Įkraunama...
Įkraunama...

2015 kovinukai

Hahahaha visa ryta žvengiu dėl mikrobu prilipusiu prie dupcēs, oj negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2015 04 11, 14:25)
o kiek jai metų?
turbūt marazmai jau prasidėję yra  blush2.gif

Dabar tiksliai nezinau, bet turetu buti 54-55
Atsakyti
Labas rytas! Atsibudau su biski skaudancia gerklę nors niekur nebuvau, watafak?!
Ikaliau kavos ir gerai jauciuosi, blyn nu vieną per dieną tikrai sau leisiu kartais, ner čia ko:) medūza pradėjo lbj niežėti, ir nesupratau ar čia sekso norisi ar čia jau koks grybas ar bbz uždegimas. Ir dar po gimdymo nemalonu sysiot, iki šiol, 11 dienų, bet kažkaip tikinu save, kad čia norma, ane? Matot, kai galiorkoj pagimdai, nespėji į visus meduzinius pokalbius, lievai))

Aš lyginau prieš gimdymą, vyras man nupirko super truper lyginimo sistemą Philips, (nes aimanavau kaip čia kudikeliui su senu lygintuvu bla bla..) kuri dabar žiūri į mane smerkianciai iš spintelės, nes nelyginu.

Apie afigenus patarimus - man teta skambino, fone Petro kaprizus išgirdo (tik kurčias neisgirstu), ir sako - tai o tu nežinai, kad iškart grįžus reikėjo gi Petrui duot savo pieno atsigert, kad broliai nesipyktu :-D

O dėl muiliuko, tai aš esu kisus maža ūkiško muilo žirneli pirmagimiui, kai jam pusės metų kažkur kietejo. smile.gif
Atsakyti
SOS! Nuemiau pampersa ir galvojau iskrisiu is koju😯vienos gleives😕pradejau bakterijas duot, ar cia gali but nuo ju?
Atsakyti
~supervisor~, nieko dar nezinau kakiu tema g.gif

Jei kasdien suvalgau po saujele graikisku riesutu ir nepastebiu jokiu berimu ant zuikio, ar jau galima tvirtinti kad jam nera alergijos sitiems riesutams ir as galiu suvalgyti ju daugiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2015 04 11, 17:15)
~supervisor~, nieko dar nezinau kakiu tema  g.gif

Jei kasdien suvalgau po saujele graikisku riesutu ir nepastebiu jokiu berimu ant zuikio, ar jau galima tvirtinti kad jam nera alergijos sitiems riesutams ir as galiu suvalgyti ju daugiau? g.gif

Manau, kad galima😊
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 04 11, 14:19)
SOS! Nuemiau pampersa ir galvojau iskrisiu is koju😯vienos gleives😕pradejau bakterijas duot, ar cia gali but nuo ju?

o vaikas labai reke pries kaki? nes maniske dazniausiai jei rekia tai kakis gleivetas buna... o ar del bakteriju nzn, gal pakomentuos kas ju yr dave blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 04 11, 08:03)
Mejja, tai cia nuo gimimo svorio, o kiek nuo nukritusio priaugot? Bent jau IRL sako, kad tiknuo 10 paros pradeda augti svoris (aisku gali ir ansciau), o tavo beibiui 12 dienu....jei vaikas ramus, sysioja, kakoja tai as dar kuri laika neduociau ir ziureciau ar padetis keiciasi😇

Jeigu nuo nukritusio skaiciuotu, tai +500 g su kapeikom bigsmile.gif
Jis apie 10% savo svorio buvo pametes.

QUOTE(mindira @ 2015 04 11, 09:24)
Primaitinsi?

Kalkit mane prie kryžiaus - neduosiu biggrin.gif ir kas svarbiausia gydytojas ir sesele zino mano nuomone siuo klausimu ir vis vien driso uzsiminti cool.gif
Vaikas ramus, sisioja ir kakoja daug ir diena ir nakti. Tegu maziau kabinejasi tongue.gif

QUOTE(Krendel' @ 2015 04 11, 14:25)
Matot, kai galiorkoj pagimdai, nespėji į visus meduzinius pokalbius, lievai))

Man kitos bedos. Ilgiau pavaiksciojus atrodo, kad is kris lauk gimda. Tempia i apačia. unsure.gif Klubus maudzia irgi.

QUOTE(Magnetukas @ 2015 04 11, 17:15)
jei kasdien suvalgau po saujele graikisku riesutu ir nepastebiu jokiu berimu ant zuikio, ar jau galima tvirtinti kad jam nera alergijos sitiems riesutams ir as galiu suvalgyti ju daugiau? g.gif

Manau, kad gali drasiai smile.gif
Atsakyti
Krendel, ar davei pieno lotuliukas.gif tinginio reikėjo atpjauti ir stiklinę dar savo pieno nutraukti lotuliukas.gif
Beje, tiek sugundei su tuo tinginiu, stovi akyse tie 3 aukštai lotuliukas.gif nuėjau ir nusipirkau ingridientu, pasidariau du maišus doh.gif dabar apsivalgysiu lotuliukas.gif

Man ir tie kakiai galvoje, reikia vėl paskaityti tą straipsnį apie juos ir foto pažiūrėti g.gif
Nes taip skystokai varo, nu bet spalva garstyčių, ir daug grudeliu g.gif
Aš irgi galvoju gal reikia bakterijų pradėti duoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindira: 11 balandžio 2015 - 18:47
QUOTE(mascarra @ 2015 04 11, 19:39)
o vaikas labai reke pries kaki? nes maniske dazniausiai jei rekia tai kakis gleivetas buna... o ar del bakteriju nzn, gal pakomentuos kas ju yr dave  blush2.gif

Nea..ir siaip ji nerekauja, nuo gimimo kelis kartus yra verkus, inkscia ji, urzgia, stena, bet neverkia....perhalvojau, kad vienintelis naujas maistas vskar buvo aisbergo salota nu ir bakterijos😕ziuresiy kas toliau bus😐
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2015 04 11, 19:46)
Jeigu nuo nukritusio skaiciuotu,  tai +500 g su kapeikom  bigsmile.gif
Jis apie 10% savo svorio buvo pametes.
Kalkit mane prie kryžiaus - neduosiu biggrin.gif ir kas svarbiausia gydytojas ir sesele zino mano nuomone siuo klausimu ir vis vien driso uzsiminti  cool.gif
Vaikas ramus,  sisioja ir kakoja daug ir diena ir nakti.  Tegu maziau kabinejasi tongue.gif
Man kitos bedos.  Ilgiau pavaiksciojus atrodo, kad is kris lauk gimda. Tempia i apačia.  unsure.gif Klubus maudzia irgi.
Manau, kad gali drasiai smile.gif

Tai daug priaugot, kam tas mišinys dar blink.gif doh.gif

Mascarra, jums būna gleivetas kakis, tai gal pastebėjai nuo ko, ką nors kai suvalgai?
Atsakyti
Supervisor gal kaźkokį nauja produkta valgei kurio nesutoleravo, keista būtu jei nuo bakteriju bet jei tik jos manai kad buvo kažkas kitko racione tai gal ir nuo ju g.gif na aš čia taip garsiai mastau:)
Aš duodu bakterijas bet neturėjom kakiu bėdu vis pasitikrinu apie kakius čia
http://www.tevu-darz...kakuti-ismatas/
Atsakyti