Įkraunama...
Įkraunama...

2015 kovinukai

QUOTE(mindira @ 2015 04 15, 19:56)
Evelinalien,  ir kiek laiko tokia kelionė trunka? 

3-4-5 sav nu baigiasi € ir baigiasi atostoga:D

mes kaimų sodybų savo neturim- betono vaikai, nu taip norėčiau turėt
Atsakyti
QUOTE(evelinalien @ 2015 04 15, 21:05)

Aš irgi nuor taip keliauti sad.gif ale kažkaip nemokam mes susiorganizuot žmoniškai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinalien @ 2015 04 15, 21:05)

Nu pas mus tai Mb mama gyvena kaime, tai ten toks 8 butų namas, bet žemės yra aplinkui, savi daržai, gėlynai, aš ten aptvarkau uošvienei viską biggrin.gif o man atsipalaidavimo būdas labai geras thumbup.gif
Dar šiemet turim baigti terasą statyti thumbup.gif Tai taip ir įsivaizduoju ryte kavos lauke atsigerti thumbup.gif

Krendel, romaną rašai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindira: 15 balandžio 2015 - 20:30
QUOTE(mindira @ 2015 04 15, 20:29)

Dar šiemet turim baigti terasą statyti  thumbup.gif Tai taip ir įsivaizduoju ryte kavos lauke atsigerti  thumbup.gif

Krendel,  romaną rašai  lotuliukas.gif

Man su amžium atėjo noras nagus į žeme suleist tai ka... balkone pomidorus auginu lotuliukas.gif nu ir visas žolybes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ožkaragis @ 2015 04 15, 20:25)
Aš irgi nuor taip keliauti sad.gif ale kažkaip nemokam mes susiorganizuot žmoniškai sad.gif

Mes nuo Latvijos paplūdymių pradėjom su savo mašina- dar mažuti ford fokusa turėjom kai pamenu tai juokingai šuo vežimas, palatkė apvali nu čigonai. Kol įkirtau kaip ką pakuot kitiems metams.Patrikui metai buvo tai varėm per festus ir ta pajūri jų visa, lijo kokia savaitę. Linksma
Atsakyti
QUOTE(evelinalien @ 2015 04 15, 21:36)
Man su amžium atėjo noras nagus į žeme suleist tai ka... balkone pomidorus auginu  lotuliukas.gif nu ir visas žolybes biggrin.gif

Jo jo, balkone ko tik neauginau ir moliūgus bandžiau lotuliukas.gif
Geriausiai kai Mb sesė atvarė į svečius, o as jai salotų priskyniau namo neštis lotuliukas.gif ne nu sako kaip iš kaimo kad grįžčiau lotuliukas.gif su gėrybėmis namo einu
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2015 04 15, 20:43)
Jo jo, balkone ko tik neauginau ir moliūgus bandžiau  lotuliukas.gif
Geriausiai kai Mb sesė atvarė į svečius,  o as jai salotų priskyniau namo neštis  lotuliukas.gif ne nu sako kaip iš kaimo kad grįžčiau  lotuliukas.gif su gėrybėmis namo einu

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinalien @ 2015 04 15, 21:42)
Mes nuo Latvijos paplūdymių pradėjom su savo mašina- dar mažuti ford fokusa turėjom kai pamenu tai juokingai šuo vežimas, palatkė apvali nu čigonai. Kol įkirtau kaip ką pakuot kitiems metams.Patrikui metai buvo tai varėm per festus ir ta pajūri jų visa, lijo kokia savaitę. Linksma

