Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Ex @ 2015 04 12, 08:34)
Timpt už vadžių ir vėl iš pradžių.. doh.gif vėl reikia kažkokių įrodymų. Šįmet visą pavasarį rašiau ir vis kartojau (pernai ir užpernai taip pat), kad Samocvietų sėklas jau seniai pati renku. Ir fotkes rodžiau, kad niekuo nesiskiria nuo tų originalių. Imu suprast, kad šuns balsas į dangų neina cool.gif

Eina, eina, žinau, kad renkat, tik pirkot kaip veislę, be hibrido žymeklio, o mano rinktos iš hibridinio augalo, užtat kankina abejonės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 12, 08:34)
Timpt už vadžių ir vėl iš pradžių.. doh.gif vėl reikia kažkokių įrodymų. Šįmet visą pavasarį rašiau ir vis kartojau (pernai ir užpernai taip pat), kad Samocvietų sėklas jau seniai pati renku. Ir fotkes rodžiau, kad niekuo nesiskiria nuo tų originalių. Imu suprast, kad šuns balsas į dangų neina cool.gif

Dar ir kaip eina, vakar kaip tik galvojau, kaži Sungold sėklų iškrapščius, užaugtų panašiai, ar ne g.gif šiemet bet Schettelige sėklų nemačiau.
Atsakyti
Kažkokia pikta saulė pastarąsias dienas pasitaikė - apkandžiojo kai kurių daigelių lapus, teko apskabyt.... Nors prieš tai nemažai nešiojau į šiltnamį, tik su kelių dienų pertrauka, kuomet šalta ir lietinga buvo g.gif Paprikos su baklažanas nepaliestos, o vat pomidorai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 04 12, 09:01)
Kažkokia pikta saulė pastarąsias dienas pasitaikė - apkandžiojo kai kurių daigelių lapus, teko apskabyt.... Nors prieš tai nemažai nešiojau į šiltnamį, tik su kelių dienų pertrauka, kuomet šalta ir lietinga buvo  g.gif  Paprikos su baklažanas nepaliestos, o vat pomidorai...  doh.gif

jo pas mane ir apkandziojo ,ale as beliedama aptaskiau tai nuo to jauciu blush2.gif

prisipazystat kur jusu pomikai sendien biggrin.gif as vakar palikau siltnami ,ale sendien baisu kas daros lauke,kazin eit man juos parnest ar palaikyt g.gif dar nebuvau lauk nosies iskisus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 04 12, 09:07)
jo pas mane ir apkandziojo ,ale as beliedama aptaskiau tai nuo to jauciu blush2.gif

Aš neliejau, vistiek apkandžiojo...
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 04 12, 10:07)

prisipazystat kur jusu pomikai sendien biggrin.gif

gyvena balkone
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 12, 09:34)

Viską prisimenu, todėl ir prašiau parinti sėklų 4u.gif
Atsakyti

Ant palangės tysta hihihi.gif
Atsakyti

prisipazystat kur jusu pomikai sendien biggrin.gif as vakar palikau siltnami ,ale sendien baisu kas daros lauke,kazin eit man juos parnest ar palaikyt  g.gif dar nebuvau lauk nosies iskisus blush2.gif

Šiltnamyje pomidorai, beveik visi. Nakvojo šiltnamyje, užvožti kartoninėmis dėžėmis. Keletą pasodinau į žemę. Man rodos, kad vis tiek šiltamyje geriau, negu namuose. smile.gif Po pietų turėtų vėl pasirodyti saulė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 04 12, 09:59)
Dar ir kaip eina, vakar kaip tik galvojau, kaži Sungold sėklų iškrapščius, užaugtų panašiai, ar ne  g.gif šiemet bet Schettelige sėklų nemačiau.

Per vėlai ieškojai mirksiukas.gif Aš sausį dar gavau. mirksiukas.gif
Papildyta:

Mano neįstiklintam balkone po agro. Jau kelintą dieną juos stresuoju, o jie gražėja. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 04 12, 09:07)

prisipazystat kur jusu pomikai sendien biggrin.gif as vakar palikau siltnami

Mano šiltnamyje visi. Vakar jau buvau keletą palikus šiandien visus išnešiau tik baklažanus ir agurkus palikau namie
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 04 12, 09:24)
Pas mane beveik visos seklos sitaip dygo ,kai atsejau dar po kelias prie tu neisdygusiu tai isdygo ir tos is anksciau ir tos kur atsejau  doh.gif o samocveta sejau tabletej ,tai labai greit isdygo pas mane jis tongue.gif

Sėjau ir tabletėje ir vazonėliuose po vieną- rezultatas- vienas silpnas trilapis daigelis, be viršūnės, nežinia, kas iš jo bus. biggrin.gif
Atsakyti