Aha, veiksmas FB vyksta Ir maziuku kiek daug grazuoliuku
O mano sunelio jau akiu spalva matosi, kad zydra
QUOTE(Ksesanko @ 2015 04 13, 20:29)
nu va pati pasvėriau, tai 4,5 kg rodo, nu numeskim 150 gr nes tikrai ne daugiau sveria bodis su sliauztu tai gaunas 4350, 900 gramų priaugom ir 3 cm, ūgis 53
tai va pirmagimį lenkiam ant svorio gerokai
QUOTE(mindira @ 2015 04 13, 19:53)
nu va pati pasvėriau, tai 4,5 kg rodo, nu numeskim 150 gr nes tikrai ne daugiau sveria bodis su sliauztu tai gaunas 4350, 900 gramų priaugom ir 3 cm, ūgis 53
tai va pirmagimį lenkiam ant svorio gerokai
Puikūs rezultatai
Įdomiai dėl to tepimo spuogelių Man kaip tik sakė, niekuom tept nereikia. Praeis savaime.
Aš pamirštu užeit į SM nors FB užknisęs juodai
Nžn kaip ten su svoriu, niekad nemačiau, kad būtų buvę parašyta, bet mes irgi nuo mėnesio pirmam naudojom, o jis 1 mėn svėrė 4400
QUOTE(mindira @ 2015 04 13, 19:20)
Gal Noriu turiu atsilieps, ar gal ir dar kas turit ir naudojat ratą maudynėms
žiūrėjau pirktis, bet parašyta kad nuo 1 mėn, bet pagal svorį rašo jog nuo 6 kg tinkamas naudoti
tai kreipėt dėmesį į svorį?
žiūrėjau pirktis, bet parašyta kad nuo 1 mėn, bet pagal svorį rašo jog nuo 6 kg tinkamas naudoti
Nžn kaip ten su svoriu, niekad nemačiau, kad būtų buvę parašyta, bet mes irgi nuo mėnesio pirmam naudojom, o jis 1 mėn svėrė 4400
QUOTE(Akemi @ 2015 04 13, 21:49)
Puikūs rezultatai
Įdomiai dėl to tepimo spuogelių Man kaip tik sakė, niekuom tept nereikia. Praeis savaime.
Tai man ir įdomiai pasirodė, ir netikiu kad praeis po savaitės. Tai ką tada nuspręs dar kitų vaistų israsys net neužsiminė kad čia gali valytis nuo mamos hormonų
QUOTE(evelinalien @ 2015 04 13, 21:50)
Nu va tai man įdomiai pasirodė tas svorio parašymas. Tikrai ne visi 1 mėn sveria 6 kg.
Aš tai netepčiau tų spuogiukų Octeniseptu kam to reikia, patys praeis, ar tepsi, ar netepsi
Papildyta:
A ko užknisęs? Išsijunk gi
Aš tai nervinuos vėl, kad orai genda
Papildyta:
QUOTE(evelinalien @ 2015 04 13, 21:50)
A ko užknisęs? Išsijunk gi
QUOTE(mindira @ 2015 04 13, 19:20)
Gal Noriu turiu atsilieps, ar gal ir dar kas turit ir naudojat ratą maudynėms
As atsakysiu, nes tris vaikus plukdziau:) nazdaug nuo 2 savaiciu, iki kol pradejo kakla spaust:) tuo metu vaikai svere apie 4 kg mano.
Del zalio ir gleiveto...merginos, daug kartu pasakojau, tai nebesikartosiu, bet dar karta pasakysiu- nepanikuokit, bet ir laiku pasidarykit tyrimus. Kiekybinis ismatu paselis. Mokamas tiek su siuntimu, tiek be jo. Gydytojai pataria "tiesiog" pagerti probiotiku, bet deja to neuztenka, kad auksinukas dingtu. Vienintelis, kas mums padejo, tai bakteriofagas. Sm temose prie ligu susiraskit, ten daug apie ji info. Jo Lietuvoje nebera. Todel jei randa stafilokoka, dar papildomai laiko uzima susirasti zmogu, kuris is Rusijos pargabentu reikiama kieki.... Zodziu nelaukit.
Papildyta:
QUOTE(Krendel' @ 2015 04 13, 01:18)
Ooooo guzai jei bus, nereikės spėlioti ar tai jie, lyg vynuogių kekes po oda.
Ir
Maniškiui tik antibai jau padėjo, nes.buvo lbj isvesejes.
Ir
Maniškiui tik antibai jau padėjo, nes.buvo lbj isvesejes.
Mano pirmosios tyrimai irgi tragiski buvo, ne tik staf, bet ir e coli ir kitu bakteriju pilna, o geruju- nulis. Bet gydytojai grieztai nepatare tokiam mazam vaikui antibum butent del to, kad viska jie sluoja.