Mes pernai taip į Saaremą varėm su savo mersu, bet kažkaip toliau tai nedrąsu sad.gif o kaip toks mažas n valandų kelionėje? Gi nemiegos visą kelią, dar ir kūdikio kėdutėje, ant rankų mašinoje irgi nepasiveši, knygutėm ir čipsais neužimsi... Velniai žino, kažkur varyt žiauriai norim, bet kaip tai labai komplikuota atrodo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ožkaragis @ 2015 04 15, 21:01)
Mes pernai taip į Saaremą varėm su savo mersu, bet kažkaip toliau tai nedrąsu sad.gif o kaip toks mažas n valandų kelionėje? Gi nemiegos visą kelią, dar ir kūdikio kėdutėje, ant rankų mašinoje irgi nepasiveši, knygutėm ir čipsais neužimsi... Velniai žino, kažkur varyt žiauriai norim, bet kaip tai labai komplikuota atrodo sad.gif

Planuojam stot dažnai, o kaip bus tai pamatysim, nes nežinau žinok.
Atsakyti
QUOTE(evelinalien @ 2015 04 15, 22:20)
Planuojam stot dažnai, o kaip bus tai pamatysim, nes nežinau žinok.

Tai numanau, kad dar nežinot biggrin.gif
Gal irgi nuo vaikų priklauso, vieni draugai kažkada pasakojo, kad su mažiuku vaiku Lietuvoj gal šimto ar pan atstumą kelias valandas važiavo, nes vaiks mašinoj kėdutėj klykt imdavo... Nu žiūrėsim ir mes, gal pasitenkinsim pavažiavimu iki pajūrio šiemet, o kitai vasarai ką nors rimčiau paplanuosim, kol aš dar vaiko priežiūros atostogose...
Atsakyti
Mes kai vaikų dar neturėjom varėm su kemperiu , su vaikais man per daug ekstrymo po kempingus duotis biggrin.gif Dabar išsinuomojam vilą ar viešbutį ir vietoj nuomojam mašiną. Praeitą vasarą beveik tris savaites praleidom kaimo turizme Toskanos kaimely, tai buvo pasaka wub.gif Su vaikais pats gazas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2015 04 15, 21:47)
Mes kai vaikų dar neturėjom varėm su kemperiu , su vaikais man per daug ekstrymo po kempingus duotis  biggrin.gif  Dabar išsinuomojam vilą ar viešbutį ir vietoj nuomojam mašiną. Praeitą vasarą beveik tris savaites praleidom kaimo turizme Toskanos kaimely, tai buvo pasaka  wub.gif  Su vaikais pats gazas  biggrin.gif

Nu mes kitokie mirksiukas.gif Bet su vaikais kempinguose labai faina, o vaikams palapinėj išvis kosmosas, vis kita vieta vel statai, pūti darai nu nerealu - na bet čia gyvenimo būdas matyt wink.gif o viloj aš geriau be vaikų su šompanu pasibūčiau prie basiko mielų mieliausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinalien @ 2015 04 15, 22:58)
Nu mes kitokie  mirksiukas.gif Bet su vaikais kempinguose labai faina, o vaikams palapinėj išvis kosmosas, vis kita vieta vel statai, pūti darai nu nerealu - na bet čia gyvenimo būdas matyt wink.gif o viloj aš geriau be vaikų su šompanu pasibūčiau prie basiko mielų mieliausiai biggrin.gif

Aš pati žiauriai mėgstu su palapinėm duotis, bet va vyrui mano, betono gėlelei, šitoj vietoj rankos iš užpakalio auga biggrin.gif o man kaifas ir fetišas biggrin.gif prieš du metus žiemą radau aaaafigieną deal'ą didžiulei šeimyninei palatkėj, tai puoliau pirkt ir paskui laukiau vasaros apsiseilėjus biggrin.gif ale ir verta buvo, ten ne tai kad aš, ten mano vyras laisvai atsistot viduj gali biggrin.gif pernai per Mėnuo Juodaragis festą žiauriai lijo, tai mūsų palatkėj kažkuriuo metu buvo prisiglaudę kokie 7 suaugę ir 2 vaikai pasitūsavot biggrin.gif
Och, kaip vasaros pasiilgau
Atsakyti