate with dark, olive green-striping. Fruits have a delicious, complex, rich, sweet, earthy tomato flavour and an ideal balance of meatiness and juicyness. Indeterminate. Matures 80+ days from first leaves.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 12, 09:34)
Timpt už vadžių ir vėl iš pradžių.. doh.gif

Ai,čia gali ir kirviu kaip kuolus tašyt,ale ranka pavargs,o tolko nebus user posted image.Daba jau nuo rudens prasidės:dvi temos Kur gauti samocvietų,dar dvi Gal žinot kur yra pirkti samocvietų,dvi Aš irgi noriu samocvietų,viena Gavau samocvietų,valio valio ,dvi Gal ir man galit nors vieną sėkliukę samocvietų,viena Nedygsta mano samocvietai ir galiausiai Gelbėkit,mane samocvietai uždaužt nori.Ir dar atskira tema Ar samovietai hibridai user posted image
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 12, 13:29)
Ai,čia gali ir kirviu kaip kuolus tašyt,ale ranka pavargs,o tolko nebus user posted image.Daba jau nuo rudens prasidės:dvi temos Kur gauti samocvietų,dar dvi Gal žinot kur yra pirkti samocvietų,dvi Aš irgi noriu samocvietų,viena Gavau samocvietų,valio valio ,dvi Gal ir man galit nors vieną sėkliukę samocvietų,viena Nedygsta mano samocvietai ir galiausiai Gelbėkit,mane samocvietai uždaužt nori.Ir dar atskira tema Ar samovietai hibridai user posted image

praleidai pavasarinę temą - sunkiai dygsta samocvietai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 12, 13:44)
praleidai pavasarinę temą - sunkiai dygsta samocvietai  biggrin.gif

Ugu,tiksliai.Čia tarp Nedygsta ir Gelbėkit dar dvi temos būna Sunkiai....Ir dar viena Sukišau sėklų kiek turėjau,abo nedygsta user posted image.
Atsakyti
Kas is manes gavo Chocolate stripes - jos pirktines. Daug supakuota buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2015 04 12, 13:58)
Kas is manes gavo Chocolate stripes - jos pirktines. Daug supakuota buvo  4u.gif

vadinas turėsiu originalius biggrin.gif Puikiai dygo, kiek pasėjau tiek turiu
Aurute, ir tau klius vienas perteklinis originalus Chocolate stripes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 12 balandžio 2015 - 13:12