Įkraunama...
Įkraunama...

2015 kovinukai

QUOTE(Ksesanko @ 2015 04 10, 22:27)
Sveikos
as tai vaiko ilgiau, negu 3 val. nepalieku, tai ir pieno nereikia nutraukineti. idomu, ar paimtu buteliuka? dukra neeme. atsimenu nusitraukiau, palikau mamai 4 men. ir isvaziavome i drauges gimtadieni. mama skambina panikoje: VAIKAS NEIMA BUTELIUKO IR REKIA BE SUSTOJIMO.  teko lekti namo  doh.gif

Man buvo tokia situacija tik aš buvau koncerte, teko bėgti namo maitinti ir paskui vėl į koncertą, gerai kad šalia namų. Bet maniškis buteliuką imdavo, tik ne nutraukta pieną doh.gif

QUOTE(Saule Li @ 2015 04 10, 23:50)
Iki kiek laiko jus zadate lyginti vaiku isskalbtus rubelius? Pas mane kaip dviem, tai labai greitai kaupiasi rubeliu kruvos  smile.gif

Nelyginau, nelyginu ir dabar 4u.gif
Nespeciau, nes kasdien skalbenke sukasi.
O ir tyngiu, geriau jau pagulesiu prie vaiko biggrin.gif

QUOTE(Ožkaragis @ 2015 04 11, 00:16)

Buvom ir mes šiandien pas gydytoją, tai mėnesio proga ~5100 g. Ir 58 cm.

Einu pažiūrėti kiek čia priaugot

QUOTE(mejja @ 2015 04 11, 07:34)
L
Vakar buvom pas gydytoja. Sunus sveria 4030g. T.y. +150g nuo gimimo svorio. Tai gavome pasiulyma primaitinti misinuku Aptamil  bigsmile.gif

Primaitinsi?
Atsakyti
Bet is tiesu iki 10 paros vaikai meta svori ir tik veliau pradeda priaugineti. Mejja juk numete taviskis tikriausiai dar. Tai +150 nuo gimimo svorio visai geras rezultatas. ot tos gydytojos....gerai, kad tu jos nesikalusysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ožkaragi, tai labai normaliai priaugo ir ūgio irgi biggrin.gif
O kiek tu buvai galvojusi kad priaugs? Kažkaip ten daugiau manei?

Aš vakar ūgį pamatavau, tai jei tiksliai tai irgi 3 cm paaugo rolleyes.gif nes rūbai jau keli nebetinka, jau teko maisiuka imti ir pradėti dėti atskirai 4u.gif
Man net keista, Pirmagimis buvo mažesnis, tai ir rūbų mums užteko žymiai ilgiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule Li @ 2015 04 10, 20:50)
Iki kiek laiko jus zadate lyginti vaiku isskalbtus rubelius? Pas mane kaip dviem, tai labai greitai kaupiasi rubeliu kruvos  smile.gif

Prisiduodu ir as naujoje temoje.Gyvename gerai,svarbiausia maze sveika kol kas.Be galo bijojau,kad nebutu alergiska kaip dicke,tfu tfu tfu viskas gerai.
Naktimis miegame gerai iki 6h smile.gif Diena buna visko-nemegsta nei nesynes,nei autokedutes,nei vezime buti lauke.
Beje,nelyginu,nes turiu el.dziovykle,tai po jos dziovinimo kazkaip nebereikia,kitu atveju gal rubelius prie kuno ir islyginciau.
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2015 04 11, 09:29)
Ožkaragi,  tai labai normaliai priaugo ir ūgio irgi  biggrin.gif
O kiek tu buvai galvojusi kad priaugs?  Kažkaip ten daugiau manei? 

Aš kažkaip galvojau, kad ne nuo gimimo svorio matuoja smile.gif nes nuo jo tai gi numetęs buvo iki 3600 smile.gif ale pasirodo, nuo gimimo, tai tada tas prieūgis mažesnis gaunasi. Nu ir dar pora šimtų gramų numetė dėl bodžio ir sauskelnės
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 04 11, 04:48)
Nelyginau nei vienam vaikui😊 mano nuomone per daug steriliai irgi nera gerai😇

drinks_cheers.gif Paskui ir alergijų daugiau pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(Ožkaragis @ 2015 04 11, 10:19)
Aš kažkaip galvojau, kad ne nuo gimimo svorio matuoja smile.gif nes nuo jo tai gi numetęs buvo iki 3600 smile.gif ale pasirodo, nuo gimimo, tai tada tas prieūgis mažesnis gaunasi. Nu ir dar pora šimtų gramų numetė dėl bodžio ir sauskelnės

Nesąmonė, tigi nemažai numeta to svorio, aš tai vistiek skaitysiu nuo to kiek numetė ax.gif
Na tada jums nemažai gaunasi prieaugio bigsmile.gif

Mes su Mb specialiai pasverem rūbelius ir pampersa, jų nebuvo net 100 gramų lotuliukas.gif

Išsimiegojau gerai šiandien bigsmile.gif kad ir kėlėsi kas 2,5 val. Bet nezirze ir uzmigdavo greitai thumbup.gif
Ir oras toks gražus, norisi išeiti kur nors, aišku labiausiai tai į gamtą norėčiau bigsmile.gif O ne bulvaru važinėtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agmor @ 2015 04 10, 14:59)
Labas, drauge! Aš irgi ant cukraus dietos biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Saule Li @ 2015 04 10, 23:34)
Tai gal tada as cia per daug persistengiu g.gif  Mano mama sake, kad pora menesiu reiketu palyginti. Lyginu ir palas, ir apatinius, ir virsutinius rubelius. Netgi visus merliukus lyginu. Gal tada ir man nebelyginti, nes labai jau greitai tos kruvos ant lyginimo lentos kaupiasi g.gif

nelyginau ir nelyginsiu schmoll.gif nenoriu plastikiniam burbule vaiko augint blush2.gif mumis su sese vaikystej net suknelem nerenge, ale mikrooobai prie dupces prilips blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2015 04 11, 12:41)
mumis su sese vaikystej net suknelem nerenge, ale mikrooobai prie dupces prilips  blink.gif

O kas cia per briedas lotuliukas.gif
Tiesa, kalbant apie mano kriksto motinele, kazkada rasiau, kad kvailus patarimus dalina. Tai va, naujas patarimas nuo viduriu uzkietejimo - patepti iseinamaja anga muilu. Taip geriau isslys doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule Li @ 2015 04 11, 12:47)
O kas cia per briedas  lotuliukas.gif
Tiesa, kalbant apie mano kriksto motinele, kazkada rasiau, kad kvailus patarimus dalina. Tai va, naujas patarimas nuo viduriu uzkietejimo - patepti iseinamaja anga muilu. Taip geriau isslys  doh.gif  lotuliukas.gif

O jezau blink.gif lotuliukas.gif turbūt pati išbandė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2015 04 11, 14:02)
O jezau  blink.gif  lotuliukas.gif turbūt pati išbandė  lotuliukas.gif

Na bet IS KUR ateina I galva dar tokius patarimus metyti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule Li @ 2015 04 11, 13:22)
Na bet IS KUR ateina I galva dar tokius patarimus metyti... doh.gif

o kiek jai metų?
turbūt marazmai jau prasidėję yra blush2.gif
Atsakyti