Įkraunama...
Įkraunama...

2015 kovinukai

Visos metė Sm ir išsikėlė į Fb, reikėtų kokiai dienai ten atjungti lotuliukas.gif
Maniškis irgi metė šiandien miegot, dabhmpavyko nulaužti, tai bent tiek ramybės.

Svečių neina lankyt, įtariu kai sugalvos ateiti tai būtent tą vieną savaitgalį lotuliukas.gif

Prisiviriau košės, prisidėjau vyšnių šaldytų, dar vyšnių uogienės biggrin.gif geri pavakariai biggrin.gif

Ale pastebėjau, kad po gimdymo sumažėjo mėsos pirkimas pas mus, tai dabar pagrinde Mb ir valgo ją.
Aš visokiom nesąmonėmis ir kosemis maitinuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2015 04 17, 17:13)
Linksmai jus cia biggrin.gif mano kleckas pasinervuoja taip tik kartais nakti, pats jauciu nezino kodel  biggrin.gif

Kaip jusu diena atrodo?
Nu as taip durnai dienas leidziu, bet pati nesuprantu kur galeciau pasitaisyti? unsure.gif
As arba pati valgau arba klecka maitinu ir taip visa diena. Sugebu iseiti i lauka viena karta, baisiausia buna kai uzsikriokia vidur miesto ir nei namo parbegt, nei ant suoliuko atsisest ir pamaitint, salta dar  doh.gif tai ir tas ejimas i lauka jau biski stresinis darosi  unsure.gif 
Jei pietu uzmigdau namie, puse valandos galvoju kad reik eit ir paciai pamiegoti, bet kol susiruosiu jau kleckas nubunda, o tais kartais kai nusprendziu kad neisiu, miega ilgiausiai smile.gif
Nesuprantu, visos drauges su vaikuciais tokios zvalios, darbscios ir laimingos atrodydavo, o as kaip zombis po namus slampineju ir nieko doro nenuveikiu.

O jeigu uzkriokia mieste nebandei duoti ciulptuko? Man visada tai padeda.

Taip taip, del pietu miego man irgi tas pats. Tik atsigulu, tai jau verkia ir reikia keltis. Arba jeigu neverkia, tai butinai turi kas nors paskambinti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mindira @ 2015 04 17, 18:27)
Ale pastebėjau,  kad po gimdymo sumažėjo mėsos pirkimas pas mus,  tai dabar pagrinde Mb ir valgo ją.
Aš visokiom nesąmonėmis ir kosemis maitinuosi  doh.gif

Man tai i trasa saldumynai eina... doh.gif
Atsakyti
O sakykite, bambos kiek nors sulenda į vidų? šiandien mano zuikiui 12 dienų. Nukrito virkštelė, bet pati bamba,tai stipriai iššokus. Tai Įdomu,ar nors kiek sulenda i vidų? Nes pas pirmagimį,tai ji taip gražiai viduje. g.gif
Atsakyti
Ka merginos vakarienei valgote?
As vos spejau dvi desreles su duona susikist ir vel prie klecko blink.gif
Atsakyti
Turbūt alia balandėliu rolleyes.gif dar arbatos puodą ir gal sureli, toks skanus stovi šaldytuve. Su baltu šokoladu ir avietėmis bigsmile.gif

