Labas, registuojuos naujuose namuose, kol dar neismete
Nes pagimdziau ir vapsche kazkur ikritau i kita dimensija, ten tik feisbuka gaudo
Siandien man tipo 31, ir as tipo turiu du vaikus. Ir vyra netgi. Negaliu tuo patiket, kazkoks kosmosas, ir siaip keistai jauciuosi, cia athodai pogimdyviniai? Kazoks keistas jausmas kad as kazkur atskirai nuo visu, savo pasaulyje. Ir negaliu miegoti, nakti tai dar ir kaip galiu, bet tada kairys papas, desinys, kakiai atpilymai, kriu kriu, sonus maudzia, bet taip gera prisiglausti, neguldau i lopsi isvis (nes tada arba verkia, arba man vaidenas kad paspringo ar springsta
) del grozio stovi
Tai va kazkoks nesveikas toks badrichokas, lyg ir nori tu miegot, pavaaargus, prakaitas musa, ir va, vaikas miega, vyras su vyresniu ir leidzia numigt, atsiguli ir niekaip, pradedi telefa maigyt, kazka galvot, ieskot, ziuret, skaityt, nieko iki galo, bet kazka lyg norejai ir pamirsai bla bla bla, nerimas kazkoks, nesuprasi. Noriu atsipalaiduoti ir lyg kazkas neleidzia. Taip buna po kelioniu man ilgu, kai atsiguli ir miegas neima, nors ir klaikiai pavarges.
QUOTE(vasara314 @ 2015 04 09, 18:12)
sveikutes, naujoje temoje
Turiu klausimą, kiek Jūsų vaikučiai keliasi naktį valgyti, ypač tie kuriems nėra dar mėnesiuko
Na, pvz, pavalgo 22 (iki 23 cia gali testis), paskui pirma, paskui, trecia, paskui sesta, ir paskui jau 8 ar iki 9 istemps, nu cia plius minus, su variacijomis.