Įkraunama...
Įkraunama...

2015 kovinukai

QUOTE(mindira @ 2015 04 18, 15:01)
aš nufotkinau netgi tą kakį, nu tai ką aš žinau ar čia normalus toks, kai pažiūri tai irgi biški su gleivėm, nu bet gal toks ir turi būti, ai nu tie kakiai tai tiek parkių dėl jų blink.gif  doh.gif
MB nežino, net negalvoja kad gali būti kas blogai, minčių net nekyla, svarbu kad kakoja ir viskas biggrin.gif

Nu tai idek😊
Atsakyti
Poniios cool.gif
nu ka atejo laikas, kai laiko ner prie PC sest. Matyt laikas pirkt ta ismanuji telefa doh.gif

QUOTE(Arrktis @ 2015 04 15, 15:06)

Na kas ne FB prisiduodam ir čia : Buvom TA 3mėn ir 10d 5290g ir 58cm (nuo gimimo +11cm), gydytoja nepatikėjo, kad tiek ūgio turim, bet seselė matavo 3kart. biggrin.gif

Atradau skanią ir greitai paruošiamą košę. http://www.beatosvir...kose-su-varske/

ogo koks prieaugis, super bigsmile.gif
Kose isbandysiu, mes daznai gaminames. Aciu

QUOTE(evelinalien @ 2015 04 15, 19:36)
Į pirma kelionę sunkiai bet pasirašė ir užsikabliavo juodai!!! Jau jis labiau už mane iš proto eina  biggrin.gif

atostogos!!!!! pamirsau, kad vasara jau cia, salia. Reiks vyrui uzsimint, idomu ka jis apie tai biggrin.gif Blin, turim bendra vaika , o apie ji zinau kokius tik 10 proc is 100 biggrin.gif

QUOTE(Ožkaragis @ 2015 04 15, 23:19)
Aš pati žiauriai mėgstu su palapinėm duotis, bet va vyrui mano, betono gėlelei

lotuliukas.gif

QUOTE(Akemi @ 2015 04 17, 18:28)
O sakykite, bambos kiek nors sulenda į vidų? šiandien mano zuikiui 12 dienų. Nukrito virkštelė, bet pati bamba,tai stipriai iššokus. Tai Įdomu,ar nors kiek sulenda i vidų? Nes pas pirmagimį,tai ji taip gražiai viduje. g.gif

Mum labai islindus buvo. Bert va, jau graziau. Sake iki puses metu kol sulenda gali praeit laiko wink.gif

QUOTE(~supervisor~ @ 2015 04 17, 20:25)
Nuo treciadienio visallaik zalias...taip tai irgi budavo kartais, o va dabar istisai...bet zinok as labai drasiai viska valgau, tai nenuostabu, kad kazkas netiko....

o sviezias ir zalias?

QUOTE(Ožkaragis @ 2015 04 18, 14:53)

(ou jėėėė, supermamų pašnekesiai apie kakuuuučius  wub.gif miau miau miau wub.gif  lotuliukas.gif )

laugh.gif

Atsakyti
Noriu turiu, skaiciau kelis kartus apie ka tu cia lotuliukas.gif kaip suprast sviezias irgi zalias lotuliukas.gif

Pasitaisiau valgyt, pasoviau i orkaite, darzoviu su krutinele, prisidejau brokolio, nu gal normaliai bus g.gif
Po gimdymo buvo Mb sese atnesus man tokio troskinio, tai nebuvo blogai.

Dar koki dideli darba nuveikem su vaiku, apklijavom nemaza dali sienos plakatais biggrin.gif toj vietoj tapetu nebuvo, o ir neverta klijuoti, nes ten kazkada griausim siena, tai nors vaikui idomu, beveik visus kiek turejo suklijavom thumbup.gif sako padarem kaip koliaza dideli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ožkaragis @ 2015 04 18, 14:53)
iš tikro tai aš irgi patyliukais pradedu jaudintis, nes maniškio jau kokia 4ta diena eina žalias kakis su gleivėm  unsure.gif sakyčiau, nuo maisto, bet kad taip ilgai.. jei nepasikeis, pirmadienį skambinsiu gydytojai pasiteirauti, ką patars daryt... sad.gif biškį nervas ima, bakterijas gauna, bet akivaizdžiai kakis negeras

