Įkraunama...
Įkraunama...

2015 kovinukai

QUOTE(Krendel' @ 2015 04 10, 15:08)
Mergoooos, ką tik vos nenualpau ir prisiminiau tą jausmą kai pakritus gelezis. Maitinančios, vartojat kokia geležį? Kokius dar kaliosus kas valgo? Pasidalinam!)))

Jo jo laba diena, koks oras gražus bla bla, neissimiegojau, nes bla.bla bla papai kakiai varskytes iš burnos, Užtat ikaliau kavos pirmaaaakart ir issikakojau  biggrin.gif

nieko nevartoju, pabaigiau kai nestuke.gif buvau, tai dabar net nežinau ar ji gera, reiktų pasitikrinti kraują g.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Cuddle @ 2015 04 10, 15:13)
vasara, as irgi bijau su tuo nusitraukinejimu, tamsus juodas miskas, nors va Saule Li, sako, kad neko tokio, tiesiog bandyti reikia, kazkada bandziau, tai 60ml, vos ne vos nusitraukiau, idejau i kamera, lai stovi, bus alkio kokiam kirminui numalsinti biggrin.gif

mano pirmagimis, tai šaldyto negerdavo doh.gif skonis pasikeisdavo matyt doh.gif
nors tada prieš tiek metų negalvojau kad galima į košes sunaudoti tą pieną ax.gif

QUOTE(LgB @ 2015 04 10, 15:28)
Musiske soske ima, o buteliuko ne. Tiksliau imti tai imtu, bet is jo gerti nemoka - ziauriai springsta.
Kadangi viduriukai buvo lyg pakieteje, gyd liepe duoti virinto vandens retkarciais, tai ir pabandem buteli smile.gif)

nu ir padėjo tas vanduo?

Labuks 4u.gif
prisivaikščiojom visa šeimyna ax.gif ėjau dar vienos liemenėlės maitinančiai pirktis, dar norėčiau vėliau kada gražią nusipirkti, o ne bobišką lotuliukas.gif
Atsakyti
oras wub.gif wub.gif nu kad dabar taip ilgiau toks ir šilčiau .. norėtum... žodžiu su savim pasišnekėjau biggrin.gif

QUOTE(Krendel' @ 2015 04 10, 14:08)
Mergoooos, ką tik vos nenualpau ir prisiminiau tą jausmą kai pakritus gelezis. Maitinančios, vartojat kokia geležį? Kokius dar kaliosus kas valgo? Pasidalinam!)))

nieko .. ai reiktų aliejaus stebuklingo kokio pagert

QUOTE(vasara314 @ 2015 04 10, 14:18)
As nusitraukiau visa 100 ml pabandysiu ar ji gers iš buteliuko, nes pirmojo taip ir neėmė, nei soskės, nei buteliulo, tiesiog žiaugčiodavo  doh.gif

kaip suprantu - mano vyresnėlis gėrė iš buteliuko lygiai savaite kai buvo savaitės laiko ir kol aš ligoninėj gulėjau ir viskas. tada jau kai atsisakė papo. tai turėdavau kartais grreit susisukt iki kol alermas namie be manes nekildavo
Atsakyti
labas 4u.gif

QUOTE(~supervisor~ @ 2015 04 10, 08:28)
Sveikutes😊

Jau kaip gerai issimiegojau😉mergina nuluzo 9.45 iki 3, tada keles 5.30 ir 8 kaip sakau tik atsigere, net neatsimerkus, ir dabar dar miega👍galesiu mokintis pailsejus😊

Kaip kitu maziuku naktis?
Kokie planai savaitgaliui?

nu neblogai jums thumbup.gif
pas mus naktys panasios jau. Uzmiega apie 9val, tada taip mazdaug kas dvi valandas nubunda uzkasti. Sianakt specialiai i laikrodi bandziau ziureti, bet nelabai pamenu biggrin.gif bet nubunda 6h ponulis ir labas rytas doh.gif
Dabar miega jau kokias 4val!! buvo nubudes uzkasti ir vel nuluzo. Spejau iki pardes su juo nueit, i kiema vezima isvezti, namo parvezti ir vis dar parpia blink.gif
o girdziu jau krauna i pampi biggrin.gif

QUOTE(Akemi @ 2015 04 10, 11:54)
Mes jau namie nuo vakar.

sveiki sugrize namo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Daniela20 @ 2015 04 10, 16:39)
gavom siuntima profilkatiskai del klubuku pas ortopeda tai va reik registruotis tk dar nzn kur geriau kaune galvoju gal ortopedini registruosimes

Mes taip pat i ortopedini registruosimes
Atsakyti
Kaip noriu bulkutes😕 suvalgiau banana ir apsimetu, kad laiminga 😂
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 04 10, 16:31)
Kaip noriu bulkutes😕 suvalgiau banana ir apsimetu, kad laiminga 😂