Strioko šuo įvarė, reikėjo tvarstį nuimti, tai jam ten palikta skylutė valytis, o jis kai pasilaize tai vaje, kraujais pasitaske doh.gif abu su Mb nežinom ką daryt doh.gif O dar toks yra šuo kad laizosi laaabai, netgi tą binta ištisai laizesi, kuris apipurkštas su kartumo skonį duodanciais vaistais. O jam dzin doh.gif
Nu tai veziau staigiai pas veterinarą, aprisau koją, dar su maišeliu ant viršaus doh.gif Nu bet gi nesilaiko tokie aprisimai, tai ant rankų iš 5 aukšto. O sveria virš 12 kg, tai pradėjo pilvą skaudėti, nu nebūčiau ko prisidirbus unsure.gif doh.gif
Papildyta:
Made in Mexico, kaip jums sekasi? Ar dar maitini pati?
Atsakyti
QUOTE(Akemi @ 2015 04 17, 18:28)
O sakykite, bambos kiek nors sulenda į vidų? šiandien mano zuikiui 12 dienų. Nukrito virkštelė, bet pati bamba,tai stipriai iššokus. Tai Įdomu,ar nors kiek sulenda i vidų? Nes pas pirmagimį,tai ji taip gražiai viduje. g.gif

Kai maniskei nukrito irgi issokus buvo, bet per laika sulindo, dabar jau grazi😊

As vakarienei valgiau keptu bulviu. Vaikas nuo treciadienio zaliai kakoja, tai meginu atrast kas cia netinka, deja kolkas nesekmingai....siaip rami, miega valgo, tik va kakis pazialiaves😕

Man kokiu konkreciu klausimu geriau fb, bet siaip paplepet man sm labiau patinka😀
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 04 17, 20:10)
Kai maniskei nukrito irgi issokus buvo, bet per laika sulindo, dabar jau grazi😊

As vakarienei valgiau keptu bulviu. Vaikas nuo treciadienio zaliai kakoja, tai meginu atrast kas cia netinka, deja kolkas nesekmingai....siaip rami, miega valgo, tik va kakis pazialiaves😕

Man kokiu konkreciu klausimu geriau fb, bet siaip paplepet man sm labiau patinka😀

Ištisai žalias , ar tik retkarčiais ? Nes naktį maniskio visad pazaliaves .

O grynai zalias visą dieną buvo nuo fermentinio sūrio , sumuštinius kelis suvalgiau ir taip sureagavo , beje nuo pakepinto sūrio , kurį valgiau su kepsniu , tai nebuvo tokios reakcijos .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindira: 17 balandžio 2015 - 19:20
QUOTE(mindira @ 2015 04 17, 20:20)
Ištisai žalias , ar tik retkarčiais ? Nes naktį maniskio visad pazaliaves .

O grynai zalias visą dieną buvo nuo fermentinio sūrio , sumuštinius kelis suvalgiau ir taip sureagavo , beje nuo pakepinto sūrio , kurį valgiau su kepsniu , tai nebuvo tokios reakcijos .

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Nuo treciadienio visallaik zalias...taip tai irgi budavo kartais, o va dabar istisai...bet zinok as labai drasiai viska valgau, tai nenuostabu, kad kazkas netiko....
Atsakyti
Valgiau moliūgo pyrago, vyrai isikepe karštu sumušteku- gal nugvelbsiu viena kita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule Li @ 2015 04 17, 17:22)
O jeigu uzkriokia mieste nebandei duoti ciulptuko? Man visada tai padeda.

Buna kad padeda, bet buna kad taip rekia, kad tiute burnoj nesilaiko lotuliukas.gif

QUOTE(extravaganza @ 2015 04 17, 18:31)
Ka merginos vakarienei valgote?
As vos spejau dvi desreles su duona susikist ir vel prie klecko  blink.gif

As jei jau pasidariau valgyt, tai pavalgysiu bilekaip biggrin.gif su vaiku ant papo, supdama ant kamuolio ar dar kaip, nes as amzinai alkana jauciuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 04 17, 20:25)
Nuo treciadienio visallaik zalias...taip tai irgi budavo kartais, o va dabar istisai...bet zinok as labai drasiai viska valgau, tai nenuostabu, kad kazkas netiko....

Aš irgi viską valgau mirksiukas.gif tik va sūrio to apribojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 04 17, 19:25)

Oi prisiminiau kaip pirmo gi žalias karta buvo ir atsekiau kad nuo arbūzo smile.gif
Atsakyti