Įkraunama...
Įkraunama...

2015 kovinukai

QUOTE(evelinalien @ 2015 04 10, 12:50)

Noriu- turiu Sena tūndra  lotuliukas.gif  šiaip žymiausias Lv vykstantis tai Positivus festivalis, bet jis Liepos mėn. 17-18-19

tongue.gif senai tundrai ir su atmintim negerai. Vel jis man cia smegenyna plauna, pasirodo cia estijoje festivalius kazkoks rugpjucio men doh.gif Sako varom su broliu , arba dar geriau - ISLEISK mane su draugais lotuliukas.gif pzd 13 -kos metu lotuliukas.gif sako tu mane pazisti , as neprisidirbsiu lotuliukas.gif

QUOTE(Cuddle @ 2015 04 10, 15:13)

NoriuTuriu, nelaukiu as tu paaugliniu laiku, bijociau visur isleisti.

zinok ir baisu ir smagu biggrin.gif

O del leimenuku - pas mane cia trauuuuras, kaip ir del siknos dydzio , dabar 2 dydziais padidejus bigsmile.gif Tikiuosi greit griziu prie savo mylimo A- dydzio biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Sveikos. jau fb parasiau, kad siandien mums 2 men. sveriame 4850 g. 57 cm. siaip svere su drabuzeliais 5080 g. ir uzrase, kad sveriame 4850 smile.gif

mes visi gulomes i lova apie 21,30. uzmiega ponaitis apie 22,00 val, jei pilvas nekankina. keliasi dazniausia kas 3 val. dabar jau pradejo stabiliai keltis apie 1.30 - 2.00 val. bet as kazkaip gan gerai issimiegu. jei dar dukra i darzeli nereiketu zadinti ir ruosti, tai issimiegociau dar geriau. tai labai laukiu iseigyniu. as poryciis apie 5,30-6.00 val. paguldau suneli ant pilvo ir jis ismiega iki 9 val. o buna, kad ir iki 9,30-10,00 val.

as tai vaiko ilgiau, negu 3 val. nepalieku, tai ir pieno nereikia nutraukineti. idomu, ar paimtu buteliuka? dukra neeme. atsimenu nusitraukiau, palikau mamai 4 men. ir isvaziavome i drauges gimtadieni. mama skambina panikoje: VAIKAS NEIMA BUTELIUKO IR REKIA BE SUSTOJIMO. teko lekti namo doh.gif
Atsakyti
Iki kiek laiko jus zadate lyginti vaiku isskalbtus rubelius? Pas mane kaip dviem, tai labai greitai kaupiasi rubeliu kruvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule Li @ 2015 04 10, 23:50)
Iki kiek laiko jus zadate lyginti vaiku isskalbtus rubelius? Pas mane kaip dviem, tai labai greitai kaupiasi rubeliu kruvos  smile.gif

Ke, lyginti? biggrin.gif kada tu spėji su savo DVIEM?

Aš lyginau tik ruošdama visą kraitį dar negimusiam vaikėzui blush2.gif dar kai turėjau pilvą ir daaaaug laiko... Daugiau nea blush2.gif

Buvom ir mes šiandien pas gydytoją, tai mėnesio proga ~5100 g. Ir 58 cm.
Atsakyti
QUOTE(Ožkaragis @ 2015 04 11, 01:16)
Ke, lyginti? biggrin.gif kada tu spėji su savo DVIEM?

Aš lyginau tik ruošdama visą kraitį dar negimusiam vaikėzui  blush2.gif dar kai turėjau pilvą ir daaaaug laiko... Daugiau nea  blush2.gif

Tai gal tada as cia per daug persistengiu g.gif Mano mama sake, kad pora menesiu reiketu palyginti. Lyginu ir palas, ir apatinius, ir virsutinius rubelius. Netgi visus merliukus lyginu. Gal tada ir man nebelyginti, nes labai jau greitai tos kruvos ant lyginimo lentos kaupiasi g.gif
Atsakyti
Aš nelyginau. Ir dabar nelyginu.
Atsakyti
Nebyginu nieko, kaip ir Ozkaragis, islyginau viska nescia budama, viskas biggrin.gif i
Atsakyti
QUOTE(Akemi @ 2015 04 10, 22:20)
Aš nelyginau.  Ir dabar nelyginu.

Nelyginu ir as.
Atsakyti
Nelyginau nei vienam vaikui😊 mano nuomone per daug steriliai irgi nera gerai😇

Mano vidurinelis pirma naktis be pamperso, aisku ir didcke kartu. Niu tai vaikinas atsikeli katik, nuejom kartu i tuoleta, o didcke pucia i aki😂😃😐
Atsakyti
Aš lyginau lyginu ir lyginsiu smile.gif Ne dėl sterilumo, bet šiaip
man taip tvarkingiau ax.gif Gal kada įsigysim džiovyklę su lyginimo funkcija bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2015 04 09, 20:20)
o tai lietuvoj kada pirmas skiepas? NO tik po 6sav, bet mes neskiepysim smile.gif

Lietuvoj dar GN suleidzia unsure.gif

Labas rytas,
Musu dienos, musu naktys biggrin.gif mazasis zmogus nakti valgo ir kakoja pilnu tempu. Nespeju keisti biggrin.gif

Vakar buvom pas gydytoja. Sunus sveria 4030g. T.y. +150g nuo gimimo svorio. Tai gavome pasiulyma primaitinti misinuku Aptamil bigsmile.gif

Lyginu ir as. Bet tik bodzius ant greicio. Lyginsiu tik kol pilnai bambute uzgis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mejja: 11 balandžio 2015 - 06:36
QUOTE(mejja @ 2015 04 11, 07:34)
Lietuvoj dar GN suleidzia  unsure.gif

Labas rytas,
Musu dienos, musu naktys biggrin.gif mazasis zmogus nakti valgo ir kakoja pilnu tempu. Nespeju keisti biggrin.gif

Vakar buvom pas gydytoja. Sunus sveria 4030g. T.y. +150g nuo gimimo svorio. Tai gavome pasiulyma primaitinti misinuku Aptamil  bigsmile.gif

Lyginu ir as. Bet tik bodzius ant greicio. Lyginsiu tik kol pilnai bambute uzgis  ax.gif

Mejja, tai cia nuo gimimo svorio, o kiek nuo nukritusio priaugot? Bent jau IRL sako, kad tiknuo 10 paros pradeda augti svoris (aisku gali ir ansciau), o tavo beibiui 12 dienu....jei vaikas ramus, sysioja, kakoja tai as dar kuri laika neduociau ir ziureciau ar padetis keiciasi😇
Atsakyti