Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Dumsė @ 2015 04 11, 11:03)
Norėčiau, kad ir mane šitaip samocvetai pultų  lotuliukas.gif  Ar galima bus  prašyti sėklų, jeigu nieko nesigaus?  smile.gif

Samicvetų sėklų daufiau neturiu, bet žadu spjaudytis. doh.gif
Atsakyti

Kaip suprast??? Ola-polka pas mane jau pomidorų primezgę...tai nori pasakyti, kad neaugs tie pomidorai???

Kada sėjai tą gražuolį?

augs augs smile.gif...asiku jei ne stiklinej augini smile.gif... mano cia dar mazoj taroj, 2l tai kaip tokiam daigui tikrai jau vargas.... nu kaip jau rasiau turiu tik kelis tokius peraugelius, tai nesuku galvos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 11 balandžio 2015 - 23:42
QUOTE(Dumsė @ 2015 04 11, 11:50)
Jeigu man nieko nesigaus  biggrin.gif

samocvietai hibridai, kažin ar kas rinks sėklas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 12, 08:56)

Jei pasiteisins kad skanūs teks iš rudens seklu užsisakyti sėkleleje smile.gif Pas mane irgi samocvetai sunkiai dygo atsejau, po to kitos išlindo tai irgi kelis daigus turiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 12 balandžio 2015 - 08:01
QUOTE(snaige123 @ 2015 04 12, 08:59)
Jei pasiteisins kad skanūs teks iš rudens seklu užsisakyti sėkleleje  smile.gif  Pas mane irgi samocvetai sunkiai dygo atsejau, po to kitos išlindo tai irgi kelis daigus turiu  ax.gif

mano ir pernai, ir šiemet ilgai lindo. vis pradedu nuo vienos sėklos, kai ta neišlenda sėju kitą, o kai išlenda, tai visos kartu po kelių savaičių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 12, 07:56)

Aš rinkau ax.gif darau eksperimentą- pasisėjau krapštytinių ir pirktinių, žiūrėsiu kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 04 11, 21:56)
Kam pomidorai žydi ir kankolus mezga, kas šiandien tik sėją baigė lotuliukas.gif
Gavau savo išsvajotuosius, pasėjau 4u.gif
user posted image

Na va, kaip smagu thumbup.gif As pernai irgi sejau balandzio 12d. paskutinius, tai derliaus rugpjuti turejau smile.gif Paragavimui buvo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 04 12, 09:06)
Aš rinkau  ax.gif darau eksperimentą- pasisėjau krapštytinių ir pirktinių, žiūrėsiu kas gausis  biggrin.gif

būtinai pasidalink patirtim rudeniop, gal pirmos kartos niekuo nesiskirs g.gif , nebesikraustysim iš proto dėl sėklų gavimo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ginaja @ 2015 04 12, 09:07)
Na va, kaip smagu thumbup.gif  As pernai irgi sejau balandzio 12d. paskutinius, tai derliaus rugpjuti turejau smile.gif Paragavimui buvo smile.gif

kaip suprantu, tai čia esmė vezuvijaus pomidorai, kurie žieminiai ir kekėmis per žiemą kabo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 12, 08:05)
mano ir pernai, ir šiemet ilgai lindo. vis pradedu nuo vienos sėklos, kai ta neišlenda sėju kitą, o kai išlenda, tai visos kartu po kelių savaičių smile.gif

Pas mane beveik visos seklos sitaip dygo ,kai atsejau dar po kelias prie tu neisdygusiu tai isdygo ir tos is anksciau ir tos kur atsejau doh.gif o samocveta sejau tabletej ,tai labai greit isdygo pas mane jis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 12, 09:21)
būtinai pasidalink patirtim rudeniop, gal pirmos kartos niekuo nesiskirs  g.gif , nebesikraustysim iš proto dėl sėklų gavimo  biggrin.gif

Timpt už vadžių ir vėl iš pradžių.. doh.gif vėl reikia kažkokių įrodymų. Šįmet visą pavasarį rašiau ir vis kartojau (pernai ir užpernai taip pat), kad Samocvietų sėklas jau seniai pati renku. Ir fotkes rodžiau, kad niekuo nesiskiria nuo tų originalių. Imu suprast, kad šuns balsas į dangų neina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 12, 08:34)
Timpt už vadžių ir vėl iš pradžių.. doh.gif vėl reikia kažkokių įrodymų. Šįmet visą pavasarį rašiau ir vis kartojau (pernai ir užpernai taip pat), kad Samocvietų sėklas jau seniai pati renku. Ir fotkes rodžiau, kad niekuo nesiskiria nuo tų originalių. Imu suprast, kad šuns balsas į dangų neina cool.gif

eina eina ,as viska girdejau viska zinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 12, 09:34)

pas tave поле Чудес biggrin.gif , vis ne kaip pas žmones biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 12 balandžio 2015 - 08:44