QUOTE(Mifi @ 2015 04 10, 06:44)
Mūsų mažoji irgi būdrauja daugiausiai ant rankų, dar kartais BB gultukas suveikia
Pelėdžiukė ji pas mus, visą dieną pramiega, vakare apie 5-6 atsibunda ir prabūdrauja iki 22-23 valandos su trumpais nusnūdimais
Vakar buvom pas kardiologę echoskopui, tai skylutė gan nemaža ir neužsitraukusi dar vis, tai kai bus trys mėn vėl reiks eit žiūrėt.
Sveikutes
Krendel,su 31 gimtadieniu tave ir lai gyvenimas tik grazeja su kiekviena diena
Tikrai kaip smagu skaityti tavo zinutes,visada net niuriausia nuotaika pakyla
As nieko nevartoju po gimdymo nors manau reiktu,sakau reik paprasyt kad padarytu kraujo tyrima isplestini.Nes irgi po gimdymo gal praejus savaitei nuejau i dusa ir vos neisalpau ir siaip jau keli kartai buvo kai akyse tik juoda juoda like buvo
jausmas sh...ir baimes ivaro
Mindira,su pienuku man nekas
Iseina kazkur 2 maitinimai,geriausiu atveju kartais 3 ir viskas,O visi kiti maitinimai 4 jau su misinuku.Aisku,as nakti ir diena vis stengiuos ikist jam papa-pabuna truputi ant vieno pradeda zyzauti arba isspjauna,tai kisu kita.Zodziu,nieko negaliu visai pasidaryt-nes vis stengiuos kabint kuo ilgiau ant papo,paskui vistiek stengiuos nusitraukt kad nors is buteliuko bet mano pienuko gautu,o nusitraukt irgi laiko uziima,aisku buteliuku plovimas-sterilizavimas ir t.t.Zodziu,namie speju tik apsimesti kazkiek netvarka visa,o kai buna laisvas vyras mano tai jis isplauna,prasiurbia,geles palaisto,valgyt padaro abiems-nes kitaip tai gyva buciau tik rytine kava,paskui spec.arbatom maitinanciom ir geriamu jogurtu
MIFI, linkiu kad kai nueisit sekanti karta butu jau uzsitraukusi ta skylute.Mes irgi turim ta pacia bedele ir turejom eit pirmadieni pas kardiologa,bet gydytojos nebus ir pirmadieni skambinsiuos peregistruoti maziuka. O dar 3 men.eisim pas neurologa del galvytej tu cistu del ju labai nerimauju.
Siandien visa diena ant telefono sedziu,vaiku gydytoja dave siuntima pas chirurga kad maziukui liezuvio pasaiteli ikirptu-tai pasirodo ne pas chirurga reik,dave man kitus telefonus,ten paskambinau sako mes to nedarom,dave vel kita telefona o ten skambinu skambinu ir niekas nekelia ragelio.Tai pasukau savo odontologui seimos,tai jis pasake pas ka eiti.Jetus kiek musu maziukai istveria-man del to taip skaudu.
Blyn,as irgi kazkur pasigavau matyt virusa,gal kai vyras vedino kambarius papuoliau ant skersvejo.Eina sau,vakar dar gerkle tik tokia su itarimu buvo,na sianakt jau kosuliukas eme nuo gerkles kutenimo.Ir kaulus palauzo,galva skauda-bet nesuvokiu ar nuo nuovargio ar cia jau ligos simpltomai pasireiskia
leksiu siandien vakare pas savo seimos gydytoja.
Maniskis tai bent jau siuo metu nera is ramiuju vaiku ir as kai kuriu pasisakimus skaitau su baltu pavydu.Buvau jau irgi pradejusi zombeti,asaros upeliais riedejo,nervuota ir dirgli..dabar truputi ramesnis kelias dieneles ir vyras naktim dabar kelias ir didesne nakties dali jis buna su maziuku,tai truputi lengviau.Nieko praeis tie sunkieji menesiukai ir tikiuos kad nors nakties miegeli turesim
Ok,grazios dieneles-maniskis jau kvaksi