(ou jėėėė, supermamų pašnekesiai apie kakuuuučius  wub.gif miau miau miau wub.gif  lotuliukas.gif )

nu zinok daugumai mano zinomu vaiku apie 2 men. tie kakiai pazaliuoja ir paskysteja....sakiau gydytojai ir su dukra ir dabar. tai liepe gerti bakterijas. bet musu GN vaikai uzkreciami auksiniu stafilakoku, nes jis buvo pastatytas ant vietos, kur buvo laidojami infektuoti zmones...
Atsakyti
Labas rytas😇

Skaitinejau apie stafilokoka, kad nelabai ten ka gydyt reik, bent jau daktarai taip raso....jei nera dehidratacijos, vaikus guvus, zvalus, valgo, svoris auga-tai imunitetas pats turetu ta zaraza sunaikint....tiesa, mamos vartojami probijotikai ir probiotikai kudikiui turetu procesa pagreitinti ir palengvinti😊

Gerai, kad antradieni pas GP, nes manoji kai pavare vakar vakare zaliu vandeniu, tai visai neramu paliko😕😑😐

Sprendziu dilema: ar vaziuot su vaikais ir mb prie vandenyno, ar pasilikt namie su mazaja, pamiegot (nes naktis tokia pagerinta buvo) ir pasimokint😕 va cia sio ryto klausimas😑😕😐
Atsakyti
Supervisor, važiuočiau prie vandenyno, galvą pravedinti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Auksiniu stafilokoku as sirgau kudikysteje. Tai buvau izoliuota kelias savaites ligoninej. Net mamos neprileisdavo.. unsure.gif
Maniskiui isbere pilvuka. Itariu kad nuo vitaminu maitinancioms. Dvi dieneles pageriau ir se tau doh.gif
Supervisor, siulyciau pasilikt ir pamiegot. As sianakt bendroj sumoj 7 val ismiegojau, jauciuos kaip naujai gimus bigsmile.gif kupina jegu ir energinga.va bandau kleckui nagus nukirpti bo gyvaciokas drasko tarpupapi kai maitinu
Atsakyti
As uz pamiegoti biggrin.gif pas mane naktis irgi tokia visai nekokia buvo, tai dabar pamiegojau valanda, pietus irgi planuoju pamiegot ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Supervisor, maniskis su dickem i car boots sale isvare. As net minties neturejau biggrin.gif dabar net nezinau ka su savim daryt, per ramu su vienu mazium. Pamiegociau, bet jauciu isnaudosiu proga ramiai apsitvarkyt smile.gif
Vakar sveciuos pirma kart buvom, pas uosvius. Tai ten dar pilna zmoniu pasirode susipazinti su mazium. Tai beveik pavyzdingas vaikas buvo. O geriausia, kad maitinant mp, visada turi priezasti pabegt i kita kambari ir ramiai pasibut biggrin.gif
Atsakyti
Sianakt be pertrauku gavau pamiegoti pilnas 5 valandas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2015 04 18, 18:41)
Noriu turiu, skaiciau kelis kartus apie ka tu cia lotuliukas.gif kaip suprast sviezias irgi zalias  lotuliukas.gif

Nu man sake, kad kakis vaiko po tam tikro laiko, jei pabuna sauskeln, gaves salyti su oru, gali pakeist spalva i zalia doh.gif blush2.gif NEZINAU ar tiesa, todel ir klausiu, ar svieziai zaliai kakina, ar jau kuris laikas pabuves pampere kakis pazalioja doh.gif g.gif supratai, ka norejsu parasyt? blush2.gif biggrin.gif

Saule Li - oho kokie pasiekimai bigsmile.gif thumbup.gif

~supervisor~ -
nepamirsk pranest ka doktor apie kakius pasakys cool.gif . Buvai prie vandenyno tongue.gif ?
Atsakyti
Nebuvau prie vandenyno. Susipykom su mb, pasiemiau vaikus ir isvaziavom i parka😆 galva pravedinau, dabar prisedau pasimokint. Laukiu antradienio, jau labai pas GP noriu, turiu itarimu, kad mes abi su kazkokia zaraza, nes as ir toliau sekmingai viduriuoju😕 ir dar antradieni naujus akinius padarytus pasiimsiu😉😄😆
Atsakyti