QUOTE(~supervisor~ @ 2015 04 15, 09:19)
As jau pripratau, kad viena didziaja dali esu ir visai neblogai tvarkausi😊
Kaip jums su atmintim? Nu blyn neatsistato.....vakar paskaitoj reikejo izdavini sprest, ziuriu kaip ozys i naujus vartus, o is egzamino tai 97% gavau😕nu blyn uzsidejo blokas ir ne per kur neatsimenu.....ir siaip buna einu kazka daryt, kol nueinu pamirstu😕
tiesa, dar pas okulista buvau, tai po nestumo vel akys pablogejo kaip ir po pirmu dvieju....nestumas/gimdymas lengvas, o pasekmes tokios erzinancios😕
Po pirmo kad atminčiai kaput į darba išėjus supratau. Stoviu ir negaliu texto atsimint kurį daug metų mokėjau.Realiai tai normaliai taip ir neatsistatė, kas labai gaila nes pas mane ant judesio auksinė atmintis buvo, tai jei dabar dar pareis tai pipiec- išeisiu į pensija
QUOTE(simka77 @ 2015 04 15, 10:30)
Labas rytas!
Noriu miego mazas nuo 5.30 gyvas, dabar va knarksi ant krutines. Jis pavargo, o tu mama jau kaip nors
Man daug lengviau namie be vyro. Isivaziuojam i rutina, kazka nuveikt susimastom. O su mb tik betvarke kazkokia, vaikai galvom lipa. Nes jei mama sake ne, dar yra tetis - pareksim ir gausim uztenka ir savaitgali to chaoso
Mano Jokubui siandien 1men
Noriu miego mazas nuo 5.30 gyvas, dabar va knarksi ant krutines. Jis pavargo, o tu mama jau kaip nors
Man daug lengviau namie be vyro. Isivaziuojam i rutina, kazka nuveikt susimastom. O su mb tik betvarke kazkokia, vaikai galvom lipa. Nes jei mama sake ne, dar yra tetis - pareksim ir gausim uztenka ir savaitgali to chaoso
Mano Jokubui siandien 1men
Aš saviški į darba po 2 sav išgrūdau, nes abiem stogas važiavo
Su menesiu!