Tai tu moterie laikykis, apsimesk toliau, bet tos nelemtos bulkos nevalgyk, nes jausti sazines grauzati pradesi kaip as biggrin.gif as siandien ir banana ir bananu traskuciu ir bandele jau sukapojau doh.gif kas toliau? g.gif
Atsakyti
As kasdien bulkutes ir pyragus kemsu... Tiksliau tai mano vienintelis maistas, nes nieko kito nenoriu, tik ju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2015 04 10, 17:49)
Tai tu moterie laikykis, apsimesk toliau, bet tos nelemtos bulkos nevalgyk, nes jausti sazines grauzati pradesi kaip as  biggrin.gif  as siandien ir banana ir bananu traskuciu ir bandele jau sukapojau  doh.gif  kas toliau?  g.gif

Nevalgau thumbup.gif
Pykstu....nusipirkom skalbianke 1/4, siandien 10/4 ir vis dar neatveze doh.gif ilga istorija, bet prizadejo kad ryt popiet turesim doh.gif isivaizduojat kiek kartu skalbsiu, kol viskaaaaa iskalbsiu doh.gif Emos drabuzius vakar pas kaimyne ejau skalbt....siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule Li @ 2015 04 10, 18:01)
As kasdien bulkutes ir pyragus kemsu... Tiksliau tai mano vienintelis maistas, nes nieko kito nenoriu, tik ju doh.gif

drinks_cheers.gif

Aš irgi vis grauziu save, jei ne bandele tada barankos doh.gif eina į trasą doh.gif

Supervisor, nu neįsivazduoju tiek laiko be skalbenkes doh.gif, nors su pirmu vaiku aplamai neturėjome jos, tik kai buvo 3 men vaikui įsigijome, su rankom plaudavau, aišku ir dziudavo ilgai, nes taip neisgresi kaip mašina doh.gif
Atsakyti
Mano mergina, kad isimigo, nuo kokiu triju smile.gif dicke pasieme vyras pebegioti, tai laikas mano, bet ji su asarom isejo, oi laukiu kada ji nurims, nes ir mano nervai jau ne geleziniai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mindira @ 2015 04 10, 15:05)
nieko nevartoju,  pabaigiau kai  nestuke.gif buvau, tai dabar net nežinau ar ji gera, reiktų pasitikrinti kraują  g.gif

lotuliukas.gif
mano pirmagimis, tai šaldyto negerdavo  doh.gif skonis pasikeisdavo matyt  doh.gif
nors tada prieš tiek metų negalvojau kad galima į košes sunaudoti tą pieną  ax.gif
nu ir padėjo tas vanduo?

Labuks  4u.gif
prisivaikščiojom visa šeimyna  ax.gif ėjau dar vienos liemenėlės maitinančiai pirktis, dar norėčiau vėliau kada gražią nusipirkti, o ne bobišką  lotuliukas.gif

Nusipirkau is H&M liemeneles maitinanciom, atrodo geros buvo, blyn dabar papai pabega is ju konkreciai, bet ir isbujojo jie man, tai gal bobiski tik ir tiktu lotuliukas.gif , bet vaikstau su maitinacioms maikutems, tos ok, tik galetu labiau pakelt g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara314 @ 2015 04 10, 18:35)
Mano mergina, kad isimigo, nuo kokiu triju smile.gif dicke pasieme vyras pebegioti, tai laikas mano, bet ji su asarom isejo, oi laukiu kada ji nurims, nes ir mano nervai jau ne geleziniai smile.gif
Papildyta:

Nusipirkau is H&M liemeneles maitinanciom, atrodo geros buvo, blyn dabar papai pabega is ju konkreciai, bet ir isbujojo jie man, tai gal bobiski tik ir tiktu  lotuliukas.gif , bet vaikstau su  maitinacioms maikutems, tos ok, tik galetu labiau pakelt  g.gif

Nepagalvojau apie H&M, bet pas mus nėra nestuke.gif skyriaus, tai gal ir staniku nėra g.gif
Šiaip man patogu tie bobiski, medvilniniai, minkšti... dar matavausi tokį kaip maikute, apsimaunamas, bet labai jau aptemptas, norėjosi laisvesnio ir nevarzancio.
Atsakyti
Mano krutine beveik tokio paties dydzio kaip ir pries nestuma. Vienu dydziu didesne. Kazkada esu sverusi siek tiek daugiau nei dabar ir nesiojau vienu dydziu didesnes liemeneles. Tai jas issitraukiau is spintos ir dabar jas nesioju. Maitinanciu mamu liemeneliu man neprireike.
Atsakyti