Įkraunama...
Įkraunama...

2015 kovinukai

QUOTE(~supervisor~ @ 2015 04 17, 19:10)
Kai maniskei nukrito irgi issokus buvo, bet per laika sulindo, dabar jau grazi😊

Ačiū. Nuraminai smile.gif Nes dabar tai tikrai negraži.
Atsakyti
Kiek siandien pieno yra, net nejuokinga😐kiek valgo neisvalgo...nelabai suprantu....nejaugi chalva tikrai skatina???
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 04 17, 22:33)
Kiek siandien pieno yra, net nejuokinga😐kiek valgo neisvalgo...nelabai suprantu....nejaugi chalva tikrai skatina???

As irgi netikiu tokiais dalykais, bet pastebejau, kad suvalgius chalvos tikrai pritvinksta krutine labiau, nors jau nebuna man, kad labai kieta pasidarytu smile.gif
Atsakyti
Zalias kakis gali rodyti, kad yra kokia tais bakterija. Skimbtelkit gydytojai del visa ko 4u.gif
O jus taip drasiai balandelius ir kopustus valgote? blink.gif o as kankinuos su skurdziu tinkamu produktu pasirinkimu doh.gif

Vakar apsiejom be primaitinimo misinukui. Uztat siryt svarstykles stovi. Jokio prieaugio. Nors kabojo ant papu visa vakara nuo 17 val ir nakti kas valanda maitinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2015 04 18, 11:13)
Zalias kakis gali rodyti, kad yra kokia tais bakterija. Skimbtelkit gydytojai del visa ko  4u.gif
O jus taip drasiai balandelius ir kopustus valgote?  blink.gif o as kankinuos su skurdziu tinkamu produktu pasirinkimu  doh.gif

Vakar apsiejom be primaitinimo misinukui.  Uztat siryt svarstykles stovi. Jokio prieaugio. Nors kabojo ant papu visa vakara nuo 17 val ir nakti kas valanda maitinau  doh.gif

Aš alia balandelius, kur be kopūstų ivyniotu, aš juos pjaustau, tai tų kopūstų tik truputį įsidėjau 4u.gif
Bet šiaip pučia pilvuką kad ir kitokį maistą valgau. Nu tai kam dar save kankinti ax.gif jeigu vistiek pirsnoja 4u.gif

O kam taip sveri dažnai? Nu šiandien gal stovi svarstyklės o ryt žymiai daugiau parodys 4u.gif
Pakabos ant papų, kitą dieną jau nebekabos 4u.gif Nu taip jau būna, juk turi pieno užsisakyti daugiau jeigu jau be mišinio apsieisit mirksiukas.gif

Man irgi būna tokių dienų kad kas valandą kabo, paskui uzmiega ir žiūrėk kokiu 3-4 val tarpas gaunasi, o kartais visą parą kas 2,5 val valgo, kaip laikrodukas vis prašo.
Šią naktį iš viso pirmą sykį kitaip kėlėsi, nes vakare nemiegojo, tai tik po 23 užmigo, nu ir prabudo 4 ryto, nepatikėjau į laikrodį pažiūrėjus biggrin.gif galvojau vaidenasi, nes dar neprimatau gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
Mindira 4u.gif sveriames kass ryta nes turejom bedu su priaugimu. Liko iprotis o ir svarstykles turi atsipirkt biggrin.gif
Del pirsnojimu tai tadip. Bet ksi uzbalgau ko nrleistino kankinasi vaikis su pilvo raizymais ir jokie lasiukai nepadeda. unsure.gif
Atsakyti

Beje ar matet?
kudikiu kalba
Man tie garsai vienodai skamba vistiek..  doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo extravaganza: 18 balandžio 2015 - 12:29
QUOTE(extravaganza @ 2015 04 18, 12:35)
Mindira  4u.gif sveriames kass ryta nes turejom bedu su priaugimu. Liko iprotis o ir svarstykles turi atsipirkt  biggrin.gif
Del pirsnojimu tai tadip. Bet ksi uzbalgau ko nrleistino kankinasi vaikis su pilvo raizymais ir jokie lasiukai nepadeda.  unsure.gif

As ir sveriu, tai svoris irgi ne is vietos kelias dienas. Tai vat ir neramu daros del to zalio kakio😕 mb primygtinai siulo misinio duot, atseit tada pamatysim, ar suvalgytas maistas itakoja (jei kakos ne zaliai po misinio), ar tikrai kokia zaraza zarnyne (jei po misinio vistiek zaliai kakos)....
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 04 18, 13:43)
As ir sveriu, tai svoris irgi ne is vietos kelias dienas. Tai vat ir neramu daros del to zalio kakio😕 mb primygtinai siulo misinio duot, atseit tada pamatysim, ar suvalgytas maistas itakoja (jei kakos ne zaliai po misinio), ar tikrai kokia zaraza zarnyne (jei po misinio vistiek zaliai kakos)....

tai ką darysi? unsure.gif
nu durnai kaip g.gif
o jeigu gerųjų bakterijų duoti, gal pasikeistų spalva kakio g.gif

aš tai išmaudžiau vaiką, nu toks neramus, gi rečiau kakoja, tai matyt labai jau norėjo, paguldžiau į gultuką, nurimo, tada aišku apsikakojo, nu ir užmigo doh.gif nu tai nenoriu žadinti, nes kol vėl nulaušiu miegui doh.gif , bet ir apsikakinęs visas doh.gif doh.gif
sėdžiu ir žiūriu, gaila vaiko rūros, gaila ir jo miegą trukdyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai pazistama situacija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 04 18, 13:43)

iš tikro tai aš irgi patyliukais pradedu jaudintis, nes maniškio jau kokia 4ta diena eina žalias kakis su gleivėm unsure.gif sakyčiau, nuo maisto, bet kad taip ilgai.. jei nepasikeis, pirmadienį skambinsiu gydytojai pasiteirauti, ką patars daryt... sad.gif biškį nervas ima, bakterijas gauna, bet akivaizdžiai kakis negeras

(ou jėėėė, supermamų pašnekesiai apie kakuuuučius wub.gif miau miau miau wub.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
aš nufotkinau netgi tą kakį, nu tai ką aš žinau ar čia normalus toks, kai pažiūri tai irgi biški su gleivėm, nu bet gal toks ir turi būti, ai nu tie kakiai tai tiek parkių dėl jų blink.gif doh.gif
MB nežino, net negalvoja kad gali būti kas blogai, minčių net nekyla, svarbu kad kakoja ir viskas biggrin.gif
Atsakyti