Todel labai dziaugiaus,kad atradau ta bakteriofaga. Jis geruju bakteriju neliecia.
QUOTE(Ožkaragis @ 2015 04 13, 22:09)
Nei kur išeiti
Nors va šiandien rytas koks gražus, saulė kad šviečia
Iškeliavo mano vyresnėlis į mokyklą, baigėsi atostogos
Laaabai nenorėjo eit, nu kaip įskiepyti meilę mokslui ? Jau nebesugalvoju kaip besneketi O jis vis nekenčiu to, nekenčiu ano tai trūksta kantrybė ir sakau kad negirdeciau to žodžio
Reiks vežti šunį pas kitą veterinarą, vakar jau buvom sutarę datą operacijos, nuvežiau ir nebeapsieme operuoti Sako vezkit į Kauną, nu bandysiu dar pas vieną važiuoti, tas operuoja auglius nes į Kauną tai vargiai dabar nuvažiuosiu, nu bet kiek sugaišau laiko su tais veterinarais, nieko neišmano normaliai, tik kaip paskiepyti ir iskastruoti nuo žiemos jau vazinejam. Tai antibiotikų prirašė gerti, tai vaistų prileido, kitas sako čia plaukas įaugo,nieko nedarykit, kol paliko auglys ***** kuris vis auga
Na, kaip naktis mamos?
Manos vaikis prankniurksėjo pusė nakties bestenėdamos. Atrodo, jam sunku pakakoti. Kaip palengvinti? Nes dabar kakis toks tirštesnis nei košelė.
Manos vaikis prankniurksėjo pusė nakties bestenėdamos. Atrodo, jam sunku pakakoti. Kaip palengvinti? Nes dabar kakis toks tirštesnis nei košelė.
Mano mažylė irgi iki dviejų normaliai miegojo, paskui jau prasidėjo kniurzėjimai, verkimai, puškavimai
Vis dėlto atidėsiu skiepą dar savaitei, nes man rodos, kad tikrai snargliukas mažikei ir vyresnėlis su sloga baisine neina į daržą, tai geriau jau neskubėsim su skiepu
Vis dėlto atidėsiu skiepą dar savaitei, nes man rodos, kad tikrai snargliukas mažikei ir vyresnėlis su sloga baisine neina į daržą, tai geriau jau neskubėsim su skiepu
Mes tai kaip visada miegojom, tik 6 ryto atsibunda ir kniurksi kol pabezda, tada užmiega po 9 dar keliom valandzikem
O taip tai užmigo vakar 21,30 tai į lovytę įdėjau, pati ėjau gultis, ir lovyteje pamiegojo iki 01, tada kėlėsi 04 ir tada jau po 6, ir tada jau valgė kas valandą
Nu bet gerai kad dar nusmigo aš irgi prie to pačio.
O taip tai užmigo vakar 21,30 tai į lovytę įdėjau, pati ėjau gultis, ir lovyteje pamiegojo iki 01, tada kėlėsi 04 ir tada jau po 6, ir tada jau valgė kas valandą
Nu bet gerai kad dar nusmigo aš irgi prie to pačio.
snd ryte maze kai deeeejo i pampi, visa nugara apsitriede ir guli sau patenkinta, zvalgos
vakar kiek zliumbiau. Mb nori dar maziausiai metus laiko prabut norgej... o as jau isprotesiu namie viena sededama. sirdi spaudzia kad daugiau daktarai vaika mato nei mano ar jo tevai... kad ner su kuo pasneket, pasimirst, padiskutuot apie kazka kitka nei pampersai ir maitinimai... noris i zmogu supanaset, nueit i kirpykla, drabuziu nauju nusipirkt o dabar kai tas paukstis auksiniame narvelyje jauciuos. O nenori jis db vaziuot i Vok nes "jaucia" kad db ren bus zopa greitu metu. nu pz, taip laukiau kaip isganymo to issikraustymo...
vakar kiek zliumbiau. Mb nori dar maziausiai metus laiko prabut norgej... o as jau isprotesiu namie viena sededama. sirdi spaudzia kad daugiau daktarai vaika mato nei mano ar jo tevai... kad ner su kuo pasneket, pasimirst, padiskutuot apie kazka kitka nei pampersai ir maitinimai... noris i zmogu supanaset, nueit i kirpykla, drabuziu nauju nusipirkt o dabar kai tas paukstis auksiniame narvelyje jauciuos. O nenori jis db vaziuot i Vok nes "jaucia" kad db ren bus zopa greitu metu. nu pz, taip laukiau kaip isganymo to issikraustymo...